Ma voltam a Dob utcában, volt lent egy pár, nagyon szexi, kedves Hölgytaggal. Sajnos bezárkóztak egy kabinba, de volt olyan szerencsés, akit a Hölgy kényeztetett!
Szia!
Persze hogy lehet!Végülis szinte mindenhol!Ha nem zavar a néhány fős nézőközönség akkor pláne!Ha zavarna akkor vannak kisebb és nagyobb kabinok!Szóljatok mikor mentek
(Ez egy válasz gemelli üzenetére (2015. 09. 08. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 08. kedd 14:03
Persze hogy lehet!Végülis szinte mindenhol!Ha nem zavar a néhány fős nézőközönség akkor pláne!Ha zavarna akkor vannak kisebb és nagyobb kabinok!Szóljatok mikor mentek

Sziasztok! Valaki összefoglalná pár mondatban, hogy működik ez a szexmozi?
) Lehet, hogy lemennénk, de nem ismerjük a ház szabályait... A lényeg: lehet a nagyteremben is dugni, vagy csak a kabinokban?

Szia gemelli!
Vannak szobák, kabinok és a nagyterem. Bárhol lehet sexelni
A nagy teremben vannak fotelok meg 2 fekvő alkalmatosság
(Ez egy válasz gemelli üzenetére (2015. 09. 08. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 08. kedd 14:03
Vannak szobák, kabinok és a nagyterem. Bárhol lehet sexelni

A nagy teremben vannak fotelok meg 2 fekvő alkalmatosság

) Lehet, hogy lemennénk, de nem ismerjük a ház szabályait... A lényeg: lehet a nagyteremben is dugni, vagy csak a kabinokban?

ma dob utca ? (24 178 80 sportos bi 17/4,5)
Szombaton valaki szexmozi, vagy akár kettesben/hármasban alkalmi szex?
Sziasztok! Én szívesen lemennék, de gondolom nem felelek meg a keresési feltételeiteknek.. :(
Sziasztok! Ma estére keresek alkalmi kapcsolatot hölgy vagy pár társaságában, esetleg szexmozi??
Utazni tudok, természetesen normális keretek között. Fényképeimet megtalálod/megtaláljátok a többit privátban.
Utazni tudok, természetesen normális keretek között. Fényképeimet megtalálod/megtaláljátok a többit privátban.
Sziasztok! Ha lenne par v holgy ki lenne kiserom szexmoziba es szimpatikusnak es kedvere valonak tart h megismerkedjem velem irjon itt v privatban
nekünk igazad van, fontosabb a kultúrált belső, mint a kigyúrtság, mert nem csak gyors numerákra keresünk húst.
de mint mondtad, ízlések és pofonok
sok sikert a sütögetéshez

de mint mondtad, ízlések és pofonok

a pékek sokat gyúrnak

ma valaki(k)?

Fiatal, sportos bi srác tervez ma lemenni a Dob utcába?
Én még sose voltam, jó lenne egy kalauz!
Én még sose voltam, jó lenne egy kalauz!

Sziasztok!
Holnap megyünk le párommal a dob utcai moziba.
Kedves fiatal pár, akik mult héten szombaton végig néztétek a lupán a szeretkezésünket, örülnénk ha jönnétek!!!
Ha nem alkalmas akkor is irjatok, vegyük fel a kapcsolatot...
Más párok társaságának is nagyon örülnénk!
Nem sex partnereket keresünk, inkább olyan párt akik kilesnének minket lent a mozi kabinjában és fordítva...
Kölcsönös szimpátia esetén izgatna minket egy légtérben az egymás elötti sex.
Irjatok Priviben!
Holnap megyünk le párommal a dob utcai moziba.
Kedves fiatal pár, akik mult héten szombaton végig néztétek a lupán a szeretkezésünket, örülnénk ha jönnétek!!!
Ha nem alkalmas akkor is irjatok, vegyük fel a kapcsolatot...
Más párok társaságának is nagyon örülnénk!
Nem sex partnereket keresünk, inkább olyan párt akik kilesnének minket lent a mozi kabinjában és fordítva...
Kölcsönös szimpátia esetén izgatna minket egy légtérben az egymás elötti sex.
Irjatok Priviben!
sziasztok ma d.u lenézek a dob utcai moziba akinek felkeltettem az érdeklödését irjon privit

Sziasztok
Holnap délelőtti órákban párt vagy hölgyek keresek, akiknek lenne kedve egy kis gabalyodáshoz.
30 éves vékony testalkatú pasi vagyok. Budapest
Holnap délelőtti órákban párt vagy hölgyek keresek, akiknek lenne kedve egy kis gabalyodáshoz.
30 éves vékony testalkatú pasi vagyok. Budapest
párhoz beszállnák 39 éves psi vastag farok somogy baranya
Sziasztok. Ma este párral vagy lánnyal ismerkednék. Tibor vagyok, 37 éves, budapesti pasi.
Ma esteleg valaki, akihez lehetne csatlakozni?