Ma tervez valaki látogatást lányok, párok??????????
Nem tudom, mivel engem nem érdekel, heteró vagyok, de megkérdezheted tőlük, nem sértődékenyek!
(Ez egy válasz Szilvike26 üzenetére (2016. 09. 14. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 14. szerda 11:11

Láttalak a férfikoszorúban pénteken!
Azt nem tudod véletlenül, hogy a mai vagy a holnapi kiírt lányok közül nem leszbi-e valamelyik? :P

Ma kora délután lesz lent valaki?
Láttalak a férfikoszorúban pénteken!
Azt nem tudod véletlenül, hogy a mai vagy a holnapi kiírt lányok közül nem leszbi-e valamelyik? :P
(Ez egy válasz magic28 üzenetére (2016. 09. 14. szerda 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap dél környékén hölgy vagy pár?
Szia. Én pénteken megyek 18 óra körül.
Mary
(Ez egy válasz iwantit üzenetére (2016. 09. 13. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 13. kedd 18:02

Szombat estére valòszínûleg lenézek. Ha van valaki aki lenézne, de nincs hozzá társasága, az írjon és mehetünk együtt.
Szombat estére valòszínûleg lenézek. Ha van valaki aki lenézne, de nincs hozzá társasága, az írjon és mehetünk együtt.
Kedd délután/este valaki a gloryba?
Hát a szimpi közönség és a jó hangulat megszokott lenni
(Ez egy válasz Szilvike26 üzenetére (2016. 09. 09. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 09. péntek 11:41

Szombaton megnézem ezt a Gang-Bangot a Glory caféban, hátha szimpatikus a közönség!

Én meg szívesen megnéznélek téged.....
(Ez egy válasz Szilvike26 üzenetére (2016. 09. 09. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 09. péntek 11:41

Szombaton megnézem ezt a Gang-Bangot a Glory caféban, hátha szimpatikus a közönség!

Sziasztok. Sexelni osszejáró párként holnap le mennénk glory caféba. Szívesen ismerkednénk

SZIASZTOK bp 15ker EN EGY PERVERZ PASIKA VAGYOK 35.182.76.16 CM ES FAROKKAL !!!!NAGYON IMADOK SZOPNI BONYALLAL KETPOFARA SZAMBA ELVEZHETSZ!!!!!!!!IMADOK SZOPNI MEG TUDOK IS MELYTORKOSAN IS!!!!!

fiatal 23 éves srácot kinek lenne kedve bevezetni a glory hole világába?

Tegnap nagyon rendbe tettetek lent a karámban a Gloryban...
Ma is megyek 19 óra körül, ha lesz aki bírja, azt várom!

Ma és holnap 19 órakor lenézünk a Gloryba.
Sziasztok!
Ma este 18 körül melyik sexmoziba érdemes menni ahol lesznek is ?
Ma este 18 körül melyik sexmoziba érdemes menni ahol lesznek is ?
Budapesti párt vagy hölgyet keresek ma estére! Sportos, nyitott, ápolt pasi vagyok...
Ma este lehet én is lenézek ismét.
Ha lementek szoljatok, elkisernelek..
(Ez egy válasz Kattogtatunk üzenetére (2016. 09. 06. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 06. kedd 11:40

Sziasztok! Infot szeretnenk a glory cafe es a dob utcai mozi keddenkenti helyzeterol