micsoda oximoron
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2015. 10. 19. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
lehet te voltál az egyik travi lány!!
Ha valóban ott voltál szombaton akkor kellene ismerj!!

Valaki ma este a gloryban?parok,biszex ferfiak?Elvezzunk eeste nyolctol biszex poyens pai var lent.Igenyeseket!
Nagyszerü minket ezen az oldalon sokan ismernek és mindig valós infókkal szolgáltunk! És hiába kötekedsz ami tény az tény mindenki maga győződhet meg Róla! Na sok sikert hozzá amit te állítasz senki nem erősitheti meg de a mienket mások is! Pl párok akik innen ott jártak ! Sőt az alábbi bejegyzések is minket igazolnak! És mi befejeztük!

Sziasztok!a párommal mi is tervezzük hogy hétvégén benézünk.irhatna hölgy is beszámolót az élményeiről vagy a hölgyeknek annyira nem jön be?
És még valami beszéltem a egyik ott lévő feltehetően tulaj Urral aki azt mondta azért vannak csak 22h-ig mert még nem kapták meg az engedélyt az éjszakai nyitva tartáshoz! Biztosan ő is hazudik!!
Érdekes amit mondasz mert mi is szombaton voltunk és 22h jöttünk el lehet te egy másik Gloryba jártál Bocs!!
A neten ha rakerestek minden infot mgtalaltok.sajnos eleg ures meg es kevesen latogatjak.A tulajnak pedig meg nincsenek olyan onkentes holgyei amitol futna es ingyen pedig nem megy oda no orgiazni.
Hány ora körül érdemes benézni jo hely?
glory cafe Milyen hely ez? Vidéki vagyok és kiváncsi is...
Sziasztok!
Ma délután valaki glory café? Párok, hölgyek?
Ma délután valaki glory café? Párok, hölgyek?
De ha nem váltott ki semmit belőlünk , inkább vicces volt ahogy a tulaj ismerősei(táncoslány) stb elszorakoztak egymással .Szoval nem ismételni való látogatás!!
Sziasztok szívesen ismerkednék párokkal lanyokkal ! Sportos pasi vagyok átlagon feülüli mérettel ! szabad vagyok és kötetlen ... smile privátba varom üzenetet
Bakker ilyenkor dolgozom...ahhhh
Sziasztok szívesen ismerkednék párokkal lanyokkal ! Sportos pasi vagyok átlagon feülüli mérettel ! szabad vagyok és kötetlen ...
privátba varom üzenetet

Sok pozitivat nem tudunk mondani a Gloryról, azért volna benne fantázia, persze társaság függő!
Pár aki készül a Gloryba?
A párom vidéken sajnos..egy órán belül lenézek.
Valaki velem tart?
Valaki velem tart?
Férfias srácot szopatnék Pesten. Helyem nincs. (mozi, szauna)