Szexmozi, Glory helyek (össze futunk?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Te is oda jársz? Te hova jársz? Mikor? s nem futunk össze?

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 451 452 453 454 455 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2057   2015. 12. 14. hétfő 19:45
X Törölt felhasználó (1186482)
Szombat estére keresünk csinos párommal kukkolót!! Jelentkezők privát üzenetbe! wave
#2056   2015. 12. 14. hétfő 17:34
X Törölt felhasználó (1232892)
28 éves pesti pasi vagyok,és kipróbálnám a dolgokat a Gloryban.Ha van hölgy,vagy esetleg pár aki pasit keres,kérem írjon. : )
#2055   2015. 12. 13. vasárnap 23:44
X Törölt felhasználó (892021)
wave
#2054   2015. 12. 13. vasárnap 13:03
X Törölt felhasználó (1226772)
Szia.
Kedves vagy, de nekem itt teljesen megfelel, kulturált környezet, tiszta ágyak, jó hangulat, olcsó italárak, ingyenes belépő, a pasiknak is csak 1500, nem 15 ezrek. De ha majd úgy gondolom, hogy elmennék, mindenképpen megkereslek, köszönöm szépen! smile
(Ez egy válasz xpovi 1 üzenetére (2015. 12. 12. szombat 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 12. szombat 16:21
Gyertek a DL-be!
#2053   2015. 12. 13. vasárnap 12:56
Szuper volt a tegnap, nem gondoltam volna, hogy éjfél után jövök el a Gloryból... smile
Viszont mivel ilyen jól sikerült a buli, ma 18 óra után lemegyek újból!
Páros nap lévén egy punci is izgalmas lehetne ma a számomra, ha lesz jelentkező, keressen akár a pasijával hármasban is érdekelne! crazya Persze a szimpatikus pasikat sem hanyagolom majd. Gondolom ők lesznek megint, főleg hogy olvastam a párok ingyenes belépője mellett az ő akciós 1000 Ft-os belépőjüket.
Legközelebb viszont csak szilveszterkor megyek újra, addig családi dolgok miatt nem, de majd úgyis kiírom itt! smile
#2052   2015. 12. 12. szombat 16:21
xpovi 1 xpovi 1
Gyertek a DL-be!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 12. szombat 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1226772)
2015. 12. 12. szombat 13:59
Sziasztok. Múlt szombaton voltam a Gloryban a filmforgatáson szereplőként. Annyira megtetszett a hely, hogy ma 19 óra körül lenéznék, hogy most kamera nélkül is eljátszhassatok velem ha akartok. Az oldalukon láthattok, a vörös hajú lány vagyok, de másik lány, akivel voltam a műsorban, szintén jön ma azt üzente nemrég! smile
#2051   2015. 12. 12. szombat 14:13
X Törölt felhasználó (1217132)
Én ismét nagyon jól éreztem magam tegnap este! Jövő héten folyt.köv! Bali legyen sok! Puszi: Timi smile
(Ez egy válasz Glorycafe üzenetére (2015. 12. 12. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 12. szombat 13:51
Ha már meg lettünk szólítva, válaszolunk...
Ha tudjátok, hogy 22 óráig van a nyitva tartás, nem értem miért 21-kor érkeztek. Az, hogy az ajtót zárjuk, azt jelenti, hogy nem küldjük ki a vendégeket 22.00-kor, mint minden más helyen, de nem azt, hogy reggelig némán várjuk, mikor szeretnének távozni. A záráshoz tartozó dolgokat közben el kell végeznünk.
A pince szintre majdnem 23 órakor ment le takarítani a srác, mivel elmondásod szerint is csak hárman akartatok szexelni, ezt megértve nem is volt körülöttetek senki, így elkezdhetett takarítani, a zene szólt, a szemetesek kiürítése és a felmosás szerintem nem olyan zavaró tényező. A mosdó előterében és a földszinten sem szóltunk a vendégekre, hogy hagyják abba az orgiát és induljanak haza, a másik helyen megnézném zárás után egy órával mit lehetne csinálni! smile
Láttam, hogy kedden is kritizáltad a helyet, és ennek ellenére lejöttél, pedig nem tetszett hogy be lehet látni a kabinokba. Ez a hely erről szól, ha nem belátható szobák lennének, akkor motel vagy panzió lenne a neve. Ha szóló vendégként azt tapasztalnád, hogy egy pár bezárkózik egy szobába, ahova nem lehet belátni, biztos neked sem tetszene a hely. Tegnap a jelenlévő 60 főnek nem volt problémája, éjfélkor zártunk be, pedig nem összeszokott társaság, sok új vendég volt. Még egy ajándék üveg pezsgőt is kaptatok, mert elmondásod szerint még volt az üvegben, és mire visszatértetek az asztalhoz, nem volt ott. Bár nem tudunk mindenki itala mellé egész éjszakára őrt állítani, szívesen adtunk ajándékba még egy üveggel, fogyasszátok egészséggel. Sőt, egy másik moziban zárás után egy órával szintén meghívunk titeket egy üvegre, ha lesz rá lehetőség. Köszönjük észrevételedet, reméljük más helyen be tudtok majd zárkózni, és záróra után sem zavar majd a szemetes zacskók cseréjének és a felmosásnak a sértő hangereje. És hidd el, senki nem akarja kiüldözni nálunk a vendégeket, főleg az olyan szimpatikus párokat, mint ti voltatok, még akkor sem, ha csak helyet keresnek a randevújuk lebonyolítására. Sajnálom hogy így érezted, és csak remélem, hogy nem egy szervezett lejárató kampány része ez... Sok sikert a legközelebbi randevúitok lebonyolításához!
#2050   2015. 12. 12. szombat 13:59
Sziasztok. Múlt szombaton voltam a Gloryban a filmforgatáson szereplőként. Annyira megtetszett a hely, hogy ma 19 óra körül lenéznék, hogy most kamera nélkül is eljátszhassatok velem ha akartok. Az oldalukon láthattok, a vörös hajú lány vagyok, de másik lány, akivel voltam a műsorban, szintén jön ma azt üzente nemrég! smile
#2049   2015. 12. 12. szombat 13:51
Glorycafe Glorycafe
Ha már meg lettünk szólítva, válaszolunk...
Ha tudjátok, hogy 22 óráig van a nyitva tartás, nem értem miért 21-kor érkeztek. Az, hogy az ajtót zárjuk, azt jelenti, hogy nem küldjük ki a vendégeket 22.00-kor, mint minden más helyen, de nem azt, hogy reggelig némán várjuk, mikor szeretnének távozni. A záráshoz tartozó dolgokat közben el kell végeznünk.
A pince szintre majdnem 23 órakor ment le takarítani a srác, mivel elmondásod szerint is csak hárman akartatok szexelni, ezt megértve nem is volt körülöttetek senki, így elkezdhetett takarítani, a zene szólt, a szemetesek kiürítése és a felmosás szerintem nem olyan zavaró tényező. A mosdó előterében és a földszinten sem szóltunk a vendégekre, hogy hagyják abba az orgiát és induljanak haza, a másik helyen megnézném zárás után egy órával mit lehetne csinálni! smile
Láttam, hogy kedden is kritizáltad a helyet, és ennek ellenére lejöttél, pedig nem tetszett hogy be lehet látni a kabinokba. Ez a hely erről szól, ha nem belátható szobák lennének, akkor motel vagy panzió lenne a neve. Ha szóló vendégként azt tapasztalnád, hogy egy pár bezárkózik egy szobába, ahova nem lehet belátni, biztos neked sem tetszene a hely. Tegnap a jelenlévő 60 főnek nem volt problémája, éjfélkor zártunk be, pedig nem összeszokott társaság, sok új vendég volt. Még egy ajándék üveg pezsgőt is kaptatok, mert elmondásod szerint még volt az üvegben, és mire visszatértetek az asztalhoz, nem volt ott. Bár nem tudunk mindenki itala mellé egész éjszakára őrt állítani, szívesen adtunk ajándékba még egy üveggel, fogyasszátok egészséggel. Sőt, egy másik moziban zárás után egy órával szintén meghívunk titeket egy üvegre, ha lesz rá lehetőség. Köszönjük észrevételedet, reméljük más helyen be tudtok majd zárkózni, és záróra után sem zavar majd a szemetes zacskók cseréjének és a felmosásnak a sértő hangereje. És hidd el, senki nem akarja kiüldözni nálunk a vendégeket, főleg az olyan szimpatikus párokat, mint ti voltatok, még akkor sem, ha csak helyet keresnek a randevújuk lebonyolítására. Sajnálom hogy így érezted, és csak remélem, hogy nem egy szervezett lejárató kampány része ez... Sok sikert a legközelebbi randevúitok lebonyolításához!
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 12. 12. szombat 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 12. szombat 00:47
Sziasztok! A ma esti friss tapasztalatunk a Glory cafe-ról: ma voltunk először és azt garantálom, hogy utoljára!!! Oda beszéltünk meg randit. Minden rendben ment, 9 óra körül érkeztünk. Direkt megkérdeztük, hogy a 10 órai zárás mit jelent, at volt a válasz, hogy csak az ajtót zárják be, bent nincs idő korlát. Bementünk, ittunk vmit, beszélgettünk. Kb. 20 perc után lementünk a kabinokba. Miután megbeszélt találkánk volt, nem ismerkedtünk másokkal. Én nem éreztem félszélyezve magam, jól indult minden. smile szerintem max. fél órája voltunk lent, elkezdték felkapcsolgatni a villanyt, hogy ZÁRÓRA! Elsőre azt hittem, csak viccelődnek. De egyre durvább lett, nyilván hallható volt, hogy mi történik bent, elkezdték rángatni az ajtót többször, fennhangon beszélgettek, hogy ez a kabin még zárva van. De az volt a legdurvább, hogy körülöttünk olyan nyilvánosan feltűnően ürítették ki a szemeteseket, hogy az botrányos! És elkezdtek felmosni, természetesen, hogy halljuk... Nyilván már mindenkiből ellszállt az ihlet, én csak nevetni tudtam... Félbe hagytunk mindent, kijöttünk. Én egyből mentem a wc-be, fura módon ott tumultus volt, épp beleszaladtam egy szopásba a mosdóknál, közönséggel. Felmentünk, és ott is volt még pár ember. Szóval nem volt igazi záróra, csak minket akartak kiűzni onnan. Hát sikerült. Az biztos, hogy mi oda többet be nem tesszük a lábunkat, és mindenkit le fogok beszélni, aki oda készül! Van egy össze szokott társaság, és ennyi...
#2048   2015. 12. 12. szombat 13:01
brian476 brian476
Lenne itt olyan lany, holgy vagy par esetleg parok akik szivesen mennenek solo sraccal valamelyik klubba ? 24eves 73kg evek ota sportolo srac vagyok. Apolt diszkret inteligens es jo megjelenesu! Kepet tudok kuldeni! Varom az uzeneteket : )
#2047   2015. 12. 12. szombat 04:42
X Törölt felhasználó (1055602)
Akkor nem csak nekem nem tetszet a hely..ilyen hozzá állásal sok jövőt nem jósolok a helynek!Nekem marad a dob utca,szombat este fele is meglátogatom,ott még nem volt rossz tapasztalatom worship
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 12. 12. szombat 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 12. szombat 00:47
Sziasztok! A ma esti friss tapasztalatunk a Glory cafe-ról: ma voltunk először és azt garantálom, hogy utoljára!!! Oda beszéltünk meg randit. Minden rendben ment, 9 óra körül érkeztünk. Direkt megkérdeztük, hogy a 10 órai zárás mit jelent, at volt a válasz, hogy csak az ajtót zárják be, bent nincs idő korlát. Bementünk, ittunk vmit, beszélgettünk. Kb. 20 perc után lementünk a kabinokba. Miután megbeszélt találkánk volt, nem ismerkedtünk másokkal. Én nem éreztem félszélyezve magam, jól indult minden. smile szerintem max. fél órája voltunk lent, elkezdték felkapcsolgatni a villanyt, hogy ZÁRÓRA! Elsőre azt hittem, csak viccelődnek. De egyre durvább lett, nyilván hallható volt, hogy mi történik bent, elkezdték rángatni az ajtót többször, fennhangon beszélgettek, hogy ez a kabin még zárva van. De az volt a legdurvább, hogy körülöttünk olyan nyilvánosan feltűnően ürítették ki a szemeteseket, hogy az botrányos! És elkezdtek felmosni, természetesen, hogy halljuk... Nyilván már mindenkiből ellszállt az ihlet, én csak nevetni tudtam... Félbe hagytunk mindent, kijöttünk. Én egyből mentem a wc-be, fura módon ott tumultus volt, épp beleszaladtam egy szopásba a mosdóknál, közönséggel. Felmentünk, és ott is volt még pár ember. Szóval nem volt igazi záróra, csak minket akartak kiűzni onnan. Hát sikerült. Az biztos, hogy mi oda többet be nem tesszük a lábunkat, és mindenkit le fogok beszélni, aki oda készül! Van egy össze szokott társaság, és ennyi...
#2046   2015. 12. 12. szombat 00:47
Nyulas Nyulas
#2045   2015. 12. 12. szombat 00:15
X Törölt felhasználó (1000212)
wave
#2044   2015. 12. 11. péntek 19:05
pman77 pman77
Nem tervezi most valaki ( lány, pár) hogy le jön a dob utcába?
#2043   2015. 12. 11. péntek 18:30
X Törölt felhasználó (1204822)
Holnap kora du lány?
#2042   2015. 12. 11. péntek 14:42
X Törölt felhasználó (1000212)
Sziasztok. Engem és a páromat érdekelne a szexmozi,de mivel még nemvoltunk így nemtudjuk hogy hogyan működik egy ilyen mozi. Tudnátok mesélni Privát üziben? Budapestiek vagyunk. A válaszokat megköszönnénk smile
#2041   2015. 12. 11. péntek 13:38
Na akkor pont olyan lesz, mert a másik Timi is megy a párjával megint, olvastam a Glory oldalán a fórumban! smile Akkor majd lent tali, a pultnál kezdjük az alapozást whiskyvel! smile
#2040   2015. 12. 10. csütörtök 20:39
X Törölt felhasználó (884272)
Sziasztok!!
Holnap délután mennék a Dob utcai sex moziba, lenne kedve csatlakozni valakinek hozzám????
#2039   2015. 12. 10. csütörtök 17:46
X Törölt felhasználó (926583)
Gyere értem autóval és én örömmel leszek egy estére a játékszered...
#2038   2015. 12. 10. csütörtök 16:19
Pénteken 18 óra után megint lenézek a Gloryba. smile A honlapjukon olvastam, hogy a másik Timi is megy, akik párban vannak. Timi est lesz! nyes

... 451 452 453 454 455 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 09. szombat
Üzenetek: 11097db
Utolsó üzenet: ma 08:21

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!