Van olyan aki már járt lent?
Sziasztok!
Megérdeklődtem én is a helyet, elvileg 4-től már nyitva, a mai nap ingyenes a belépő, és várnak mindenkit szeretettel. Én fiatal pasi vagyok, 19/5ös mérettel, ha valaki csatlakozna, szívesen lenéznék bárkivel, itt lakok a környéken!
Megérdeklődtem én is a helyet, elvileg 4-től már nyitva, a mai nap ingyenes a belépő, és várnak mindenkit szeretettel. Én fiatal pasi vagyok, 19/5ös mérettel, ha valaki csatlakozna, szívesen lenéznék bárkivel, itt lakok a környéken!
Leírnátok hogy néz ki,mik a lehetőségek,mettöl meddig van nyitva stb?
Nekünk a fb sem adja ki....
Na kiváncsiak vagyunk a Glory-ra kár hogy weboldal nem elérhető, és az infó is kevés!!
Nem tudom,de ha mentek,szóljatok

Sziasztok pontosan mi a címe a Glory cafe-nak ? Köszi T
Csak ma ingyenes?
Sziasztok!
Ahogy a héten jeleztük, holnapután, hétfőn fél három és négy között lelátogatunk párommal a Dob u-i szexmoziba. Szívesen látunk párt, párom pedig szívesen játszana pasikkal, ha közelednek felé, farkukat odakínálják neki. Szereti azt is, ha simogatják a testét, eddig jó élményeket szerzett.
Ahogy a héten jeleztük, holnapután, hétfőn fél három és négy között lelátogatunk párommal a Dob u-i szexmoziba. Szívesen látunk párt, párom pedig szívesen játszana pasikkal, ha közelednek felé, farkukat odakínálják neki. Szereti azt is, ha simogatják a testét, eddig jó élményeket szerzett.
Megnyílt a Glory Cafe az Üllői úton
Szuper lett!

Mi megyunk lassan mar!
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 10. 03. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Jövő héten valamelyik nap elmennék a Dob utcai moziba. Mivel még soha nem voltam jó lenne egy "idegenvezető"
Jövő héten valamelyik nap elmennék a Dob utcai moziba. Mivel még soha nem voltam jó lenne egy "idegenvezető"

Délután ismi?
most valaki dob utca?
Hali valaki a moziban van lett???
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék. 37 éves, budapesti pasi vagyok.

Sziasztok, 14 órakor nyit a mozi rész.
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha lenne pár,vagy hölgy valamikor kora délután,akkor szívesen lemennék

Sziasztok!
Lehet, nem goldenesek, de tegnap du. 6 felé egy szimpatikus pár volt lent, csini molett nővel, a kis szobában.
Kedvelte a többes kényeztetést. Ha magatokra ismertek, máskor is rendelkezésre állnék
Isteni volt
Lehet, nem goldenesek, de tegnap du. 6 felé egy szimpatikus pár volt lent, csini molett nővel, a kis szobában.
Kedvelte a többes kényeztetést. Ha magatokra ismertek, máskor is rendelkezésre állnék

Isteni volt

A dob utcai mozi mikor nyit?