Szexmozi, Glory helyek (össze futunk?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Te is oda jársz? Te hova jársz? Mikor? s nem futunk össze?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 485 486 487 488 489 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1827   2015. 10. 12. hétfő 10:24
Kriszkiváncsi Kriszkiváncsi
Szerda délután voltam a glory cafeban, nekem tetszett!
Jó a hely kialakítása, jó a gondolat, igaz, még kevesen vannak, elég steril a hely, nincs romlott hangulata smile
Remélem megismerik az emberek a helyet, és ez változik...
Fél 5 körül egy szexi lány buja táncot lejtett nekem a rúdnál...izgató volt!!!

Glorys-lány mikor mész ma? Kiváncsi lennék a bemutatódra!
#1826   2015. 10. 12. hétfő 09:42
X Törölt felhasználó (934834)
"A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó SZERZŐI JOGAIKRÓL teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak."

Kedves mindenki!
Kiemeltem a lényeget. Nem a személyiségi jogokat érinti, hanem a szerzőit, vagyis, az ott készült felvételek után nem jár semmilyen juttatás. Nem arról van szó, hogy amit csináltok, azt felveszik és kiteszik a netre. Ez továbbra is törvénybe ütközik, csak az írásos hozzájárulásotokkal lehetséges. Ha pedig a filmforgatásra mentek, akkor a törvény értelmében ki kell takarni minden, azonosításra alkalmas részt.
Előbb értelmezni kellene a leírtakat, utána véleményezni.
Jó szórakozást mindenkinek aki ellátogat oda!
Üdv: Robi
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1131622)
2015. 10. 11. vasárnap 18:28
Semmi rosszindulat nincs benne, az én szövegem annyi volt, hogy titeket zavar-e, a többi idézet volt. Ha rosszindulatúnak látod a házirendet, akkor értem a mondatodat, amúgy nem. Ha nem látod annak, akkor meg miért feltételeztél rosszindulatot?

A honlap hónapok óta üzemel, tartalom került fel pár napja, szerintem volt rá idő, hogy ki legyen találva. A nyilván nem vonatkozik arra hogy ha én lemegyek, számomra nem látható, nem egyértelmű. Neked miért az? Ez van leírva.
#1825   2015. 10. 11. vasárnap 18:28
X Törölt felhasználó (1131622)
Semmi rosszindulat nincs benne, az én szövegem annyi volt, hogy titeket zavar-e, a többi idézet volt. Ha rosszindulatúnak látod a házirendet, akkor értem a mondatodat, amúgy nem. Ha nem látod annak, akkor meg miért feltételeztél rosszindulatot?

A honlap hónapok óta üzemel, tartalom került fel pár napja, szerintem volt rá idő, hogy ki legyen találva. A nyilván nem vonatkozik arra hogy ha én lemegyek, számomra nem látható, nem egyértelmű. Neked miért az? Ez van leírva.
#1824   2015. 10. 11. vasárnap 18:00
kanosperv kanosperv
Párok vannak?
(Ez egy válasz Tibcsike30 üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 11. vasárnap 17:55
Nem sokan vannak de várható hogy lesznek
#1823   2015. 10. 11. vasárnap 17:55
Tibcsike30 Tibcsike30
Nem sokan vannak de várható hogy lesznek
(Ez egy válasz albes üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 11. vasárnap 17:13
Glory cafe most Helyzet???
#1822   2015. 10. 11. vasárnap 17:13
albes albes
Glory cafe most Helyzet???
#1821   2015. 10. 11. vasárnap 15:36
trohge trohge
a helyes fogalmazással tisztában vagyok. De ahogy láttad, az a mondat szándékosan parasztos volt, hogy te is megértsd buck
Tudod, a kihelyezett dokumentumok a helyet is minősítik. Hogy kell-e jogász, szerintem nem kérdés. De, kell! bohoc a megalkotott "hátsótörlésre" alkalmas házi rendetekből is látszik, hogy kell. Nem szégyen, de azért erre még csak telik pár ezer forint.

Ismétlem, nem a szolgáltatónak kell féktelen bizalmat elvárnia, hanem neki kell megteremteni azt a feltételrendszert, hogy a drágalátos vevőőő bemenjen a szexbazárba. Ha a "barátod" ezt nem képes felfogni, hát akkor szerintem az nem engem minősít buck
#1820   2015. 10. 11. vasárnap 14:55
X Törölt felhasználó (888615)
Sziasztok, békesség!!
Egy szingli pasi milyen élményekkel számolhat ha ellátogat?
Sac/kb. nyes
#1819   2015. 10. 11. vasárnap 13:49
bpparos bpparos
Tudod,ahhoz,h kedvünk legyen lemenni,ahhoz kedvet kell csinálni egy helynek,érvényes ez mindenre,lasd szwinger klub,glory hole stb.Hidd el az országban mindegyik klubban jártunk már kiváncsiságbol,de mégis megmaradtunk kb 2nél,ami talán nem a legjobb,de a tálalás az tetszett nekünk.Az arcnélküliség?Itt azért vannak páran akik taliztak velünk.....ellenben a te nick nevedet személyesiteni még nem sikerült.....Na ez nem is arrol szol,h bántsuk egymást,tényleg sok sikert,de ha van kritika főleg azoktol akikböl szeretnétek megélni,azt orvosolni kell,és nem "leokosozni"azt akiböl megélni szeretnél......tényleg minden jót.Bizonyára le fogunk menni hozzátok kiváncsiságbol,aztán kiderül,h rendszeres látogatok leszünk avagy nem....ez rajtad ill rajtatok múlik...
#1818   2015. 10. 11. vasárnap 13:29
trohge trohge
szerinted a mai világban nekünk kéne megbíznunk egy teljesen új hely nevesincs tulajának megbízhatóságában, hogy ugyanmár nem-e rakja ki a hálóra a felvételeket, vagy NEKTEK (mert ugye tényleg tök fölösleges t/3-ban beszélned magatokról) kéne értelmesen megfogalmazni a házirendet. Itt nem nekünk kéne megbíznunk valakiben ebben a szarrágó világban, hanem nektek kéne korrektül, pontosan fogalmazni. Talán fel kéne fogadni rá egy jogászt, és nem Mari nénivel megíratni a papírkát
#1817   2015. 10. 11. vasárnap 13:22
bpparos bpparos
Nem kell magadrol többes szám harmadik személyben beszélned.........
#1816   2015. 10. 11. vasárnap 13:20
bpparos bpparos
Lehet itt cinikuskodni,de ez a honlap leírásábol nem derül ki...Örülünk ha van létszám rendesen,reméljétek,h ez így is marad...de...ha párok hosszutávin nem fognak járni,akkor ez is csak egy homi hely lesz,tehát érdemesebb lenne kedvesebbnek lenned a párokhoz.....
#1815   2015. 10. 11. vasárnap 09:13
Dorka mama Dorka mama
Ha valakit egy ilyen helyen az engedélye nélkül felvesznek videóra és közzéteszik a neten vagy zsarolni próbálják vele, sok milliós kártérítésre számíthat. Kivéve akkor, ha ezt a házirendet a belépéskor egy írásos nyilatkozatban aláíratják vele. A fenntartónak azt is bizonyítania kell, hogy a házirendre minden belépőnek felhívta a figyelmét. Gondolom, ez nem történik meg...
#1814   2015. 10. 11. vasárnap 08:08
bpparos bpparos
Sziasztok!Mi ezért nem mentünk még le........beszéltünk másokkal is erről,több párt is zavar ez.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1131622)
2015. 10. 11. vasárnap 05:38
Csak minket zavar a GloryCafe házirendje?:
A Glory cafe területén, a biztonságos szórakozás érdekében, biztonsági kamera rendszer működik.
A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó szerzői jogaikról teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak.
#1813   2015. 10. 11. vasárnap 05:38
X Törölt felhasználó (1131622)
Csak minket zavar a GloryCafe házirendje?:
A Glory cafe területén, a biztonságos szórakozás érdekében, biztonsági kamera rendszer működik.
A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó szerzői jogaikról teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak.
#1812   2015. 10. 10. szombat 17:58
X Törölt felhasználó (911173)
Kedves, ápolt párt kényeztetnék orálisan
#1811   2015. 10. 10. szombat 17:20
X Törölt felhasználó (1172622)
Jon le ma valaki?
#1810   2015. 10. 10. szombat 15:26
X Törölt felhasználó (1172622)
Ma 5 ora fele dob utca vagy 6 szoloban megyunk ferfi tagunk smile
#1809   2015. 10. 10. szombat 14:04
bpparos bpparos
Most esetleg pár jönne moziba?
#1808   2015. 10. 10. szombat 08:11
lyáhim lyáhim
Sziasztok...este jön pár Glory Café ba??

... 485 486 487 488 489 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 09. szombat
Üzenetek: 11547db
Utolsó üzenet: tegnap 18:09

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!