Sziasztok! Mi a vèlemènyetek? Ha most hètvègèn ellátogatnánk egy ilyen helyre... Hova èrdemes menni? Ahol èlet is van , meg persze kultúrált körűlmènyek is.
Budapesti nagyfarku bi pasit keresek ma éjszakára
azért nem szeretnénk reklámozni
(Ez egy válasz partyboy üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd írjátok ki mikor mennétek hátha beleférek az elképzelésbe!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 06. hétfő 11:45
Törölt felhasználó (757166)

bizunk benne és remélem meg találjuk amit keresünk
50-es átlagos kinézetű pasi vagyok. Korombeli, hölgyeket keresek Nyíregyháza és környékéről minden jóra.Szeretem a kicsit extrém dolgokat (exhibicionizmus / kukkolás) illetve az orális kényeztetést.
bizunk benne és remélem meg találjuk amit keresünk
(Ez egy válasz partyboy üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 06. hétfő 10:50

Azért remélem nem vette el a kedvetek a dologtól!A dob utcai azért elsőre jobb lett volna!Remélem azért azt is kipróbáljátok és tetszeni fog!Vagy pár hét múlva a glorycafe nyitni fog!
Azért remélem nem vette el a kedvetek a dologtól!A dob utcai azért elsőre jobb lett volna!Remélem azért azt is kipróbáljátok és tetszeni fog!Vagy pár hét múlva a glorycafe nyitni fog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 06. hétfő 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 06. hétfő 06:35

Sziasztok! Sajnos nem tudtuk hogy vasárnap zárva a Dob utcai mozi igy benéztünk Király utcaiba de nagyon kár volt!!! Már a pultnál a fogadtatás nulla volt egy tajparaszt srác ült ott. Bent sehol egy lélek de azért szétnéztünk. Hát nem is tudom hogy engedik üzemeltetni ilyen higéniai körülmények között.
Az új glory café ba ha megnyílik.
(Ez egy válasz maxxtro2 üzenetére (2017. 02. 05. vasárnap 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 05. vasárnap 23:16

Sziasztok!
Nagyon szexi a hölgy...mikor mentek legközelebb moziba,vagy bárhova ahol lehetne veletek talizni??
Nagyon szexi a hölgy...mikor mentek legközelebb moziba,vagy bárhova ahol lehetne veletek talizni??
Sziasztok! Sajnos nem tudtuk hogy vasárnap zárva a Dob utcai mozi igy benéztünk Király utcaiba de nagyon kár volt!!! Már a pultnál a fogadtatás nulla volt egy tajparaszt srác ült ott. Bent sehol egy lélek de azért szétnéztünk. Hát nem is tudom hogy engedik üzemeltetni ilyen higéniai körülmények között.
Sziasztok!
Nagyon szexi a hölgy...mikor mentek legközelebb moziba,vagy bárhova ahol lehetne veletek talizni?? (Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 02. 05. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 05. vasárnap 21:57
Nagyon szexi a hölgy...mikor mentek legközelebb moziba,vagy bárhova ahol lehetne veletek talizni?? (Ez egy válasz gangbang 50-es üzenetére (2017. 02. 05. vasárnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)

20-évvel ezelőtt voltunk,még a lábaim is remegtek, olyan jó volt....
20-évvel ezelőtt voltunk,még a lábaim is remegtek, olyan jó volt....
Tudtommal a Dob utca vasárnap zárva
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 05. vasárnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 05. vasárnap 10:16

jön ma valaki a dob utcába?
Szokott innen valaki Bécsbe glory-ba járni???
mikor mentek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 05. vasárnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 05. vasárnap 10:16

Köszi.
Valoszinü,hogy lesz még rá alkalom,de mi sem bánnánk ha mások is lennének lent.Mellesleg én sem bánnám,ha akadna 1 hölgyemény részemre is
(Ez egy válasz partyboy üzenetére (2017. 02. 04. szombat 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 04. szombat 20:03

Valoszinü,hogy lesz még rá alkalom,de mi sem bánnánk ha mások is lennének lent.Mellesleg én sem bánnám,ha akadna 1 hölgyemény részemre is

Aki nem volt tökös az sajnálhatja!szerencsére én élvezhettem Tetováltlány bájait!remélem hamar összefutunk!

Aki nem volt tökös az sajnálhatja!szerencsére én élvezhettem Tetováltlány bájait!remélem hamar összefutunk!
(Ez egy válasz -shark- üzenetére (2017. 02. 04. szombat 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 04. szombat 14:40

Sziasztok!
Szuper hely volt a Dob utcai mozi,de amióta megnyitott a Glory Cafe szinte kihalt.Mi a párommal (Tetováltlány) 2X voltunk lent idén,de mind a 2 alkalom katasztrófa volt.Elsőre 1 srác volt aki csak kabinozott,második alkalommal pedig 2 srác.Mondjuk ők tisztességesek voltak és becsülettel helyt is álltak.
Az újban nem voltunk még,de nem is nagyon akarunk menni,nem érezzük,hogy nekünk való lenne a hely.
A Dob utcaiba szivesen mennénk még szombat esténként,ha lenne szexképes társaság is.Párom nem ijed meg a többes felállástól és a gang-bangtől sem,de eddig nem nagyon volt benne részünk.
Szuper hely volt a Dob utcai mozi,de amióta megnyitott a Glory Cafe szinte kihalt.Mi a párommal (Tetováltlány) 2X voltunk lent idén,de mind a 2 alkalom katasztrófa volt.Elsőre 1 srác volt aki csak kabinozott,második alkalommal pedig 2 srác.Mondjuk ők tisztességesek voltak és becsülettel helyt is álltak.

Az újban nem voltunk még,de nem is nagyon akarunk menni,nem érezzük,hogy nekünk való lenne a hely.
A Dob utcaiba szivesen mennénk még szombat esténként,ha lenne szexképes társaság is.Párom nem ijed meg a többes felállástól és a gang-bangtől sem,de eddig nem nagyon volt benne részünk.
HOLNAP VALAKI DOB UTCÁBAN DÉLELŐTT?
Sziasztok!

Megy ma 18 óra körül pár a Dob utcai moziba?