gloryban átlógatnám..
Köszönöm..
(Ez egy válasz echoes23 üzenetére (2016. 03. 25. péntek 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 25. péntek 22:28

Szia! Az Üllői úti Glory Caféba péntek, vagy szombat estefelé, de végső soron bármelyik este találsz ott néhány kíváncsi, negyvenes férfit.
Egyedülálló Jóképű pasiként hétfő este hova érdemes betérni? Szívesen ismerkednék lányokkal, párokkal. Nem feltétlen lényeges a dugás, ha csak egymást felizgatjuk èríntések simogatások és mindenki jól érzi magát egymás társaságában akkor már megérte. Ilyesmiben tudnátok tanácsot adni? Vagy esetleg ha valaki velem tartana.
Ma este dob utca?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 25. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 25. péntek 22:16
Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok..Erika vagyok....Szexmoziban szeretném ha mellém ülnétek és a farkatokat a kezembe adnátok..Én pici miniszoknyában leszek bugyi nélkül...Hová és mikor érdemes menni....Puszi Erika..
Mindegy! Csak tudjunk róla!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 25. péntek 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok..Erika vagyok....Szexmoziban szeretném ha mellém ülnétek és a farkatokat a kezembe adnátok..Én pici miniszoknyában leszek bugyi nélkül...Hová és mikor érdemes menni....Puszi Erika..
Szia! Az Üllői úti Glory Caféba péntek, vagy szombat estefelé, de végső soron bármelyik este találsz ott néhány kíváncsi, negyvenes férfit.

Sziasztok
Ma este 8 körül tervezem hogy ellátogatok a Glory Cafe-ba
Szívesen venném ha egy hölgy vagy pár elkísérne
Lenne kedve valakinek ?

Vki most a Gloryba? Mi már itt vagyunk
Most hallottam a gloryrol először, van valakinek tapasztalata? Vendégkör, ivararány, olcsónak tünik, de a leve is híg? Swingerben már voltam , ott jellemzően igényes embereket látni...
Ma délután megyünk a Golry Cafèba....bízunk benne ,hogy lesznek igènyes,ápolt pasik ès párok.Akár az adatlapunkon lèvő számon egyeztethetünk is ... 16óra után várható az érkezésünk.

Sziasztok!
Pár bi pasival, vagy szóló bi pasi, ma 5 után a dob utcába, orál céljából?
Pár bi pasival, vagy szóló bi pasi, ma 5 után a dob utcába, orál céljából?
Üdv. Egy fiatal srác vagyok, igényes megjelenésű, imádok kényeztetni, szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez vagy akár kukkolnék is. Már van kicsi tapasztalatom a többes dolgokban. Röviden rólam: 188 cm, 110kg , izmosabb husisabb testalkat, barna szem, fekete rövid haj, KREOL bőr
hátha valakinek felkeltettem az érdeklôdését várom a leveleket

Sziasztok! Elolvasva a reglapotokon írtakat és a hozzászólásaitokat, inkább egy swinger klubot javaslok. Ott több lehetőség adódik az ismerkedésre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 19. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 19. szombat 18:07
Törölt felhasználó (898405)

Vasárnap este felé mennénk valamelyikbe , de melyik a nyerő ?
Szexmozi látogatáshoz keresek hölgyet vagy párt!

Elmés megjegyzés...

Sziasztok! Mi szivesen ismerkednénk veletek!
Ati&Szilvi
Ati&Szilvi
Vasárnap este felé mennénk valamelyikbe , de melyik a nyerő ?
Mennek ma párok vagy hölgyek a glory-ba?
sziasztok van olyan csaj akire ki lehet tárazni akár egyszere többen is??