valaki mostanaban jonne a dob utcaba????
sziasztok!augusztus hatodikán csütörtökön az esti órákban mennék a párommal lesznek lent párok?
Köszönöm szépen a kellemes ......
élményekben gazdag estét....
élményekben gazdag estét....

Hat, akkor ezt neked kellene a legjobban tudni. : )
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 30. csütörtök 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 30. csütörtök 16:27
Törölt felhasználó (1073652)

itt vagyok dob utcaban van itt valaki? (parok, nok)
itt vagyok dob utcaban van itt valaki? (parok, nok)
Sziasztok! Bocsánat az Offtopicért, de az a nő, aki esetleg kicsit továbbjönne a Gozsdu udvar Dob u-i kijáratához ma délután huncutkodni, azzal szívesen találkoznék egy laza menetre
Írj ide kérlek: erotoman.daemon@gmail.com

Sajna a férjemet nem tudom vinni,de én lehet lenézek

Sziasztok ! Szivesen leneznek valamikor a heten szexmoziba ! Meg nem voltam es szivesen kiprobalnam ! Csatlakozna valaki hozzam ? Csak lanyok/parok ! Varom uzeneteket privatba !
Mi nem kaptunk meghívást:-((
Ott leszek!!!!
Szeretnénk megkérdezni hogy szombaton délután párként melyik szex moziba lenne értelme lemenni, ahol párok is vannak. Illetve örülnénk ha valaki elmondaná hogyan is néz ki egy ilyen mozi, mik vannak bent lehetőségként, és hogy mennyi a beugró ! Még nem voltunk, de tervezzük !
Sziasztok!Bejött a számításotok?Tetszett a műsor!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 28. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 28. kedd 15:34

Törölt felhasználó (892021)

Kicsit késöbb lehet lemegyünk a cicussal....mire lehet számítani így hétköznap estefelé?
Sziasztok!
Dob utcai mozizáshoz keresek jövőhétre partnert. Én egy 27 éves normális, igényes fiú vagyok, 184 magas 84 kg, sportos alkat. Várom a privát üzenetet, ha valakit érdekelne a dolog.
Dob utcai mozizáshoz keresek jövőhétre partnert. Én egy 27 éves normális, igényes fiú vagyok, 184 magas 84 kg, sportos alkat. Várom a privát üzenetet, ha valakit érdekelne a dolog.
hetfon voltunk nem volt lent senki
Sziasztok!
Ha írsz hogy mikor, akkor rád biztosan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 28. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 28. kedd 15:34

Törölt felhasználó (892021)

Kicsit késöbb lehet lemegyünk a cicussal....mire lehet számítani így hétköznap estefelé?
6 korul vagyok!

Ma este párhoz csatlakoznék 20 óra után a hölgy örömére, Budapest és környékén!
Jelentkezés privátban.