Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex 40-es Bp.-i sportoló srác!yakkari39@gmail.com
Nézz nyitvatartást nehogy meglepetés érjen!
(Ez egy válasz boose üzenetére (2015. 01. 19. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 19. hétfő 16:37

Sziasztok!
Holnap délelőtt jön valaki a dob utcaiba? bosee@citromail.hu
Sziasztok. 37 éves pasi nőt, párt keres szimpátia alapján péntek estére.
Sziasztok!
Sajnos egyéb okok miatt nem értem oda,igy ez az élmény kimaradt. Lehet jobb is??
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 18. vasárnap 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 18. vasárnap 06:58
Törölt felhasználó (938791)

Milyen volt? Tapasztalat?

Helló.Párok mennek valamikor?
Milyen volt? Tapasztalat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 16. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 16. péntek 17:14

Törölt felhasználó (931247)

Király utcai mozi mikor nyit? Holnap meglátogatom 12 körül. 30 as srác vok. Lesznek párok?
Mozi látogatásom során szívesen csatlakoznák élvezeti forrásként hölgyekhez vagy párokhoz pusza

hétfö délelöt király utca mozi? csak lányok!!!
14 körül valakik??
sziasztok!
Gloryhole-t kiprobalni vagyo 30-as hetero par vagyunk,teljesen kezdok. Ki szeretnenk szûrni azokat a jelentkezôket,akik szerszamat NEM szeretnenk latni a kabinon belul! (mivel tanacsadasban itt a forumon kaptunk hideget-meleget,ezert nem szeretne minden "jott-mentet" leszopni a baratnom). Szebben ne haragudjatok nem tudom irni, igenyes,apolt ferfi hetero jelentkezoket varnank! Idopont meg nincs de a kozeljovoben tervezzuk a dob utcai moziban! Kerjuk,hogy csak a megadott email cimre kuldjetek kepet (arc persze nem kell,sot, ha lehet csak nyaktol lefele,hisz pont az lenne a lenyege az egesznek,hogy ne lassunk arcot). Nagyjabol 5 jelentkezore szamitunk,akiket kivalasztanank a kis perverz esemenyre, a masik oldalon valoban egy no "dolgozna",en csak mint megfigyelo vennek reszt termeszetesen
email: gloryhole.kezdo.fiatal.par@gmail.com
Gloryhole-t kiprobalni vagyo 30-as hetero par vagyunk,teljesen kezdok. Ki szeretnenk szûrni azokat a jelentkezôket,akik szerszamat NEM szeretnenk latni a kabinon belul! (mivel tanacsadasban itt a forumon kaptunk hideget-meleget,ezert nem szeretne minden "jott-mentet" leszopni a baratnom). Szebben ne haragudjatok nem tudom irni, igenyes,apolt ferfi hetero jelentkezoket varnank! Idopont meg nincs de a kozeljovoben tervezzuk a dob utcai moziban! Kerjuk,hogy csak a megadott email cimre kuldjetek kepet (arc persze nem kell,sot, ha lehet csak nyaktol lefele,hisz pont az lenne a lenyege az egesznek,hogy ne lassunk arcot). Nagyjabol 5 jelentkezore szamitunk,akiket kivalasztanank a kis perverz esemenyre, a masik oldalon valoban egy no "dolgozna",en csak mint megfigyelo vennek reszt termeszetesen

Király utcai mozi mikor nyit? Holnap meglátogatom 12 körül. 30 as srác vok. Lesznek párok?
Sziasztok!
A Dob utcai sexmozit ajánlanám!Normális környezet,vannak kicsi kabinok ahol lehet gloryhole-ozni van nagyobb szoba ahol jó kis gangbang-et lehet csinálni!A lehetőségek határtalanok!
Szóljatok mikor mentek,szívesen körbemutatom ha gondoljátok! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 16. péntek 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 16. péntek 00:52
A Dob utcai sexmozit ajánlanám!Normális környezet,vannak kicsi kabinok ahol lehet gloryhole-ozni van nagyobb szoba ahol jó kis gangbang-et lehet csinálni!A lehetőségek határtalanok!

Szóljatok mikor mentek,szívesen körbemutatom ha gondoljátok! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 16. péntek 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (939815)

Sziasztok!
Fiatal, 30-as, igényes, hetero pár vagyunk. Újak ebben a témában (glory hole), sok mindent olvastunk és elég zavaros, de ki szeretnénk próbálni. A barátnőm szopna, én pedig közben filmezném, természetesen csak a lényeget. Tudnátok tapasztalatokat mondani ezzel kapcsolatban? Hol vannak ilyen helyek? Milyen a környezet? Milyenek az emberek? Stb...
Budapesten van olyan swinger klub, ahol van ilyenre lehetőség?
A válaszokat nagyon köszönjük előre is. Esetleg ide is írhattok: gloryhole.kezdo.fiatal.par@gmail.com
Fiatal, 30-as, igényes, hetero pár vagyunk. Újak ebben a témában (glory hole), sok mindent olvastunk és elég zavaros, de ki szeretnénk próbálni. A barátnőm szopna, én pedig közben filmezném, természetesen csak a lényeget. Tudnátok tapasztalatokat mondani ezzel kapcsolatban? Hol vannak ilyen helyek? Milyen a környezet? Milyenek az emberek? Stb...
A válaszokat nagyon köszönjük előre is. Esetleg ide is írhattok: gloryhole.kezdo.fiatal.par@gmail.com
Sziasztok!
Az összes swinger klub-ban van ilyen, érdemes rákeresni a budapesti klubok-ra és megnézni a programjaikat. Nyilván ne azon a napon menjetek, amikor korlátlanul bemehetnek a fiúk!
Egy fontos dolog azonban van, hogy fényképezni, kamerázni nem lehet! Ezt felejtsétek el! A swinger pont a teljes diszkrécióról szól!
Ha ilyet szeretnétek, Dob utca, vagy a Király utca. Mindkét helyen van gloryhole és ott megtehetitek, csak nehéz jó közönséget összehozni, így javaslom, hogy itt gyűjtsetek hozzá megfelelő alanyokat! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 16. péntek 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 16. péntek 00:52
Az összes swinger klub-ban van ilyen, érdemes rákeresni a budapesti klubok-ra és megnézni a programjaikat. Nyilván ne azon a napon menjetek, amikor korlátlanul bemehetnek a fiúk!
Egy fontos dolog azonban van, hogy fényképezni, kamerázni nem lehet! Ezt felejtsétek el! A swinger pont a teljes diszkrécióról szól!
Ha ilyet szeretnétek, Dob utca, vagy a Király utca. Mindkét helyen van gloryhole és ott megtehetitek, csak nehéz jó közönséget összehozni, így javaslom, hogy itt gyűjtsetek hozzá megfelelő alanyokat! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 16. péntek 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (939815)

Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok Szívesen élvezném ,élveztetném hölgyek és párok társaságát valamelyik mozi látogatásom során

Sziasztok. 36 éves, budapesti pasi hölgyhöz, párhoz csatlakozna holnap (péntek) este, kölcsönös szimpátia esetén. Írj privát üzenetet.

Na ma egy jó nap volt...kicsit kulturáltabb lett a király utca.
új fotel egy kis plusz takaíitás.
Bementem f 12 re pár öreg matyizott a másiknak..leültem az első sorba..
12 kor belépet egy 30-40 közötti pár.Csajszin mini szoknya.Leült mellém,pasija szembe velem velünk.
Jól megnéztem a csajt elkezdtem simogatni a térdét majd a combját....szét rakta a lábát benyultam nem volt rajta bugyi,közbe pasija elkezdte verni magának.
Simogattam,kigombolta nadrágom elkezdett szopni,pucsitva palija nyalta miközbe szopott,levettem a felsöjét,huzott a farkamra egy gumit rám ült háttal..közbe pasiját szopta...feltérdelt hátulról dugtam..közbe pasiját szopta....(közbe persze öregek figyeltek)
Jeleztem hogy mindjárt elélvezek....letérdelt lehuzta gumit leszopott elélveztem....
Leültem törölgetni magam addig pasija a szájába verte.
tiszta film jelenet
Összekapták magukat köszöntek kimentek.
szöke csaj kökemény feszes cici ,kerek popsi..szük punci....
30 as pasi vagyok 90 kg
Király utca fejlődik
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2015. 01. 15. csütörtök 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
új fotel egy kis plusz takaíitás.
Bementem f 12 re pár öreg matyizott a másiknak..leültem az első sorba..
12 kor belépet egy 30-40 közötti pár.Csajszin mini szoknya.Leült mellém,pasija szembe velem velünk.
Jól megnéztem a csajt elkezdtem simogatni a térdét majd a combját....szét rakta a lábát benyultam nem volt rajta bugyi,közbe pasija elkezdte verni magának.
Simogattam,kigombolta nadrágom elkezdett szopni,pucsitva palija nyalta miközbe szopott,levettem a felsöjét,huzott a farkamra egy gumit rám ült háttal..közbe pasiját szopta...feltérdelt hátulról dugtam..közbe pasiját szopta....(közbe persze öregek figyeltek)
Jeleztem hogy mindjárt elélvezek....letérdelt lehuzta gumit leszopott elélveztem....
Leültem törölgetni magam addig pasija a szájába verte.
tiszta film jelenet

Összekapták magukat köszöntek kimentek.
szöke csaj kökemény feszes cici ,kerek popsi..szük punci....
30 as pasi vagyok 90 kg
Király utca fejlődik

Ma 12 körül király utcai mozi?
Szia! Köszönöm!
Lehet, hogy jövőhét végén ellátogatunk valamelyikbe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 12. hétfő 08:51

Törölt felhasználó (922332)

Szia! Teljesen rendben van. Leginkább fiúk járnak délután, nekik szól a meleg film vetítés. Hetero filmek nyitástól du. 4-ig mennek. Ettől függetlenül rugalmas a hely. A gond itt is az, mint sok helyen, hogy nincsen kialakult rutin a pároknál úgy, mint a törzsvendégek esetében. Ezen pedig csak az érdeklődő közönség tud változtatni