Sziasztok. Holgyek szivesen lemennek valakivel a dob utcaba
akit erdekel irjon egy uzenetet
voltam mar lennt es volt mar lennt egy jo elmenyem. Lennt a bufe reszben iszogatott egy holgy meg ket ferfi aztan elmentek zart szobaba kijottek gobdolom tortent aminek tortennie kell. Aztan szovaltasba kerultem veluk es oda ultem a holgy melle. Holgyel kozben simogattuk egymast kicsit es mondta a parja na menjetek el ketten szobara. Elmentunk zart szobaba a holgyel hat kegyetlen jo volt szet elvezte a holgy is magat meg en is. Raadasul a holgynek masnap film forgatasa volt

Érdemes lenézni dob utcaiba?
Még sosem voltam szexmoziban de lehet ideje lenne kipróbálni
Még sosem voltam szexmoziban de lehet ideje lenne kipróbálni

Hali.most valaki van lent a dob utcába?esetleg pár?
Sziasztok! Kb. 3 óra környékén érnénk le egy csajszival megyek
Remélem lesznek lent akikkel közösbe vàghatjuk

Sziasztok !! Holnap délután 14 től mennénk le barátnőmmel egy kiadós partira
Remélem nem okozok neki csalódást

Remélem nem okozok neki csalódást

Sziasztok hölgyek párok partnere lennék mozi látogatásuk során pusza

Na ma dob utcai moziba volt akció.
4 körül lementem.nézelödtem.zárt szobába két srác volt öket hagytam is.
Beültem egyik kabinba..magassarkú kopogást hallottam.Egy pár jött 40körüli csinos fiatalos hölgy.Pont mellettem lévő kabinba ültek be.
Pasit elkezdte szopni ,pali simogatta a csajt.....közbe átnyult .
Nadrágom kigombol elkezdte simogatni verni.......majd játszani szájával....
Átszoltak hogy menjek át.
Átmentem comfixbe és melltartóba letérdelt a csaj és szopott pasija közbe vette teloval......
feltérdelt a székre pasija elkezdte dugni engem szopott közbe.pasi beleélvezett....majd fotozta ahogy csorog ki....majd elmentem csak szájába.rendbeszedtük magunkat.majd elköszöntünk
4 körül lementem.nézelödtem.zárt szobába két srác volt öket hagytam is.
Beültem egyik kabinba..magassarkú kopogást hallottam.Egy pár jött 40körüli csinos fiatalos hölgy.Pont mellettem lévő kabinba ültek be.
Pasit elkezdte szopni ,pali simogatta a csajt.....közbe átnyult .
Nadrágom kigombol elkezdte simogatni verni.......majd játszani szájával....
Átszoltak hogy menjek át.
Átmentem comfixbe és melltartóba letérdelt a csaj és szopott pasija közbe vette teloval......
feltérdelt a székre pasija elkezdte dugni engem szopott közbe.pasi beleélvezett....majd fotozta ahogy csorog ki....majd elmentem csak szájába.rendbeszedtük magunkat.majd elköszöntünk
szia
minket izgatna... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 20. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 20. kedd 15:35
minket izgatna... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 20. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (911565)

Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex 40-es Bp.-i sportoló srác!yakkari39@gmail.com
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex 40-es Bp.-i sportoló srác!yakkari39@gmail.com
Nézz nyitvatartást nehogy meglepetés érjen!
(Ez egy válasz boose üzenetére (2015. 01. 19. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 19. hétfő 16:37

Sziasztok!
Holnap délelőtt jön valaki a dob utcaiba? bosee@citromail.hu
Sziasztok. 37 éves pasi nőt, párt keres szimpátia alapján péntek estére.
Sziasztok!
Sajnos egyéb okok miatt nem értem oda,igy ez az élmény kimaradt. Lehet jobb is??
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 18. vasárnap 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 18. vasárnap 06:58
Törölt felhasználó (938791)

Milyen volt? Tapasztalat?

Helló.Párok mennek valamikor?
Milyen volt? Tapasztalat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 16. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 16. péntek 17:14

Törölt felhasználó (931247)

Király utcai mozi mikor nyit? Holnap meglátogatom 12 körül. 30 as srác vok. Lesznek párok?
Mozi látogatásom során szívesen csatlakoznák élvezeti forrásként hölgyekhez vagy párokhoz pusza

hétfö délelöt király utca mozi? csak lányok!!!
14 körül valakik??
sziasztok!
Gloryhole-t kiprobalni vagyo 30-as hetero par vagyunk,teljesen kezdok. Ki szeretnenk szûrni azokat a jelentkezôket,akik szerszamat NEM szeretnenk latni a kabinon belul! (mivel tanacsadasban itt a forumon kaptunk hideget-meleget,ezert nem szeretne minden "jott-mentet" leszopni a baratnom). Szebben ne haragudjatok nem tudom irni, igenyes,apolt ferfi hetero jelentkezoket varnank! Idopont meg nincs de a kozeljovoben tervezzuk a dob utcai moziban! Kerjuk,hogy csak a megadott email cimre kuldjetek kepet (arc persze nem kell,sot, ha lehet csak nyaktol lefele,hisz pont az lenne a lenyege az egesznek,hogy ne lassunk arcot). Nagyjabol 5 jelentkezore szamitunk,akiket kivalasztanank a kis perverz esemenyre, a masik oldalon valoban egy no "dolgozna",en csak mint megfigyelo vennek reszt termeszetesen
email: gloryhole.kezdo.fiatal.par@gmail.com
Gloryhole-t kiprobalni vagyo 30-as hetero par vagyunk,teljesen kezdok. Ki szeretnenk szûrni azokat a jelentkezôket,akik szerszamat NEM szeretnenk latni a kabinon belul! (mivel tanacsadasban itt a forumon kaptunk hideget-meleget,ezert nem szeretne minden "jott-mentet" leszopni a baratnom). Szebben ne haragudjatok nem tudom irni, igenyes,apolt ferfi hetero jelentkezoket varnank! Idopont meg nincs de a kozeljovoben tervezzuk a dob utcai moziban! Kerjuk,hogy csak a megadott email cimre kuldjetek kepet (arc persze nem kell,sot, ha lehet csak nyaktol lefele,hisz pont az lenne a lenyege az egesznek,hogy ne lassunk arcot). Nagyjabol 5 jelentkezore szamitunk,akiket kivalasztanank a kis perverz esemenyre, a masik oldalon valoban egy no "dolgozna",en csak mint megfigyelo vennek reszt termeszetesen

Király utcai mozi mikor nyit? Holnap meglátogatom 12 körül. 30 as srác vok. Lesznek párok?