Szerda délután voltam a glory cafeban, nekem tetszett!
Jó a hely kialakítása, jó a gondolat, igaz, még kevesen vannak, elég steril a hely, nincs romlott hangulata
Remélem megismerik az emberek a helyet, és ez változik...
Fél 5 körül egy szexi lány buja táncot lejtett nekem a rúdnál...izgató volt!!!
Glorys-lány mikor mész ma? Kiváncsi lennék a bemutatódra!
Jó a hely kialakítása, jó a gondolat, igaz, még kevesen vannak, elég steril a hely, nincs romlott hangulata

Remélem megismerik az emberek a helyet, és ez változik...
Fél 5 körül egy szexi lány buja táncot lejtett nekem a rúdnál...izgató volt!!!
Glorys-lány mikor mész ma? Kiváncsi lennék a bemutatódra!
"A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó SZERZŐI JOGAIKRÓL teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak."
Kedves mindenki!
Kiemeltem a lényeget. Nem a személyiségi jogokat érinti, hanem a szerzőit, vagyis, az ott készült felvételek után nem jár semmilyen juttatás. Nem arról van szó, hogy amit csináltok, azt felveszik és kiteszik a netre. Ez továbbra is törvénybe ütközik, csak az írásos hozzájárulásotokkal lehetséges. Ha pedig a filmforgatásra mentek, akkor a törvény értelmében ki kell takarni minden, azonosításra alkalmas részt.
Előbb értelmezni kellene a leírtakat, utána véleményezni.
Jó szórakozást mindenkinek aki ellátogat oda!
Üdv: Robi (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 11. vasárnap 18:28
Kedves mindenki!
Kiemeltem a lényeget. Nem a személyiségi jogokat érinti, hanem a szerzőit, vagyis, az ott készült felvételek után nem jár semmilyen juttatás. Nem arról van szó, hogy amit csináltok, azt felveszik és kiteszik a netre. Ez továbbra is törvénybe ütközik, csak az írásos hozzájárulásotokkal lehetséges. Ha pedig a filmforgatásra mentek, akkor a törvény értelmében ki kell takarni minden, azonosításra alkalmas részt.
Előbb értelmezni kellene a leírtakat, utána véleményezni.
Jó szórakozást mindenkinek aki ellátogat oda!
Üdv: Robi (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1131622)

Semmi rosszindulat nincs benne, az én szövegem annyi volt, hogy titeket zavar-e, a többi idézet volt. Ha rosszindulatúnak látod a házirendet, akkor értem a mondatodat, amúgy nem. Ha nem látod annak, akkor meg miért feltételeztél rosszindulatot?
A honlap hónapok óta üzemel, tartalom került fel pár napja, szerintem volt rá idő, hogy ki legyen találva. A nyilván nem vonatkozik arra hogy ha én lemegyek, számomra nem látható, nem egyértelmű. Neked miért az? Ez van leírva.
A honlap hónapok óta üzemel, tartalom került fel pár napja, szerintem volt rá idő, hogy ki legyen találva. A nyilván nem vonatkozik arra hogy ha én lemegyek, számomra nem látható, nem egyértelmű. Neked miért az? Ez van leírva.
Semmi rosszindulat nincs benne, az én szövegem annyi volt, hogy titeket zavar-e, a többi idézet volt. Ha rosszindulatúnak látod a házirendet, akkor értem a mondatodat, amúgy nem. Ha nem látod annak, akkor meg miért feltételeztél rosszindulatot?
Párok vannak?
(Ez egy válasz Tibcsike30 üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem sokan vannak de várható hogy lesznek
(Ez egy válasz albes üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Glory cafe most Helyzet???
a helyes fogalmazással tisztában vagyok. De ahogy láttad, az a mondat szándékosan parasztos volt, hogy te is megértsd
Tudod, a kihelyezett dokumentumok a helyet is minősítik. Hogy kell-e jogász, szerintem nem kérdés. De, kell!
a megalkotott "hátsótörlésre" alkalmas házi rendetekből is látszik, hogy kell. Nem szégyen, de azért erre még csak telik pár ezer forint.
Ismétlem, nem a szolgáltatónak kell féktelen bizalmat elvárnia, hanem neki kell megteremteni azt a feltételrendszert, hogy a drágalátos vevőőő bemenjen a szexbazárba. Ha a "barátod" ezt nem képes felfogni, hát akkor szerintem az nem engem minősít

Tudod, a kihelyezett dokumentumok a helyet is minősítik. Hogy kell-e jogász, szerintem nem kérdés. De, kell!

Ismétlem, nem a szolgáltatónak kell féktelen bizalmat elvárnia, hanem neki kell megteremteni azt a feltételrendszert, hogy a drágalátos vevőőő bemenjen a szexbazárba. Ha a "barátod" ezt nem képes felfogni, hát akkor szerintem az nem engem minősít

Sziasztok, békesség!!
Egy szingli pasi milyen élményekkel számolhat ha ellátogat?
Sac/kb.
Egy szingli pasi milyen élményekkel számolhat ha ellátogat?
Sac/kb.

Tudod,ahhoz,h kedvünk legyen lemenni,ahhoz kedvet kell csinálni egy helynek,érvényes ez mindenre,lasd szwinger klub,glory hole stb.Hidd el az országban mindegyik klubban jártunk már kiváncsiságbol,de mégis megmaradtunk kb 2nél,ami talán nem a legjobb,de a tálalás az tetszett nekünk.Az arcnélküliség?Itt azért vannak páran akik taliztak velünk.....ellenben a te nick nevedet személyesiteni még nem sikerült.....Na ez nem is arrol szol,h bántsuk egymást,tényleg sok sikert,de ha van kritika főleg azoktol akikböl szeretnétek megélni,azt orvosolni kell,és nem "leokosozni"azt akiböl megélni szeretnél......tényleg minden jót.Bizonyára le fogunk menni hozzátok kiváncsiságbol,aztán kiderül,h rendszeres látogatok leszünk avagy nem....ez rajtad ill rajtatok múlik...
szerinted a mai világban nekünk kéne megbíznunk egy teljesen új hely nevesincs tulajának megbízhatóságában, hogy ugyanmár nem-e rakja ki a hálóra a felvételeket, vagy NEKTEK (mert ugye tényleg tök fölösleges t/3-ban beszélned magatokról) kéne értelmesen megfogalmazni a házirendet. Itt nem nekünk kéne megbíznunk valakiben ebben a szarrágó világban, hanem nektek kéne korrektül, pontosan fogalmazni. Talán fel kéne fogadni rá egy jogászt, és nem Mari nénivel megíratni a papírkát
Nem kell magadrol többes szám harmadik személyben beszélned.........
Lehet itt cinikuskodni,de ez a honlap leírásábol nem derül ki...Örülünk ha van létszám rendesen,reméljétek,h ez így is marad...de...ha párok hosszutávin nem fognak járni,akkor ez is csak egy homi hely lesz,tehát érdemesebb lenne kedvesebbnek lenned a párokhoz.....
Ha valakit egy ilyen helyen az engedélye nélkül felvesznek videóra és közzéteszik a neten vagy zsarolni próbálják vele, sok milliós kártérítésre számíthat. Kivéve akkor, ha ezt a házirendet a belépéskor egy írásos nyilatkozatban aláíratják vele. A fenntartónak azt is bizonyítania kell, hogy a házirendre minden belépőnek felhívta a figyelmét. Gondolom, ez nem történik meg...
Sziasztok!Mi ezért nem mentünk még le........beszéltünk másokkal is erről,több párt is zavar ez.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 11. vasárnap 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 11. vasárnap 05:38
Törölt felhasználó (1131622)

Csak minket zavar a GloryCafe házirendje?:
A Glory cafe területén, a biztonságos szórakozás érdekében, biztonsági kamera rendszer működik.
A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó szerzői jogaikról teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak.
A Glory cafe területén, a biztonságos szórakozás érdekében, biztonsági kamera rendszer működik.
A Glory cafe területén videó felvétel folyhat. A belépés csak önkéntesen, kényszertől mentesen lehetséges. A belépők a házirend elfogadásával a felvételhez kapcsolódó szerzői jogaikról teljes mértékben és térítésmentesen lemondanak.
Csak minket zavar a GloryCafe házirendje?:
Kedves, ápolt párt kényeztetnék orálisan
Jon le ma valaki?
Ma 5 ora fele dob utca vagy 6 szoloban megyunk ferfi tagunk

Most esetleg pár jönne moziba?
Sziasztok...este jön pár Glory Café ba??