hölgyek, párok...
holnap a dob-ban vagy a gloryban egy egyedülálló, kedves, intelligens, őszinte, ápolt pénisszel rendelkező, normál testalkatú, szexmániás magányos pasinak lenne e lehetősége esetleg csatlakozni?
holnap a dob-ban vagy a gloryban egy egyedülálló, kedves, intelligens, őszinte, ápolt pénisszel rendelkező, normál testalkatú, szexmániás magányos pasinak lenne e lehetősége esetleg csatlakozni?
2-3 között lemennék a Dob utcába, pár, hölgy vagy bi férfi társaságát szívesen fogadnám.
Ma jön le valaki 8körül? Párok, lányok?
Remek volt a tegnap esti játék a Dob utcai moziban, pedig 8 körül úgy tűnt, hogy semmi izgalmas nem történik már. Köszönet az élményért a kedves párnak, különösen a csodás bőrű, finom szájú hölgyeménynek.
Mikor mennétek?
Sziasztok!
Ma napkozbe holgy/par dob utcaban vagy a caffeban? Caffet szivesen megneznem, hatha az ujdonsag egy kis plusz elmenyt is hozna
Ma napkozbe holgy/par dob utcaban vagy a caffeban? Caffet szivesen megneznem, hatha az ujdonsag egy kis plusz elmenyt is hozna

Tuti volt a péntek este
köszi a párnak meg a kicsi lánynak is
egész jó lett ez a dob utcai mozi..pláne ha nem spontán jönnének a hancúrozni vágyók,és panaszkodnak hogy kevesen vannak..ezért van ez a fórum,hogy irjatok

kepem is van keresre
mostansag valaki ra er? parokhoz holgyek hez mennek, apolt budapesti 26 eves srac!
Jó volt a ma esti móka a dob- ban!remelem hamar lesz ismétlés!

De kár hogy ma nem tudok menni :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 14. szombat 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 14. szombat 14:42
Törölt felhasználó (1130992)

Glóry café ma estére nagy farkú pasikat keresünk!!!
Válaszok privibe!!!
Válaszok privibe!!!
Glóry café ma estére nagy farkú pasikat keresünk!!!
Válaszok privibe!!!
Válaszok privibe!!!
Köszönöm a tegnapi akciót annak a párnak a hölgy tagjának aki tegnap leápolt 15:30 körül a dobban
Remélem legközelebb is lesz szerencsém hozzá

Írjatok ha mentek
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2015. 11. 11. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves, jófej partnert keresek aki lekísérne szexmoziba.
Én fiatal sprtos srác vagyok, érdekelne egy jófarkú férfi vagy egy pár is
Én fiatal sprtos srác vagyok, érdekelne egy jófarkú férfi vagy egy pár is
Ma valaki(k) valahol?
sziasztok! ma szólóban férfi tagunk megy le glory caffeba lesznek lennt párok? : ) 3-4 óra körül ?
vasarnap du, a glorrycafé-ba?
Hölgyet keresek aki leápolna a szájával.
Akár támogatást is megbeszélhetünk
fincsifud18@gmail.com
Akár támogatást is megbeszélhetünk
fincsifud18@gmail.com
Sziasztok! A dob a jó..gyertek