Délelőtt csak a Hegedűs és a Király u. van nyitva ha jól tudom, pasik biztos lesznek.
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 10:27

Sziasztok holnap délelött benéznék szexmoziba melyiket válaszam kis segítség kellene
Sziasztok!Pár,hölgy eseteleg ma du. A Gloryban?
Sziasztok holnap délelött benéznék szexmoziba melyiket válaszam kis segítség kellene
Holnap dob moziban keresnék hölgyet, párt kora délutánra.
Csütörtökön Glory caféban 18 óra után ápolt, igényes pasit várok.
szerdán nyitás után nem sokkal ott leszek a hegedűsben! hetero teremben kezdek a középső kabinban levetkőzve, ha senki nem lesz, akkor felöltözöm és átmegyek a homo-filmes terembe és ott vetkőzök le a lukasfalú kabinban. meztelen leszek nyíltan a teremben, szopok, kúrhatsz! de jöhetsz nézni, reiszolni is! mehetek a folyosói lukasfalúakba, ha hívsz! Szóval 9 után nem sokkal!
Mikor érdemes a dob utcai moziba menni?
Szia, hány óra körül?
(Ez egy válasz suisse75 üzenetére (2016. 09. 21. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 21. szerda 12:14

A dob utcai sexmoziba pénteken ki jönne? A feleséemmel megyünk kis orális dologra,,ffi bi ok
Pénteken párral, hölgyel összefutnék valamelyik szexmozi kabinjában
(Ez egy válasz suisse75 üzenetére (2016. 09. 21. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

A dob utcai sexmoziba pénteken ki jönne? A feleséemmel megyünk kis orális dologra,,ffi bi ok
Sportos srác ma este hölgyel vagy párral találkozna , hellyel rendelkezem
Sziasztok,
Hétfőn (09.19-én) 16:50körül Glory Caféban az alsó kabinban szexelt egy pár. A hölgy lecumizott, hatalmas élmény volt. Itt van a pár?
Hétfőn (09.19-én) 16:50körül Glory Caféban az alsó kabinban szexelt egy pár. A hölgy lecumizott, hatalmas élmény volt. Itt van a pár?
Ma a Gloryban 17 óra után potens pasit várok!

Ma délelőt 9.45-től 10.30-ig egy debreceni faszival futotam ösze a hegedűsben! Ilyen jól még senki sem szopatot és baszot meg, meztelenül, a homo terem közepén. Sokáig baszot , időnként megállva a mozgásban, hogy ne élvezzen belém (bare kúrt!). ismeretlenül is köszönet az élményért!
Másal is öszefutnék ugyanígy!

Sziasztok!Még nemvolt am ilyen helyen Kiprobálnám veletek

Szia.
Mi megyünk csütörtökön 18 óra körül a Gloryba, bár nem látom, hogy szimpatikus vagy-e... (Ez egy válasz tibor.36 üzenetére (2016. 09. 21. szerda 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 21. szerda 10:48
Mi megyünk csütörtökön 18 óra körül a Gloryba, bár nem látom, hogy szimpatikus vagy-e... (Ez egy válasz tibor.36 üzenetére (2016. 09. 21. szerda 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Tibor vagyok, 39 éves, budapesti pasi. Csütörtökön párral ismerkednék!

Sziasztok. Tibor vagyok, 39 éves, budapesti pasi. Csütörtökön párral ismerkednék!

Sziasztok,
Sajnos múlt hét elején a hegedűsben délelőtt csak néztek, de nem használták sem a számat, sem a csupasz lukamat egyik teremben sem! Péntek délelőttre ezen a héten?
Valakit/valakiket szívesen kiszolgálok ott meztelenül, bárhol! Zoli
Sajnos múlt hét elején a hegedűsben délelőtt csak néztek, de nem használták sem a számat, sem a csupasz lukamat egyik teremben sem! Péntek délelőttre ezen a héten?

Mindenkinek aki ma délután lent volt a Dob utcában, és találkozott velem: KÖSZÖNÖM!!!!

sziasztok valaki tud valamit a debreceni szex mozirol ?