Köszönjük

Látom többen keresitek a Glory Cafét. Tegnap nyitott, én voltam tegnap is és ma is. 12-től 22-ig van nyitva. A földszinten van a bárpult és a színpados terem, itt óránként sztriptíz van 16 órától. Fent asztalok vannak a nyugodt beszélgetésekhez, ismerkedéshez. A pincében vannak a kabinok, több is van, nem egyformák. Vannak sima kabinok lyukakkal, van egy un. dugó szopó kabin, egy nagy kabin ággyal lyukakkal és egy szintén ággyal, lyukakkal és ablakokkal amin lehet kukkolni. Az üllői út 61-ben van a hely. Mindenkinek sok kalandot kívánok ott
Egész napos belépő 1500 Ft.

Sziasztok, nőkkel, hölgyekkel ismerkednék, akik vágynak egy kis odafigyelésre, erotikára, szenvedélyre, túlfűtött vágyakra, szeretkezésekre vagy akár kő kemény dugásokra....
honnan mentek? Nincs kedvetek velem jönni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 04. vasárnap 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 04. vasárnap 20:17
Törölt felhasználó (929799)

Megyünk mi is nemsokára

Megyünk mi is nemsokára

azt irták 10ig. Lejönnétek még ma?
Azért fura,hogy nem kapunk választ...(még az illetékestöl sem)
Van olyan aki már járt lent?
Sziasztok!
Megérdeklődtem én is a helyet, elvileg 4-től már nyitva, a mai nap ingyenes a belépő, és várnak mindenkit szeretettel. Én fiatal pasi vagyok, 19/5ös mérettel, ha valaki csatlakozna, szívesen lenéznék bárkivel, itt lakok a környéken!
Megérdeklődtem én is a helyet, elvileg 4-től már nyitva, a mai nap ingyenes a belépő, és várnak mindenkit szeretettel. Én fiatal pasi vagyok, 19/5ös mérettel, ha valaki csatlakozna, szívesen lenéznék bárkivel, itt lakok a környéken!
Leírnátok hogy néz ki,mik a lehetőségek,mettöl meddig van nyitva stb?
Nekünk a fb sem adja ki....
Na kiváncsiak vagyunk a Glory-ra kár hogy weboldal nem elérhető, és az infó is kevés!!
Nem tudom,de ha mentek,szóljatok

Sziasztok pontosan mi a címe a Glory cafe-nak ? Köszi T
Csak ma ingyenes?
Sziasztok!
Ahogy a héten jeleztük, holnapután, hétfőn fél három és négy között lelátogatunk párommal a Dob u-i szexmoziba. Szívesen látunk párt, párom pedig szívesen játszana pasikkal, ha közelednek felé, farkukat odakínálják neki. Szereti azt is, ha simogatják a testét, eddig jó élményeket szerzett.
Ahogy a héten jeleztük, holnapután, hétfőn fél három és négy között lelátogatunk párommal a Dob u-i szexmoziba. Szívesen látunk párt, párom pedig szívesen játszana pasikkal, ha közelednek felé, farkukat odakínálják neki. Szereti azt is, ha simogatják a testét, eddig jó élményeket szerzett.
Megnyílt a Glory Cafe az Üllői úton
Szuper lett!

Mi megyunk lassan mar!
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 10. 03. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Jövő héten valamelyik nap elmennék a Dob utcai moziba. Mivel még soha nem voltam jó lenne egy "idegenvezető"
Jövő héten valamelyik nap elmennék a Dob utcai moziba. Mivel még soha nem voltam jó lenne egy "idegenvezető"

Délután ismi?