Mikor mentek le? En 9-re erek le.
Sziasztok mi egy 25/35 pár vagyunk Kata és Krisztián !
Ma estére keresünk utazni tudó pasit ,mi Pest megye Aszód mellet lakunk ,helyünk van ,
valós pár vagyunk Hetero alapon keresünk pasit ,de pár is érdekel minket
tel:06705916185
email:kataeskrisztian@gmail.com
Ma estére keresünk utazni tudó pasit ,mi Pest megye Aszód mellet lakunk ,helyünk van ,
valós pár vagyunk Hetero alapon keresünk pasit ,de pár is érdekel minket
tel:06705916185
email:kataeskrisztian@gmail.com
Én is nagyon szívesen csatlakoznék hozzátok!

Sziasztok! Hétfőn este 7-8 között lemennénk egy hölgy ismerősömmel a Dob utcai szexmoziba.
Lesz lent valaki?? Párok/Hölgyek/Urak??? Kezdők vagyunk ezen a téren...
Lesz lent valaki?? Párok/Hölgyek/Urak??? Kezdők vagyunk ezen a téren...

sziasztok en bi vagyok csatlakozhatnek hozzatok???????????????
Milyen a műsor est??
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 28. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 28. péntek 20:07

Törölt felhasználó (752077)

Sziasztok!Itt vagyunk a Dob utcai moziba.PÁROK??!
Sziasztok!Itt vagyunk a Dob utcai moziba.PÁROK??!
tud valaki valamit a ma esti stritease buliról a dob utcában?
Debrecenbe helyet tud e valaki ???
Sziasztok. Párhoz- lányhoz csatlakoznék minden jóra péntek este!
37 éves, független, budapesti pasi vagyok.
Üzenet privátban.

Üzenet privátban.
Sziasztok. Párhoz- lányhoz csatlakoznék minden jóra ma este!

Sziasztok, szívesen csatlakoznék hozzátok, a hölgy jelenlétében!
kettő-fél három körül lemegyek szerintem, ha ott lesztek.
(Ez egy válasz MaciLaci91 üzenetére (2015. 08. 24. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 24. hétfő 14:16

Holnap (kedden) fél három és fél négy között lemegyünk a párommal a Dob u-i szexmoziba.
Szívesen ismerkednénk párral, de párom szívesen játszana fiúkkal is, kabinban, vagy a moziteremben.
Már voltak korábban jó élményeink, ismételni szeretnénk.
Örülnénk, ha lenne érdeklődő.
Szívesen ismerkednénk párral, de párom szívesen játszana fiúkkal is, kabinban, vagy a moziteremben.
Sziasztok, szívesen csatlakoznék hozzátok, a hölgy jelenlétében!
kettő-fél három körül lemegyek szerintem, ha ott lesztek.
(Ez egy válasz daly3 üzenetére (2015. 08. 24. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Párhoz- lányhoz csatlakoznék minden jóra ma este!

Szívesen csatlakoznék hozzátok!
(Ez egy válasz MaciLaci91 üzenetére (2015. 08. 24. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap (kedden) fél három és fél négy között lemegyünk a párommal a Dob u-i szexmoziba.
Én mennék!!!!

Debrecenbe van e szexmozi ???
Igazad van. Szívesen adnám 14 méretű kukacom nektek hármasban. (A 14 nem kilométerben értendő, de nem is miliméterben
) Nem vagyok kezdő. Ismerem a nőket is, általában ha nem akarnak éppen sexelni hirtelen megfájdul a fejük
azért írtam azt amit. Ami viszont igaz, ha szimpatikus egy 50-es bi pasi, szívesen találkozom veletek. Pici pocim imádja a mézet is, és a mézesbödönt is.
(Ez egy válasz Tetováltlány üzenetére (2015. 08. 23. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 23. vasárnap 19:26

Ez nem duma
Mivel sajnos beáztak a nagy zuhitol és a falak eléggé vizesek voltak , nem kicsit volt párás a levegö :.De le kell menni és lent lenni kis idöt... Ennek ellenére Én jol éreztem magam mint ahogy eddig is több alkalommal mikor lementünk
Az meg, hogy te magadba miket gondolsz nem nagyon érdekel

Ez nem duma
Mivel sajnos beáztak a nagy zuhitol és a falak eléggé vizesek voltak , nem kicsit volt párás a levegö :.De le kell menni és lent lenni kis idöt... Ennek ellenére Én jol éreztem magam mint ahogy eddig is több alkalommal mikor lementünk
Az meg, hogy te magadba miket gondolsz nem nagyon érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 23. vasárnap 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 23. vasárnap 19:05

Törölt felhasználó (936160)

tuti duma a fejem fáj szlogen