Szerda 16-17 körül van élet a Gloryban? Párom 42/166/66, nagy mellű szőke nő.
Tolna megyében holnap az az szerda estére keresünk extra méretű fiút csak a farokméret számít akinek minimum 20-cm-es a farka írjon! A hölgy 29 éves nagyon sexy dekoratív nimfomán! Várjuk a leveleket! Csak nagyméretűek írjanak!
Gloryba 14:00 óra körül hölgy v pár lesz ma?
Néhány kiéhezett, de szótlan, sótlan perverz már szokott lent lézengeni olyankor is.
Más nem nagyon. (Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2016. 04. 05. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 05. kedd 10:11
Más nem nagyon. (Ez egy válasz Tano50 üzenetére (2016. 04. 05. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerda 16-17 körül van élet a Gloryban? Párom 42/166/66, nagy mellű szőke nő.
Indulunk a Gloryba...
Sziasztok !
Vasárnap a feleségemmel meglátogatjuk a helyet ! Reméljük találkozunk olyan kezdeményező HETERO pasival, aki egy kis beszélgetés után hozzá is mer érni hölgytagunkhoz, aki miniszoknyában lesz ! Szivesen vennénk bi hölgytagú vékony alkatú pár közeledését is !
Vasárnap a feleségemmel meglátogatjuk a helyet ! Reméljük találkozunk olyan kezdeményező HETERO pasival, aki egy kis beszélgetés után hozzá is mer érni hölgytagunkhoz, aki miniszoknyában lesz ! Szivesen vennénk bi hölgytagú vékony alkatú pár közeledését is !
SSziasztok! Vasarnap mikor mentek a gloryba ? Megyek en is
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2016. 04. 07. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 07. csütörtök 15:20
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2016. 04. 07. csütörtök 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este szívesencsatlakoznék párhoz!
Sziasztok!
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i pasi vagyok 18/4 farokkal.
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i pasi vagyok 18/4 farokkal.
Sziasztok! Gloryba mennék, még nem voltam. Ma este valaki aki körbevezet?
Ma napközben hol van mozi?
17 órára ott vagyok!!!
Sziasztok!
Tervezi ma valaki(kik) a lemenetelt a Gloryba?
Tervezi ma valaki(kik) a lemenetelt a Gloryba?
Glorycafe, jonnetek?
(Ez egy válasz Brajli72 üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak párt keresünk ma estére.
Van most lentt valaki a Glory-ba? Ha érdemes egy òra mulva ott vagyok!
Sziasztok!
Most csütörtök és/vagy péntek és/vagy szombat estére/éjjelre keresek szexpartnert Bp-n. 18/4 borotvált farkam van, írjatok!
Most csütörtök és/vagy péntek és/vagy szombat estére/éjjelre keresek szexpartnert Bp-n. 18/4 borotvált farkam van, írjatok!
Haverommal ma lenézünk a Glory-ba! Jönnek párok hölgyek le?
Mi 17 óra körül lenézünk a Gloryba.
Sziasztok!
Mikor mentek és meddig lesztek lenn? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 12. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 12. kedd 15:34
Mikor mentek és meddig lesztek lenn? (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 12. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1324812)
Mi 17 óra körül lenézünk a Gloryba.

vazelinator

philtrd
Anamaria Garcia