Ma 15:30-17:00 körül Gloryban vagy a dob moziban hölgyet vagy párt keresek.30-as sportos pasi vagyok.
Ma 18 óra körül Glory cafe! Ápolt, értelmes pasik ne kíméljenek!

Benne lennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 27. szerda 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 27. szerda 11:38
Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok.....Szeretem ha a férjemmel való mozizás közben lespriccelnek spermával...Puszi...Erika...
Sziasztok.....Szeretem ha a férjemmel való mozizás közben lespriccelnek spermával...Puszi...Erika...
Ma 15-16 között lenézünk a Gloryba 42/166/66, nagy mellű párommal. Aki kedvet érez .........
Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitol
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitol
Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
Kukkolnék pàrokat minden nemü felállásban!

Sziasztok!Párhoz csatlakoznék most!Bp!
Mikor szeretnétek arra sétálni mert szivesen veletek tartanák .
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 24. vasárnap 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 24. vasárnap 18:24
Törölt felhasználó (467725)

hali!
király utca fele sétálunk holnap, vidékről megyünk, tudna infót adni milyen a szexmozi?
király utca fele sétálunk holnap, vidékről megyünk, tudna infót adni milyen a szexmozi?
fejérböl ma megy valaki?elmennék velük persze üzemanygaba beszállnék..privit
hali!
Szaisztok!
Holnap megyek le 1 ora fele pàrom nélkúl a dob utcai moziba.
Pàrokat keresek akikkel kiprobálhatnàm életem első bi kalandjàt. Estetleg bi pasit aki bevezetne egy ilyen kalandba!
Holnap megyek le 1 ora fele pàrom nélkúl a dob utcai moziba.
Pàrokat keresek akikkel kiprobálhatnàm életem első bi kalandjàt. Estetleg bi pasit aki bevezetne egy ilyen kalandba!
Közvetítést kérünk !
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2016. 04. 23. szombat 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Alakul a hangulat a Gloryba. Műsor lessz!
Este buli a Gloryban!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Szombat este párokkal ismerkednék!

Sehol senki... :(
Ki fog igy leapolni?....
Ki fog igy leapolni?....
3-korul valaki Glory-ba?
Huszonéves fiúként szívesen találkoznék hölgyekkel párokkal minden jóra