Pénteken párral, hölgyel összefutnék valamelyik szexmozi kabinjában
(Ez egy válasz suisse75 üzenetére (2016. 09. 21. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 21. szerda 12:14

A dob utcai sexmoziba pénteken ki jönne? A feleséemmel megyünk kis orális dologra,,ffi bi ok
Szia, hány óra körül?
(Ez egy válasz suisse75 üzenetére (2016. 09. 21. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 21. szerda 12:14

A dob utcai sexmoziba pénteken ki jönne? A feleséemmel megyünk kis orális dologra,,ffi bi ok
Mikor érdemes a dob utcai moziba menni?
szerdán nyitás után nem sokkal ott leszek a hegedűsben! hetero teremben kezdek a középső kabinban levetkőzve, ha senki nem lesz, akkor felöltözöm és átmegyek a homo-filmes terembe és ott vetkőzök le a lukasfalú kabinban. meztelen leszek nyíltan a teremben, szopok, kúrhatsz! de jöhetsz nézni, reiszolni is! mehetek a folyosói lukasfalúakba, ha hívsz! Szóval 9 után nem sokkal!
Csütörtökön Glory caféban 18 óra után ápolt, igényes pasit várok.
Holnap dob moziban keresnék hölgyet, párt kora délutánra.
Sziasztok holnap délelött benéznék szexmoziba melyiket válaszam kis segítség kellene
Sziasztok!Pár,hölgy eseteleg ma du. A Gloryban?
Délelőtt csak a Hegedűs és a Király u. van nyitva ha jól tudom, pasik biztos lesznek.
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2016. 09. 29. csütörtök 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 29. csütörtök 10:27

Sziasztok holnap délelött benéznék szexmoziba melyiket válaszam kis segítség kellene
Párt keresek Budapesten ezen a péntek/szombaton kölcsönös orális szexre ,szeretkezésre, képekért nézd az adatlapomat.....
Csütörtök/péntektől a 06705590323 - as számon elérhető vagyok.
Csütörtök/péntektől a 06705590323 - as számon elérhető vagyok.
Sziasztok, én egy átlagos testalkatú ( nincs rajtam felesleg de nem is vagyok izmos) , 20-as évei közepén járó pesti srác vagyok és szivesen kipróbálnam a swingert, szex mozit illetve a többes gabalyodast
ha esetleg tudtok ajánlani valami jó helyet vagy esetleg lenne egy társaság/pár akikhez lehetne csatlakozni akkor szívesen fogadom az üzeneteket.
Ha fel keltettem az érdeklődést akkor nézzétek meg a képeimet is
Ui. : inteligens, kulturált és nem utolsó sorban nem kamus srác vagyok. Én valóban ki akarom próbálni nem csak beszélni róla.

Ui. : inteligens, kulturált és nem utolsó sorban nem kamus srác vagyok. Én valóban ki akarom próbálni nem csak beszélni róla.
Szia. Ma a Gloryban szexy fehérneműs buli van, sok pár szokott lenni és gang-bang műsor is lesz, nézd meg az oldalukon, jók szoktak lenni a hétvégék ott.
(Ez egy válasz ismeretlenember üzenetére (2016. 10. 01. szombat 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 01. szombat 09:49

Sziasztok, én egy átlagos testalkatú ( nincs rajtam felesleg de nem is vagyok izmos) , 20-as évei közepén járó pesti srác vagyok és szivesen kipróbálnam a swingert, szex mozit illetve a többes gabalyodast
ha esetleg tudtok ajánlani valami jó helyet vagy esetleg lenne egy társaság/pár akikhez lehetne csatlakozni akkor szívesen fogadom az üzeneteket.

Sziasztok
Kedden hova érdemes benézni délután?
Hetero pasi vagyok
Kedden hova érdemes benézni délután?
Hetero pasi vagyok
Szombaton a kedvesem kérésére,kicsit huncutkodunk,pláza-probafülke,mozgolépcsö stb,majd valamelyik sex shop esetleg mozi látogatás,mindezt persze bugyi nélkül akarja.
Merre tervezitek?A dob utcában van sexshop es mozi is !Ki lehet probálni az új szerzeményeket!
Arra járnék véletlenül....
(Ez egy válasz LOVER1 üzenetére (2016. 10. 04. kedd 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 04. kedd 18:22

Szombaton a kedvesem kérésére,kicsit huncutkodunk,pláza-probafülke,mozgolépcsö stb,majd valamelyik sex shop esetleg mozi látogatás,mindezt persze bugyi nélkül akarja.
Hello. Most valaki...valakik a Kiraly u .i moziban?
Hello. Most valaki...valakik a Király u -i moziban?
Pénteken este Gloryba vagy esetleg Dob utcába lesz innen valaki?
Sziasztok, én egy átlagos testalkatú 20-as évei közepén járó pesti srác vagyok és szivesen kipróbálnam a mozit, viszont még nem voltam soha.
Erre keresnek egy másik srácot, vagy párt akikkel le mehetnék

Sziasztok, én egy átlagos testalkatú 20-as évei közepén járó pesti srác vagyok és szivesen kipróbálnam a mozit, viszont még nem voltam soha.