Kár hogy nem vagyunk Pesten ugornék az öledbe
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 24. szerda 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 24. szerda 11:06

Törölt felhasználó (930425)

Ma a Dob utcai moziban hölgyekkel,párokkal ismerkednék 19:00-ig.
Potens,ápolt pasi kellemes mérettel (21/5cm).
Ma a Dob utcai moziban hölgyekkel,párokkal ismerkednék 19:00-ig.
Sziasztok Sziasztok péntek vagy szombat este én ráérek ha gondoljá péntek vagy szombat este én ráérek ha gondoljátok össze hozhatunk valamit
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 23. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 23. kedd 15:18
Törölt felhasználó (887479)

Mi lennt vagyunk mostantól 17:00ig a Dob utcai szexmoziban
Potens ápolt pasikat várunk!
Gyertek
Gyertek

Senki???
Lesz meg lent valaki kesobb?!19/5 el erkeznek!
Sziasztok!Fél hat körül mi is ott volnánk,igaz párban.Ez a felállás,ha érdekel ne menjetek el
Üdv! Eszti (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 23. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv! Eszti (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 23. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyertek
Gyertek

Bakkker... Nem èrek oda..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 23. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyertek
Gyertek

Gyertek
Gyertek

Köszi, valamelyiket kipróbálom a héten!
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 06. 20. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 20. szombat 13:35

A mikor érdemes lemenni egy Hetero pasinak kérdésre csütörtökön és szombaton akkor páros nap van.
Sziasztok!
Holnap este lenéznék Dob utcába, 18/4 soklövetű, potens farkamnak keresek játszótársa(ka)t
Írjatok!
Holnap este lenéznék Dob utcába, 18/4 soklövetű, potens farkamnak keresek játszótársa(ka)t

Írjatok!
Sziasztok! 20-on éves kecskeméti pár vagyunk. Egy kis támogatásért cserében sok mindenben benne vagyunk! Ha érdekesek vagyunk, küldj egy üzit ajánlattal. Olyan igényes nők, férfiak vagy párok jelentkezését várjuk akik mind kettőnkre gondolnak. Házhoz megyünk!
Sziasztok jövőhéten péntek Estére keresek párokat csajokat irjatok privátban
Én vagyok a szőke telt nőci
)),a partnerem a magas vékony srác volt......innen
vele bármikor és azért volt zárva az ajtó mert egymás társaságát akartuk elvezni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 20. szombat 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 20. szombat 15:49

Törölt felhasználó (1055602)

Szia te voltál hátul egy rövid szőke hajú telt nőcivel?

Hello ms valaki?? Pár óra múlva??
Szia te voltál hátul egy rövid szőke hajú telt nőcivel?
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 06. 20. szombat 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 20. szombat 13:17

Tegnap alkalmi partneremmel,lent voltam a Dob utcai moziban,meg vártam rá leszolitott egy srác esetleg innen volt valaki?Később a hátsó szobáknál is ajalkozott egy úr,esetleg öt is beazonositanam,ha itt tag lenne.
Nagyon jól éreztem magam zárt ajtó mögött bár nagyon nezelodtek volna,mozgattak a toloajtot,kopogtak ez kicsit zavaró volt.
A személyzet nagyon kedves volt köszönöm.
Nagyon jól éreztem magam zárt ajtó mögött bár nagyon nezelodtek volna,mozgattak a toloajtot,kopogtak ez kicsit zavaró volt.
A mikor érdemes lemenni egy Hetero pasinak kérdésre csütörtökön és szombaton akkor páros nap van.
Tegnap alkalmi partneremmel,lent voltam a Dob utcai moziban,meg vártam rá leszolitott egy srác esetleg innen volt valaki?Később a hátsó szobáknál is ajalkozott egy úr,esetleg öt is beazonositanam,ha itt tag lenne.
Kellene már valami más? Eleged van a kigyúrt kopaszokból? Szeress egy macipasit. Párban vagy, nem gond, diszkrét vagyok. Nekem is van párom, de szeretem a szexet. Utálod hogy mielőtt elélveznél, befejezik a csiklód csókolását? Én ezt azért csinálom hogy amikor harmadszor csókollak élvezésig, nagy legyen az orgazmusod. Szólj hogy egyből élvezni akarsz, akkor azt teszem. Email, szivespasi@gmail.com.
Mi is voltunk azért párszor Timivel.
Húú egy gyönyörű csaj jött le a kopasz párjával
,csak a túl rámenős kanok
miatt csajszika beijedt!Nem kéne mindekit letámadni akkor talán bátrabban látogatnák a helyet...