Sziasztok!
Lányal,páral sexmoziba mennék!
Lányal,páral sexmoziba mennék!
megyek en is
(Ez egy válasz Macilaci69 üzenetére (2016. 08. 26. péntek 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 26. péntek 07:31

A Dob utcát elvetettem, a Glorycafe-ba megyek ma. Bi nagydarab pasi vagyok. jön valaki 14 óra körül?
ma mennek szexmoziba ki tart velem
Ma 18 óra körül Glory cafe látogatás!

Holnap mozizok

Sziasztok.Dob utcába pár vagy hölgy tervez ma látogatást?
Ma dob utca valaki? 16 fele lennt leszek!
Ma van 1-2 óra szabadidőm. 13 óra után a Glory Caféban? Dugd át!

Szia!
Mikor tudunk találkozni ?
Mikor tudunk találkozni ?
Sziasztok holnap három körül a dob utcai moziba pár?

Dob u holnap du valamikor?
hánykor mész?
(Ez egy válasz kisibi üzenetére (2016. 08. 31. szerda 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
16.00 körűl
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 01. csütörtök 00:05
Törölt felhasználó (1083662)

hánykor mész?
Sziasztok! Vidéki srácként első alaklommal randiznék párral vagy lánnyal szexmoziban.. segitség kellene! hogyan megy ez,mit kell tudnom?
Nő vagy pár ma szexmoziba?
Mi ma 18 után Glory caféban biztos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 02. péntek 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 02. péntek 12:10

Törölt felhasználó (1146252)

Nő vagy pár ma szexmoziba?
Sziasztok! Tegnap este volt valaki innen a Glorvban?

Sziasztok!
Vasárnap estére keresnék valami jò szabadtéri programot. Szívesen csatlakoznék párhoz, vagy nõhöz. Akár csak passzív résztvevõként, akár aktívan. Kukkolás, cuckold, threesome... Ha valaki esetleg tudna valami jò programot, kérem ne tartsa magában! Üzenetben írjon rám és megbeszéljük a továbbiakat. Szexmozi vagy glory cafe is érdekel, ha van fix társaság.
Vasárnap estére keresnék valami jò szabadtéri programot. Szívesen csatlakoznék párhoz, vagy nõhöz. Akár csak passzív résztvevõként, akár aktívan. Kukkolás, cuckold, threesome... Ha valaki esetleg tudna valami jò programot, kérem ne tartsa magában! Üzenetben írjon rám és megbeszéljük a továbbiakat. Szexmozi vagy glory cafe is érdekel, ha van fix társaság.
Vasárnap este hová érdemes lenézni, ahol van hölgy vagy pár is? Király utca felejtõs, a Dob utcában is ritka.... Gloryban még nem jártam. Vasárnap van ott valami?