Péntek 14-15 körül dob moziba átdugnám a farkam a lyukon.Ki játszana vele?Privát üzit kérek.
Hello!
Ma du dob u vagy Glory valaki?
Ma du dob u vagy Glory valaki?
Le nem kísérlek, de pénteken megyek a fehérneműs swinger napra 17 óra körül. Ha ott leszel megtalálsz!
(Ez egy válasz kivancsi8969 üzenetére (2016. 04. 12. kedd 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 12. kedd 21:46

Sziasztok!
Kezdő srácként lenéznék valamelyik este Glory-ba, keresek olyan párt/hölgyet, aki(k) lekísérnek és beavatnának a dolgokba. Részletek/képek a profilomon.
Kezdő srácként lenéznék valamelyik este Glory-ba, keresek olyan párt/hölgyet, aki(k) lekísérnek és beavatnának a dolgokba. Részletek/képek a profilomon.
Ha jól látom ott volt hogy 17 óra!
(Ez egy válasz lightsex üzenetére (2016. 04. 12. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma valaki 7-körül Glory? Glorys lány? Timike? Más?
sziasztok lányokat és párokat keresek ismerkedésre :*
írjatok

Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Párokkal szívesen ismerkednék!

Lányok, hölgyek, párok!! Holnap, azaz szerdán nem tartana velem valaki egy nappali swinger buliba??
Privat üzenetet...

Privat üzenetet...
Sziasztok!
Sziasztok!
Mikor mentek és meddig lesztek lenn? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 12. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 12. kedd 15:34
Mikor mentek és meddig lesztek lenn? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 12. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1324812)

Mi 17 óra körül lenézünk a Gloryba.
Mi 17 óra körül lenézünk a Gloryba.
Haverommal ma lenézünk a Glory-ba! Jönnek párok hölgyek le?
Sziasztok!
Most csütörtök és/vagy péntek és/vagy szombat estére/éjjelre keresek szexpartnert Bp-n. 18/4 borotvált farkam van, írjatok!
Most csütörtök és/vagy péntek és/vagy szombat estére/éjjelre keresek szexpartnert Bp-n. 18/4 borotvált farkam van, írjatok!
Van most lentt valaki a Glory-ba? Ha érdemes egy òra mulva ott vagyok!
Csak párt keresünk ma estére.
Glorycafe, jonnetek?
(Ez egy válasz Brajli72 üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Tervezi ma valaki(kik) a lemenetelt a Gloryba?
Tervezi ma valaki(kik) a lemenetelt a Gloryba?
17 órára ott vagyok!!!
Ma napközben hol van mozi?
Sziasztok! Gloryba mennék, még nem voltam. Ma este valaki aki körbevezet?