Ma 19 óra körül megyek a Gloryba, megnézem a rendezvényt is, de főleg kalandot keresek. Csak pasik.
Sziasztok! kíváncsi vagyok egy ilyen mozira még nem voltam,esetleg hölgy-pár kísérőm akadna,50-es nős férfi vagyok.
Szombaton este melyik szex moziba érdemes menni párként ?
Párhoz vagy igényes pasihoz csatlakoznék szexmozis kalandra a hétvégén. Nyitott vagyok bármiféle felállásra

Sziasztok!
Ma este par vagy holgy a dob utcaban? Kiprobalnam a caffee-t. Elkiserne valaki?
Ma este par vagy holgy a dob utcaban? Kiprobalnam a caffee-t. Elkiserne valaki?

Sziasztok. Ma este glory caffee vagy dob utcaba par/holgy? A caffet kiprobalnam. Tarsulna valaki?

Tegnap délután volt, csodálatos hölgytaggal :P. Nem ma kezdtem, de nem kis élményt okozott. Irigykedve gondolok a pasijára.
(Ez egy válasz Andi-Tomi üzenetére (2015. 11. 27. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Pár, ma délután 5-után, a Dob utcába?

Ma reggel, vagy kora délelőtt aki elrendezne oràlisan. Akár kocsiba.
Hölgyeket tamogatnèk anyagilag is.
fincsirud18@gmail.com
Hölgyeket tamogatnèk anyagilag is.
fincsirud18@gmail.com
Sziasztok ma délután 16 óra körül lemennék a Gloryba vagy a Dob utcai moziba ,párokat ill lányt keresek,lenne kedve valakinek csatlakozni hozzám ???
Pénteken 16 óra körül a dob utcai klubban, párhoz , 30-as sportos pasi csatlakozna
Ma este 7-kor lenézek a Gloryba szimpátia alapú kapcsolat keresésre.
Párok vagy kedves pasik ne kíméljenek!
Párok vagy kedves pasik ne kíméljenek!

Ma du. 5 után pár, vagy bi pasi, a dob utcába?
Sziasztok!
Holnap 8után lenéznék a Gloryba. A múlt hét péntek elég jó volt. Remélem a holnap se lesz rosszabb. Ki tervezi a holnap esti látogatást?
Holnap 8után lenéznék a Gloryba. A múlt hét péntek elég jó volt. Remélem a holnap se lesz rosszabb. Ki tervezi a holnap esti látogatást?
Sziasztok! mai nap szívesen lemennék szexmozi v akár az új helyet is megnézném amit itt sokan írnak már h jó lehet aza glory, v mi
viszont ehhez lehetőség szerint keresnék partnert hölgyek v párok személyében akiknek szimpatikus lennék egy ottani találkozóra v előtte is összefutni és lent majd elválik a többi, ha kérhetem esetleg privátban írjatok a részletekért előre is köszönöm

viszont ehhez lehetőség szerint keresnék partnert hölgyek v párok személyében akiknek szimpatikus lennék egy ottani találkozóra v előtte is összefutni és lent majd elválik a többi, ha kérhetem esetleg privátban írjatok a részletekért előre is köszönöm
Köszi tegnap délutáni műsort engem hamar elintézett a csodálatosan gyönyörű hölgy.Kérem máskor is jelezzétek ha mentek.
(Ez egy válasz buliszerviz üzenetére (2015. 11. 24. kedd 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 24. kedd 16:49

Holnap dèlutàn 16 óra körül megyünk a Glory ba , pàrok tàrsasàgàra vàgyunk!
Hali...Most glory?? Valaki?
Pénteken délután Budapesten szexmoziba lenéznék. Valaki/valakik?
Sziasztok ! Inkább a délutáni műsorhoz mennék le pénteken ha van olyan férfi vagy pár aki belémolvasva elfogad és eltölthetnénk pár kellemes hosszú perceket. Akit érdekelnék üzenjen köszi
sziasztok Miki