Mi nem kaptunk meghívást:-((
Ott leszek!!!!
Szeretnénk megkérdezni hogy szombaton délután párként melyik szex moziba lenne értelme lemenni, ahol párok is vannak. Illetve örülnénk ha valaki elmondaná hogyan is néz ki egy ilyen mozi, mik vannak bent lehetőségként, és hogy mennyi a beugró ! Még nem voltunk, de tervezzük !
Sziasztok!Bejött a számításotok?Tetszett a műsor!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 28. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 28. kedd 15:34

Törölt felhasználó (892021)

Kicsit késöbb lehet lemegyünk a cicussal....mire lehet számítani így hétköznap estefelé?
Sziasztok!
Dob utcai mozizáshoz keresek jövőhétre partnert. Én egy 27 éves normális, igényes fiú vagyok, 184 magas 84 kg, sportos alkat. Várom a privát üzenetet, ha valakit érdekelne a dolog.
Dob utcai mozizáshoz keresek jövőhétre partnert. Én egy 27 éves normális, igényes fiú vagyok, 184 magas 84 kg, sportos alkat. Várom a privát üzenetet, ha valakit érdekelne a dolog.
hetfon voltunk nem volt lent senki
Sziasztok!
Ha írsz hogy mikor, akkor rád biztosan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 28. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 28. kedd 15:34

Törölt felhasználó (892021)

Kicsit késöbb lehet lemegyünk a cicussal....mire lehet számítani így hétköznap estefelé?
6 korul vagyok!

Ma este párhoz csatlakoznék 20 óra után a hölgy örömére, Budapest és környékén!
Jelentkezés privátban.

Holgyek,parok Dob utca ma?!
Ma delutan en tuti lent leszek a Dob utcan!
Ma delutan en tuti lent leszek a Dob utcan!
Sziasztok,
Ma este valaki megy a Dob utcába?
Ma este valaki megy a Dob utcába?
Sziasztok!
Baranyában, Pécsen moziznék egy jót....
Baranyában, Pécsen moziznék egy jót....

Szombat este lánnyal- párral ismerkednék. 37 éves, független pasi vagyok.

Nyitás környékén van már ott valaki?
Sziasztok!Ma voltam lent a Dob utcában,de sajnos a vihar közbeszólt szinte üres volt a hely sajnos.