Jön ma délután valaki 15 körül a Dob utcába?
Ma este dob utcaba megy valaki? Parok holgyek?
Sziasztok!
Volt sportoló srác szívesen venné ha egy szimpatikus Párnál mind két fél elém térdelne és élvezésig szopná a farkamat.De sok mindenre nyitót vagyok!Szeretnék egy tartós kapcsolatot kialakítani!
Szép napot!
Volt sportoló srác szívesen venné ha egy szimpatikus Párnál mind két fél elém térdelne és élvezésig szopná a farkamat.De sok mindenre nyitót vagyok!Szeretnék egy tartós kapcsolatot kialakítani!
Szép napot!
Hali.. Ma gloryba ? Kire számithatok?
Szerdai nap,délután hölgyet vagy párt keresnék valamelyik moziban.Sportos 30-as pasi vagyok.
Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitól
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitól
Ma nyitva van a glory?

Lányok?! Párok?!
Helló Töki!
Ha Te egy ápolt, magas, sportos, férfias, tökös pasi vagy akit az asszony már nem tud lázba hozni, de egy ápolt faszi igen.
És izgat ha az autódban, parkban, moziban, extrém helyeken leszopnak, kinyalnak, ujjaznak, szopatnak, stb akkor jelentkezz és minden vágyad teljesülni fog.
Akkor írj!
Ha Te egy ápolt, magas, sportos, férfias, tökös pasi vagy akit az asszony már nem tud lázba hozni, de egy ápolt faszi igen.
És izgat ha az autódban, parkban, moziban, extrém helyeken leszopnak, kinyalnak, ujjaznak, szopatnak, stb akkor jelentkezz és minden vágyad teljesülni fog.
Akkor írj!

itt mindent megtalálsz róla: www.glorycafe.hu
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 15:24

sziasztok megtudnátok adni a glorynak a pontos cimet hol találom
Üllői ut 61.
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 15:24

Ma 17-től a Gloryban. Meg kell nézni a szuper kerek seggű lányt! De persze szimpatikus igényes pasi is jó lenne!

MA délután esetleg ?
Budapesten keresek párt ,vasárnap este a Glory Café - ban leszek este 18 óra körül .....
170 cm magas vagyok , 68 kg , 39 éves...
Interneten nem vagyok elérhető , 06702003836
170 cm magas vagyok , 68 kg , 39 éves...
Interneten nem vagyok elérhető , 06702003836
Jelen! Akár napközben is!

Ma Dob utca valaki? Még nem tudom mikor megyek (valószínűleg 5 után).
este glory?
Kabinban szopatnék