Szia!
Én ugy tudom,hogy a Glory Cafe szept 11-én fog nyitni, pénteken.. Legalább is facen ezt irták.. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 08. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 08. kedd 19:06
Én ugy tudom,hogy a Glory Cafe szept 11-én fog nyitni, pénteken.. Legalább is facen ezt irták.. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 08. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1136752)

Sziasztok!A Glory Cáfé-ról tud valaki nyilatkozni?Elvileg ma nyitott,de a megadott címen nincs semmi.
Köszi!
Köszi!
Üdv!Most rá érő pár a Dob utcai moziba?Mi megyünk!
Pusz!

Pusz!
Sziasztok!A Glory Cáfé-ról tud valaki nyilatkozni?Elvileg ma nyitott,de a megadott címen nincs semmi.
Köszi!
Köszi!
igen igen vannak
(Ez egy válasz Bombaszaki810 üzenetére (2015. 09. 08. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)

A kabinokban van glory hole?
(Ez egy válasz Tetováltlány üzenetére (2015. 09. 08. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 08. kedd 14:10

Szia gemelli!
Vannak szobák, kabinok és a nagyterem. Bárhol lehet sexelni
A nagy teremben vannak fotelok meg 2 fekvő alkalmatosság

Ma voltam a Dob utcában, volt lent egy pár, nagyon szexi, kedves Hölgytaggal. Sajnos bezárkóztak egy kabinba, de volt olyan szerencsés, akit a Hölgy kényeztetett!
Szia!
Persze hogy lehet!Végülis szinte mindenhol!Ha nem zavar a néhány fős nézőközönség akkor pláne!Ha zavarna akkor vannak kisebb és nagyobb kabinok!Szóljatok mikor mentek
(Ez egy válasz gemelli üzenetére (2015. 09. 08. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 08. kedd 14:03
Persze hogy lehet!Végülis szinte mindenhol!Ha nem zavar a néhány fős nézőközönség akkor pláne!Ha zavarna akkor vannak kisebb és nagyobb kabinok!Szóljatok mikor mentek

Sziasztok! Valaki összefoglalná pár mondatban, hogy működik ez a szexmozi?
) Lehet, hogy lemennénk, de nem ismerjük a ház szabályait... A lényeg: lehet a nagyteremben is dugni, vagy csak a kabinokban?

Szia gemelli!
(Ez egy válasz gemelli üzenetére (2015. 09. 08. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 08. kedd 14:03

) Lehet, hogy lemennénk, de nem ismerjük a ház szabályait... A lényeg: lehet a nagyteremben is dugni, vagy csak a kabinokban?

ma dob utca ? (24 178 80 sportos bi 17/4,5)
Szombaton valaki szexmozi, vagy akár kettesben/hármasban alkalmi szex?
Sziasztok! Én szívesen lemennék, de gondolom nem felelek meg a keresési feltételeiteknek.. :(
Sziasztok! Ma estére keresek alkalmi kapcsolatot hölgy vagy pár társaságában, esetleg szexmozi??
Utazni tudok, természetesen normális keretek között. Fényképeimet megtalálod/megtaláljátok a többit privátban.
Utazni tudok, természetesen normális keretek között. Fényképeimet megtalálod/megtaláljátok a többit privátban.
Sziasztok! Ha lenne par v holgy ki lenne kiserom szexmoziba es szimpatikusnak es kedvere valonak tart h megismerkedjem velem irjon itt v privatban
nekünk igazad van, fontosabb a kultúrált belső, mint a kigyúrtság, mert nem csak gyors numerákra keresünk húst.
de mint mondtad, ízlések és pofonok
sok sikert a sütögetéshez

de mint mondtad, ízlések és pofonok

a pékek sokat gyúrnak

ma valaki(k)?

Fiatal, sportos bi srác tervez ma lemenni a Dob utcába?
Én még sose voltam, jó lenne egy kalauz!
Én még sose voltam, jó lenne egy kalauz!

Sziasztok!
Holnap megyünk le párommal a dob utcai moziba.
Kedves fiatal pár, akik mult héten szombaton végig néztétek a lupán a szeretkezésünket, örülnénk ha jönnétek!!!
Ha nem alkalmas akkor is irjatok, vegyük fel a kapcsolatot...
Más párok társaságának is nagyon örülnénk!
Nem sex partnereket keresünk, inkább olyan párt akik kilesnének minket lent a mozi kabinjában és fordítva...
Kölcsönös szimpátia esetén izgatna minket egy légtérben az egymás elötti sex.
Irjatok Priviben!
Holnap megyünk le párommal a dob utcai moziba.
Kedves fiatal pár, akik mult héten szombaton végig néztétek a lupán a szeretkezésünket, örülnénk ha jönnétek!!!
Ha nem alkalmas akkor is irjatok, vegyük fel a kapcsolatot...
Más párok társaságának is nagyon örülnénk!
Nem sex partnereket keresünk, inkább olyan párt akik kilesnének minket lent a mozi kabinjában és fordítva...
Kölcsönös szimpátia esetén izgatna minket egy légtérben az egymás elötti sex.
Irjatok Priviben!