Háát én nem tudom de a dob utcai mozi jobban bejön,a glory túl nyitott,az egy ágyas helység is full publikus,nem lehet sehova elvonulni nyugodtan,még a kabinok is csupa lik luk..de ez csak az én véleményem
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 08. kedd 02:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 02:22

Törölt felhasználó (1149042)

Sziasztok ! Bevállalós szexpartneremmel csütörtök délután Budapesten szexmoziznánk valahol !
Véleményeket és útba igazitást szeretnék kérni . Hogyan müködik stb. Leveleket privibe kérem
Véleményeket és útba igazitást szeretnék kérni . Hogyan müködik stb. Leveleket privibe kérem
Hát drága kielégületlenül biztos nem távoztál volna
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 06. vasárnap 20:51

Törölt felhasználó (1226102)

Ha ezt tudom, megyek

Ma 17-18 körül elmegyünk 40/166/66 nagy mellű barátnőmmel a Dob utcába. Remélem lesz pár heteró bika, aki bőségesen meglocsolja

A GLORY jobb.Mikor mennétek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 08. kedd 02:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 02:22
Törölt felhasználó (1149042)

Sziasztok ! Bevállalós szexpartneremmel csütörtök délután Budapesten szexmoziznánk valahol !
Sziasztok!!
Ma voltam a Glory cafeban Tényleg szép és igényes hely de sajna nem voltak sokan. Aztán át mentem a dob utcaiba ott szinte telt ház volt.
Ma voltam a Glory cafeban Tényleg szép és igényes hely de sajna nem voltak sokan. Aztán át mentem a dob utcaiba ott szinte telt ház volt.

.
Szerbusztok!
Holnap pár, vagy hölgy aki csatlakozna a glory cafeban?
Holnap pár, vagy hölgy aki csatlakozna a glory cafeban?
Lányt keresek orális kényeztetésre, vagy egyéb finomságra, anyagiért cserébe akár.
fincsirud18@gmail.com
fincsirud18@gmail.com
Csatlakoznék
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 06. vasárnap 22:27

Kedden 17-18 körül elmegyünk 40/166/66 nagy mellű barátnőmmel a Dob utcába. Remélem lesz pár heteró bika, aki bőségesen meglocsolja

Sziasztok!Szivesen csatlakoznék párokhoz ,vagy lányokhoz.Mozi nem tudom ,hogy müködik nem voltam még.Nem vagyok gátlásos.06706396743 hivjatok és szerezünk egymásnak örömöt.zotya123
Hölgy vagy pár esetleg aki el látogatna velem gloryba? : )
Kedden 17-18 körül elmegyünk 40/166/66 nagy mellű barátnőmmel a Dob utcába. Remélem lesz pár heteró bika, aki bőségesen meglocsolja

Ha ezt tudom, megyek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 06. vasárnap 18:44

Törölt felhasználó (1055602)

Most itt a gloryba hét pasi és egy punci sem...nem van jó ez íg
ja bocs a mega szöszi pultost leszámítva

Most itt a gloryba hét pasi és egy punci sem...nem van jó ez íg
ja bocs a mega szöszi pultost leszámítva

Sziasztok 23 eves Budapesti srac vagyok van kedve valakinek jonni velem Glory Cafeba?
27 eves pesti macis srac kiprobalna a szex mozit,meg sosem voltam.Esetleg cumizhatna valaki.Uzenetet irj.
Sziasztok vasárnap érdemes a gloryba el látogatni?
nőnemű egyedek érdekelnének..

le mennék szex moziba hétfön vagy kedden ki tart velem? el megyek érted vagy értetek
06702444175
06702444175