Mennyire.. Mennyien vártunk egy ilyen hozzá szólásra...
Dob utcai moziba ,miért nem lehet egy hetero napot tartani?!!Az alkalmazottak tudják ki meleg,hiszen ők is azok.Miért kell nekünk elvonulni,ne hogy a páromat(Gyurit) esetleg megtapizzák?!!Nevetséges az egész.Budapesti mozik közül,ez viszi a pálmát(a városunkban található mozikat értve)Erős a gyanum,hogy lassan feledésbe merül a Dob u 11.Nem mintha ez számítana.Egy fecske nem csinál nyarat.:@mérges:@ nagyon mérges >
ahhrr:@
ahhrr:@
Sziasztok. Ki melyik mozit ajánlana tapasztalat alapján es mikor érdemes lemenni oda? Koszonom a választ es a segítséget. Van itt pár akit érdekelne pasi moziban?
Ma valaki???
Sziasztok!Holnapra keresünk párt mozira
Haliho... Ma èrdemes??
Ma megy valaki? Lányok, Hölgyek, Párok...
Sziasztok!Hétfő délutánra (kb 2-3)keresünk párt mozira.PÁRT
Én úgy tudom ma nincs nyitva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 01. péntek 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 01. péntek 06:14
Törölt felhasználó (68131)
Nem tudja valaki véletlen, ma nyitva lesz a Dob utcai sex mozi?!
Nem tudja valaki véletlen, ma nyitva lesz a Dob utcai sex mozi?!
Ma este valakik a dob utcában így a hosszú hétvége előtt!Párok hölgyek?Amúgyis páros nap van ma!
Ha akarnátok ismerkedni már hivtatok volna vagy valami jelzès
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresünk mozira
Sziasztok! Tapasztalatok alapján melyik mozit ajánlanátok? Illetve mikor érdemes lemenni?
Lenne itt pár aki megy hamarosan és akit szóló pasi érdekelne? Köszönöm a válaszokat.
Lenne itt pár aki megy hamarosan és akit szóló pasi érdekelne? Köszönöm a válaszokat.
Èrdemes ma lemenni??? Valaki??
Sziasztok! Lemennék. 8 körül ott tudnék lenni.
igen ez természetes! én sem fekszem össze mindenkivel válogatás nélkül az utcáról....!
én szivesen mennék párral, bár nem tudom a 18cm minek minősül......
Sziasztok Párok! Ma sex mozi?
Sziasztok!
Hétvégén Szex moziznék Párral vagy Pasival Baranyában.
Hétvégén Szex moziznék Párral vagy Pasival Baranyában.

vazelinator

sexysteveboy