Sziasztok! Szombat estére a Dob utcaiba hölgyet és/vagy párt keresek. Privátban írj!
Mikor mentek le ?
Csütörtökön délután nagy mellű barátnőmmel (40/166/66) lemegyünk a Dob utcába. Fiatal, heteró pasikat várunk, sok spermáva.
Ma este 9 körül csinosan telt alkatú párommal leugranánk a dob utcai moziba egy alapos, kabinos cicifürdetésre...
pár keres párt mozira
Sziasztok! Ma valaki Budapesten eljönne szexmoziba?

Csütörtökön délután nagy mellű barátnőmmel (40/166/66) lemegyünk a Dob utcába. Fiatal, heteró pasikat várunk, sok spermával

Kedves, ápolt párnál szopnék-nyalnék
Pár keres párt mozira ma fél hat körűl
Mozin kivul valaki? Nagy szerszam?
Heló érdemes ma dob utcába menni?
Ma a dob utcai szexmoziba megy le valaki?
Benne lennék
Írtok privátban? (Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2015. 06. 15. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 15. hétfő 21:40

Írtok privátban? (Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2015. 06. 15. hétfő 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Csütörtökön délután nagy mellű barátnőmmel (40/166/66) lemegyünk a Dob utcába. Fiatal, heteró pasikat várunk, sok spermával

Pár keres párt mozira
Sziasztok!
Ma pár, vagy hölgy a Dob utcába menne? Egyeztessünk, tegnap voltam, de csak hímek voltak, jó lenne 1x nem potyára menni
18/4 borotvált farkam van, 2-3 menetre is jó zsinórban
Ma pár, vagy hölgy a Dob utcába menne? Egyeztessünk, tegnap voltam, de csak hímek voltak, jó lenne 1x nem potyára menni

18/4 borotvált farkam van, 2-3 menetre is jó zsinórban

Még sosem voltam szexmoziban.ma lenéznék a dob utcába.érdemes?
Kedves, ápolt párnál szopnék-nyalnék Budapesten és környékén.
Sziasztok!
Ma napközben lenézek Dob utcába. Szívesen találkoznék párral, hölggyel. 18/4cm, borotvált, 2-3 menetet szerető farkam van
Ma napközben lenézek Dob utcába. Szívesen találkoznék párral, hölggyel. 18/4cm, borotvált, 2-3 menetet szerető farkam van

Sziasztok ha esetleg mennetek le szombaton és kerestek meg pasit is nekem lenne rátok igenyem persze ha kölcsönös