Nem tervezi most valaki ( lány, pár) hogy le jön a dob utcába?
Holnap kora du lány?
Sziasztok. Engem és a páromat érdekelne a szexmozi,de mivel még nemvoltunk így nemtudjuk hogy hogyan működik egy ilyen mozi. Tudnátok mesélni Privát üziben? Budapestiek vagyunk. A válaszokat megköszönnénk
Na akkor pont olyan lesz, mert a másik Timi is megy a párjával megint, olvastam a Glory oldalán a fórumban!
Akkor majd lent tali, a pultnál kezdjük az alapozást whiskyvel!
Akkor majd lent tali, a pultnál kezdjük az alapozást whiskyvel!
Sziasztok!!
Holnap délután mennék a Dob utcai sex moziba, lenne kedve csatlakozni valakinek hozzám????
Holnap délután mennék a Dob utcai sex moziba, lenne kedve csatlakozni valakinek hozzám????
Gyere értem autóval és én örömmel leszek egy estére a játékszered...
Pénteken 18 óra után megint lenézek a Gloryba.
A honlapjukon olvastam, hogy a másik Timi is megy, akik párban vannak. Timi est lesz!
A honlapjukon olvastam, hogy a másik Timi is megy, akik párban vannak. Timi est lesz!
Szombaton hova lesz érdemesebb ellátogatni? A Dob utcába, vagy a Gloryba?
Nyulas neked mindegy hova mégy,ilyen atottságokal tuti a siker grt
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 12. 08. kedd 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 22:05
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 12. 08. kedd 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi voltunk a Gloryban, bár csak megnéztük, majd pénteken teszteljük.
az nekem sem tetszett, hogy minden fülke mindenhonnan lukas és a szoba, ahol az ágy van körbe ablakos... mi 3asban megyünk, és tökre megörultem ennek a szobának, mikor megláttam, hogy milyen... :(
Régebben voltunk a Dob utcában, az nekem zsúfoltnak tűnt, nem nagyon tetszett. Bár csak lehet, hogy nem voltam rá felkészülve. ..
az nekem sem tetszett, hogy minden fülke mindenhonnan lukas és a szoba, ahol az ágy van körbe ablakos... mi 3asban megyünk, és tökre megörultem ennek a szobának, mikor megláttam, hogy milyen... :(Régebben voltunk a Dob utcában, az nekem zsúfoltnak tűnt, nem nagyon tetszett. Bár csak lehet, hogy nem voltam rá felkészülve. ..
Mi voltunk a Gloryban, bár csak megnéztük, majd pénteken teszteljük.
az nekem sem tetszett, hogy minden fülke mindenhonnan lukas és a szoba, ahol az ágy van körbe ablakos... mi 3asban megyünk, és tökre megörultem ennek a szobának, mikor megláttam, hogy milyen... :(
Régebben voltunk a Dob utcában, az nekem zsúfoltnak tűnt, nem nagyon tetszett. Bár csak lehet, hogy nem voltam rá felkészülve. ..
az nekem sem tetszett, hogy minden fülke mindenhonnan lukas és a szoba, ahol az ágy van körbe ablakos... mi 3asban megyünk, és tökre megörultem ennek a szobának, mikor megláttam, hogy milyen... :(Régebben voltunk a Dob utcában, az nekem zsúfoltnak tűnt, nem nagyon tetszett. Bár csak lehet, hogy nem voltam rá felkészülve. ..
Szerda este vadóc párocska,esetleg beválalós csajszika a dob utcai moziban
?zárásig várok
?zárásig várok
Háát én nem tudom de a dob utcai mozi jobban bejön,a glory túl nyitott,az egy ágyas helység is full publikus,nem lehet sehova elvonulni nyugodtan,még a kabinok is csupa lik luk..de ez csak az én véleményem
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 08. kedd 02:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 02:22
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 08. kedd 02:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1149042)
Sziasztok ! Bevállalós szexpartneremmel csütörtök délután Budapesten szexmoziznánk valahol !
Véleményeket és útba igazitást szeretnék kérni . Hogyan müködik stb. Leveleket privibe kérem
Véleményeket és útba igazitást szeretnék kérni . Hogyan müködik stb. Leveleket privibe kérem
Hát drága kielégületlenül biztos nem távoztál volna
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 06. vasárnap 20:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1226102)
Ha ezt tudom, megyek
Ma 17-18 körül elmegyünk 40/166/66 nagy mellű barátnőmmel a Dob utcába. Remélem lesz pár heteró bika, aki bőségesen meglocsolja
A GLORY jobb.Mikor mennétek?
2015. 12. 08. kedd 02:22
Törölt felhasználó (1149042)
Sziasztok ! Bevállalós szexpartneremmel csütörtök délután Budapesten szexmoziznánk valahol !
Sziasztok!!
Ma voltam a Glory cafeban Tényleg szép és igényes hely de sajna nem voltak sokan. Aztán át mentem a dob utcaiba ott szinte telt ház volt.
Ma voltam a Glory cafeban Tényleg szép és igényes hely de sajna nem voltak sokan. Aztán át mentem a dob utcaiba ott szinte telt ház volt.
.
Szerbusztok!
Holnap pár, vagy hölgy aki csatlakozna a glory cafeban?
Holnap pár, vagy hölgy aki csatlakozna a glory cafeban?

vazelinator

dudi64