Kapucsino. Jönnétek moziba? Kabin? Ha igen akkor mikor?
Sziasztok!Pár ma mozi?
hahó párok!!!!
Párokat keresünk mozira
Sziasztok! Pár mára vagy holnapra szexmozira? Kabinos együttlét?
Bírom pont a HGábor31Bp írja , hogy csak kamusok vannak itt ...velünk is ismerkedett , mire vártuk volna a hívását azóta eltűnt !
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 04. 28. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 28. kedd 08:48
Szia!
Mi nem vagyunk kamusok ,többször beszéltünk egyszer se jöttél el.:-((
Mi nem vagyunk kamusok ,többször beszéltünk egyszer se jöttél el.:-((
Én fixen állíthatom, hogy ők nem kamusok! Találkoztam velük, igaz nem lett semmi, de legalább eljöttek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 28. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 28. kedd 17:40
Törölt felhasználó (886217)
Bírom pont a HGábor31Bp írja , hogy csak kamusok vannak itt ...velünk is ismerkedett , mire vártuk volna a hívását azóta eltűnt !
Sziasztok!
Hétvégén Szex moziznék Párral vagy Pasival Baranyában.
Hétvégén Szex moziznék Párral vagy Pasival Baranyában.
Sziasztok Párok! Ma sex mozi?
én szivesen mennék párral, bár nem tudom a 18cm minek minősül......
igen ez természetes! én sem fekszem össze mindenkivel válogatás nélkül az utcáról....!
Sziasztok! Lemennék. 8 körül ott tudnék lenni.
Èrdemes ma lemenni??? Valaki??
Sziasztok! Tapasztalatok alapján melyik mozit ajánlanátok? Illetve mikor érdemes lemenni?
Lenne itt pár aki megy hamarosan és akit szóló pasi érdekelne? Köszönöm a válaszokat.
Lenne itt pár aki megy hamarosan és akit szóló pasi érdekelne? Köszönöm a válaszokat.
Párt keresünk mozira
Ha akarnátok ismerkedni már hivtatok volna vagy valami jelzès
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este valakik a dob utcában így a hosszú hétvége előtt!Párok hölgyek?Amúgyis páros nap van ma!
Nem tudja valaki véletlen, ma nyitva lesz a Dob utcai sex mozi?!
Én úgy tudom ma nincs nyitva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 01. péntek 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 01. péntek 06:14
Törölt felhasználó (68131)
Nem tudja valaki véletlen, ma nyitva lesz a Dob utcai sex mozi?!
Sziasztok!Hétfő délutánra (kb 2-3)keresünk párt mozira.PÁRT

vazelinator

puncinyalo01
Silvia Saint