Tolna megyében holnap az az szerda estére keresünk extra méretű fiút csak a farokméret számít akinek minimum 20-cm-es a farka írjon! A hölgy 29 éves nagyon sexy dekoratív nimfomán! Várjuk a leveleket! Csak nagyméretűek írjanak!
Szerda 16-17 körül van élet a Gloryban? Párom 42/166/66, nagy mellű szőke nő.
Milyen a glory? Privatban irhatna aki már volt ott! Esetleg hölgyet vagy párt elkisérnék, elvinnék!
Sziasztok ,pénteken párként lemennénk a Gloryba.csinos 38 éves ,kerek fenekű, fekete démonom kellene ráncbaszedni méretes szerszámmal.képet tudunk küldeni mailban
Kedves párod nem elég normális hozzá?
Vagy csak egy kis kilengés lenne? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 03. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 03. vasárnap 23:30
Vagy csak egy kis kilengés lenne? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 03. vasárnap 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1213682)

Sziasztok,én még eddig nem voltam ilyen moziban,de szeretnék elmenni normális partnerrel,partnerekkel...
En holnap megyek a gloryba ! Jonne velem valaki aki volt màr ott ?
Sziasztok,én még eddig nem voltam ilyen moziban,de szeretnék elmenni normális partnerrel,partnerekkel...
Sziasztok
Hölgy partnetem keresem mozi látogatáshoz.
én 34 éves 190 cm magas 100 kg súlyú vagyok az átlagnál nagyobb intimmel. Kinek van kedve elkisérni?
Hölgy partnetem keresem mozi látogatáshoz.
én 34 éves 190 cm magas 100 kg súlyú vagyok az átlagnál nagyobb intimmel. Kinek van kedve elkisérni?
Szia.
Ma is biztos sokan lesznek, mert én leszek műsorban!
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2016. 04. 01. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 01. péntek 21:42
Ma is biztos sokan lesznek, mert én leszek műsorban!

A Gloryba mikor érdemes menni? Mikor van több hetero férfi 42 éves páromnak?

Szia gyertek ma este biztos hogy szép számmal lesznek pasik akik kényeztetnek a párod
(Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2016. 04. 01. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 01. péntek 21:42

Sziasztok Kevin vagyok, ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából
ápoltság, diszkréció elengedhetetlen
a munka mellett a szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresek partnert, partnereket, benne vagyok egyéjszakás, alkalmi illetve hosszú távú szexkapcsolat kialakításában is, írjatok, ha egy fiatal, szexre éhes, kedves, értelmes pasit kerestek
írjatok nyugodtan privibe vagy a kevin89bp@citromail.hu email címre

18 óra körül ma újra Glory.
Hegedüs mozi milyen?Ma ott leszek a környéken.Lenéznék ha érdemes.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Ma kora délután voltunk a Gloryba, nagyon jól éreztük magunkat, máskor is megyünk volt nagyfarkú beszállópasi is.Volt még lent két pár , én a páros férfi tagja elmentem megkukkolni őket
A fiatalabb pár be vett pasit , míg az idősebb pár csak egymással volt elfoglalva. Jó volt kukkolni őket

Párt kukkolnék! 30-as biszex jólszituált pasi vagyok.

Holnap dobmoziba 14-16 -között sportos 30-as pasiként átlógatnám a farkam egy kis játszadozásra.
Fél kettő körül a gloryban leszünk ismerkednénk