Sziasztok judit23, Atti vagyok ápolt sportos pasi, szívesen ismerkednék és csatlakoznék hozzátok. Az adatlapomon kép is van írjatok pusza
Ma 14 órakor megyek a Dob utcába szopni és szopatni. Lesz ott még valaki?
Sziasztok.Kedden megyek moziba ha gondoljátok!Üdv.
Sziasztok. Sosem vagyok voltam még ilyen helyen. Kedden délután Budapesten leszek, és szivesen kipróbálnám, ha lenne egy hölgy vagy pár akivel találkozhatnék.
beszélgetnék, leveleznék Bi lánnyal, fiuval, párral
Sziasztok!
Még mindig epekedek Blanka után!! Ha valaki tud hozzá kontaktot, vagy tudja, hogy mikor bukkan fel a Glory Cafe-ban akkor jelezze! Előre is köszike.
A másik dolog, hogy kivagyok éhezve. Egy kiadós kúrós délutánt szeretnék!-szerdán vagy csütörtökön mennék le vagy a Gloryba vagy a Dob utcába. Csajokat párokat keresek elsősorban, de ha mást nem is akkor pasik is jöhetnek. Klasszikus gloryhole-t szeretnék átdugom/átdugod és csak az élvezés a cél!
Jelentkezők vannak?
Jöhet privát jelentkezés is!
Még mindig epekedek Blanka után!! Ha valaki tud hozzá kontaktot, vagy tudja, hogy mikor bukkan fel a Glory Cafe-ban akkor jelezze! Előre is köszike.
A másik dolog, hogy kivagyok éhezve. Egy kiadós kúrós délutánt szeretnék!-szerdán vagy csütörtökön mennék le vagy a Gloryba vagy a Dob utcába. Csajokat párokat keresek elsősorban, de ha mást nem is akkor pasik is jöhetnek. Klasszikus gloryhole-t szeretnék átdugom/átdugod és csak az élvezés a cél!
Jelentkezők vannak?

Jöhet privát jelentkezés is!
Vasárnap meló van
Mi menénk
Megyünk a gloryba!Ismerkednénk!
Sziasztok
24 éves fiu vagyok délutan 5-6 körül le mennek gloy caféba keresek lányt hölgyet párt aki velem tartana minden jó ra
24 éves fiu vagyok délutan 5-6 körül le mennek gloy caféba keresek lányt hölgyet párt aki velem tartana minden jó ra

Gloryba esetleg dob utcába megy ma pár vagy hölgy?
Sziasztok ma pár akivel tudnak menni sex moziba 15. Kerületben lakom!
Sziasztok ki probalnam a sex mozit! Van itt olyan pár akit érdekel egy ebben a témában kezdő srác !?15.Kerületben lakom es estére lenne nekem jo! Vagy fogadnek párt es kukkolnalak!! Várom privátba irjjatok köszönöm.
Gloryba esetleg dob utcába megy ma pár vagy hölgy?
Tàrsasàgot keresek ma este egy kis glory mozilàtogatàshoz! Pàr vagy hölgy személyében! De szìvesen kukkolnék is párokat!

igényes férfit szopnék, szopatnék Király moziba.
Most pár, hölgy a Dob utcában?
Hétfő este valaki Dob utca v Glory? 18/4 farokkal több meneten át kényeztetnék hölgyet, párt. Férfi bi is belefér, az aktív szerepet kedvelem.
Jövő héten szabin leszek. 3 percre lakom a glorytol. Ha napkozben jon le par vagy holgy es jelzi, jovok

Ma valaki dob utcai moziba?