Még egy párosnak örülnénk,akkor hatan lennénk.

Nem sokára megyünk.Ide
ob u.

Sziasztok mi egy 25/3 5 pár vagyunk Kata és Krisztián ma estére keresünk nagy mérettel rendelkező utazni tudó pasit min19/5
helyünk van Pest megye Aszód mellet lakunk
csak hivás vagy email tel:06705916185 email :kataeskrisztian@gmail.com
helyünk van Pest megye Aszód mellet lakunk
csak hivás vagy email tel:06705916185 email :kataeskrisztian@gmail.com
Ha ma este vagy most lemegyek lenne társaságom? Valaki?
Ha elfogadtok, szívesen ott leszek. Szivespasi@gmail.com.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 05. 29. péntek 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 29. péntek 18:56
Törölt felhasználó (988432)

Sziasztok
2 hét mulva azaz juni 13-án elnéznénk a Dob utcai moziba!! Valakik??

Szombaton 19 óra körül meglátogatjuk a dob utcai mozit,párnak tudnánk örülni!
Sziasztok
2 hét mulva azaz juni 13-án elnéznénk a Dob utcai moziba!! Valakik??

Nagyon, sajnos... pedig jó lett volna... :/
Hu de eltünt mindenki ma este szabad vagyok egy kis mozizásra
Ma napközben, esetleg kora esti órákban pár, vagy Hölgy megy?
Akkor szívesen ellátogatnék én is... Még nem voltam, de kiváncsi vagyok...

Énis nagyon jól éreztem magam szombaton veletek
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 05. 27. szerda 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 27. szerda 13:41

Voltunk szombaton a dob utcai moziba és jól is éreztük magunkat, egy jelentkező sráccal oda beszéltük meg a talit és még el is jött így jól sikerült az esténk. Tervezzük ,hogy nemsokára megint elmegyünk mozizni

Ma este Dob utca????Párok???
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
Holnap, azaz pénteken délután lehet, hogy lenéznék én is. Péntek milyen nap szokott lenni?
Pár vagy esetleg egyedülálló Hölgy társaságát kívánom élvezni.
Hetero, kellemesnek mondott mérettel.

Sziasztok ! valaki ma eljonne velem sexmoziba ?? Irjatok !!
Voltunk szombaton a dob utcai moziba és jól is éreztük magunkat, egy jelentkező sráccal oda beszéltük meg a talit és még el is jött így jól sikerült az esténk. Tervezzük ,hogy nemsokára megint elmegyünk mozizni

Sziasztok, kedves és kulturált 22 éves pesti srác nagy intimmel párhoz csatlakozna akár mind2 fél örömére, ha szükséges szívesen utazom is, szerszámom jól használom és számomra nincsenek tabuk a szexben, szinte mindenben benne vagyok

Sziasztok ! Ma valaki csatlakozna hozzam szeymozizni ?? Meg nem voltam es kivancsi vagyok ! Csak lanyok/parok !!!
Én is szívesen mennék szex moziba párral vagy magányos hölgyel, de egyedül nem mennék mivel még nem voltam és a melegek közt sem szeretnék landolni.
Sziasztok ma este csatlakoznék párhoz dob utcai moziban valakik???