Melyik nap éri meg a leginkább lemenni a Dob utcai moziba? Úgy olvasom itt a kommenteket, hogy a legtöbbször sem párok, sem nők nem igazán fordulnak meg arrafelé, leginkább homoszexuális férfiak, ami nem tűnik túl bíztatónak így elsőre.
17 v 18 orara lehetne lebeszelni pl a talalkozot, mert en sem BP-i vagyok kozvetlen, hanem Budaorsrol megyek be en is.
GH alatt mit ertesz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 19. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 19. péntek 12:36

Törölt felhasználó (1046742)

mi tervezunk lemenni...kar,hogy csak 22 ig van nyitva! Lehet nem fog beleferni az idobe...Ha lemegyunk,akkor GH kizarolag...

En megyek ma kora delutan!
én benne vagyok h lemenni, de jó lenne valamit összehozni... csak h időben megtudni itt mindent
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 19. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 19. péntek 11:46
Törölt felhasználó (989822)

Tervezi ma valaki, hogy lemegy a Dob utcaiba? Érdemes lenne itt összeegyeztetni egy társaságot...

Sziasztok! Tervezem hogy lemegyek ma. Valakinek lenne kedve csatlakozni? Első mozim lenne

mi tervezunk lemenni...kar,hogy csak 22 ig van nyitva! Lehet nem fog beleferni az idobe...Ha lemegyunk,akkor GH kizarolag...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 19. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 19. péntek 11:46

Törölt felhasználó (989822)

Tervezi ma valaki, hogy lemegy a Dob utcaiba? Érdemes lenne itt összeegyeztetni egy társaságot...

Sziasztok! Ma délután lenne esetleg hölgy v pár ki lejönne velem dob utca esetleg?

A Dob utcában, az ominózus intézmény mellett egy igalomra vágyó nő hajlandó volna felugrani egy kis huncutkodás erejéig? Ipari környezet, csak te+én? Jelenleg is a közelben vagyok...
Várom pirvát jelentkezésedet! erotoman.daemon@gmail.com
Várom pirvát jelentkezésedet! erotoman.daemon@gmail.com

Szia! Du mikor ?
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2015. 06. 18. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 18. csütörtök 09:08

Ma délután nagy mellű barátnőmmel (40/166/66) lemegyünk a Dob utcába. Fiatal, heteró pasikat várunk, sok spermával.

Tegnapi mozi látogatásom alkalmával ujra elküldtem egy nyugger buzit miután kb 10 perce a sarkamra taposva követett... Komolyan mondom ennél szánalmasabb "faj" nincs a földön...
Nem tudom kinek mi a tapasztalata "ezekkel" kapcsolatban...?!?
Nem tudom kinek mi a tapasztalata "ezekkel" kapcsolatban...?!?
Ma délután nagy mellű barátnőmmel (40/166/66) lemegyünk a Dob utcába. Fiatal, heteró pasikat várunk, sok spermával.

Üdv mindenki!
Ma este párokhoz csatlakoznék..valaki?
Ma este párokhoz csatlakoznék..valaki?
Ma delutan , este sok spermaval a Dob utcan leszek ....
Ismeros!:-(
Ott van kb 9 körül..
(Ez egy válasz partyboy üzenetére (2015. 06. 17. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb mikorra vagytok várhatóak!?
(Ez egy válasz Fazyka üzenetére (2015. 06. 17. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 17. szerda 14:24

Ma este 9 körül csinosan telt alkatú párommal leugranánk a dob utcai moziba egy alapos, kabinos cicifürdetésre...
Fiatal sexy csinos pár keres nézőt ma estére kis mértékben be is szálhat várunk lányt fiut de párt is