Ma párt keresünk mozizni
Szia!
A Dob utcában csütörtök este van hetero nap, meg talán szombaton is. Régebben voltam, akkor voltak párok. Más napokon gáz, ha nem bi az ember legalább... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 04. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 04. hétfő 22:27
A Dob utcában csütörtök este van hetero nap, meg talán szombaton is. Régebben voltam, akkor voltak párok. Más napokon gáz, ha nem bi az ember legalább... (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 04. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (752077)

Dob utcai moziba ,miért nem lehet egy hetero napot tartani?!!Az alkalmazottak tudják ki meleg,hiszen ők is azok.Miért kell nekünk elvonulni,ne hogy a páromat(Gyurit) esetleg megtapizzák?!!Nevetséges az egész.Budapesti mozik közül,ez viszi a pálmát(a városunkban található mozikat értve)Erős a gyanum,hogy lassan feledésbe merül a Dob u 11.Nem mintha ez számítana.Egy fecske nem csinál nyarat.:@mérges:@ nagyon mérges >
ahhrr:@

Nekünk sem egy nagy élmény ám a folytonos kuncsorgásod valami nőnemű egyed után...
(Ez egy válasz yoyo31 üzenetére (2015. 05. 04. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyire.. Mennyien vártunk egy ilyen hozzá szólásra...
Dob utcai moziba ,miért nem lehet egy hetero napot tartani?!!Az alkalmazottak tudják ki meleg,hiszen ők is azok.Miért kell nekünk elvonulni,ne hogy a páromat(Gyurit) esetleg megtapizzák?!!Nevetséges az egész.Budapesti mozik közül,ez viszi a pálmát(a városunkban található mozikat értve)Erős a gyanum,hogy lassan feledésbe merül a Dob u 11.Nem mintha ez számítana.Egy fecske nem csinál nyarat.:@mérges:@ nagyon mérges >
ahhrr:@

Sziasztok. Ki melyik mozit ajánlana tapasztalat alapján es mikor érdemes lemenni oda? Koszonom a választ es a segítséget. Van itt pár akit érdekelne pasi moziban?
Ma valaki???
Sziasztok!Holnapra keresünk párt mozira
Haliho... Ma èrdemes??
Ma megy valaki? Lányok, Hölgyek, Párok...

Sziasztok!Hétfő délutánra (kb 2-3)keresünk párt mozira.PÁRT
Én úgy tudom ma nincs nyitva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 01. péntek 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 01. péntek 06:14
Törölt felhasználó (68131)

Nem tudja valaki véletlen, ma nyitva lesz a Dob utcai sex mozi?!
Nem tudja valaki véletlen, ma nyitva lesz a Dob utcai sex mozi?!
Ma este valakik a dob utcában így a hosszú hétvége előtt!Párok hölgyek?Amúgyis páros nap van ma!
Ha akarnátok ismerkedni már hivtatok volna vagy valami jelzès
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2015. 04. 30. csütörtök 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresünk mozira
Sziasztok! Tapasztalatok alapján melyik mozit ajánlanátok? Illetve mikor érdemes lemenni?
Lenne itt pár aki megy hamarosan és akit szóló pasi érdekelne? Köszönöm a válaszokat.
Lenne itt pár aki megy hamarosan és akit szóló pasi érdekelne? Köszönöm a válaszokat.
Èrdemes ma lemenni??? Valaki??
Sziasztok! Lemennék. 8 körül ott tudnék lenni.
igen ez természetes! én sem fekszem össze mindenkivel válogatás nélkül az utcáról....!