A mai délután a Királyban tényleg király volt. Felébredtek a téli álmukból a fiatal nagyfarkú srácok. Annyian voltunk, mint a piacon, ilyen sok jó pasit egyszerre már régen láttam egy helyen.
Sziasztok, ma, péntek este készül valaki a Gloryba?
Szia! Holnap Király? Mesélj valamit magadról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 23. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 23. csütörtök 11:33
Törölt felhasználó (940280)

Sziasztok!
Megy ma valaki moziba Király utca Dob?
Én bi uni.
Én bi uni.
Sziasztok!
Én bi uni.
Én bi uni.
Holnap délelőtt van kedve valakinek mozizni?
Nyíregyházán van szexmozi?
Szia
Én benne lennék,ma szabad vagyok,irtam üzibe (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 21. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 21. kedd 17:18
Én benne lennék,ma szabad vagyok,irtam üzibe (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 21. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (348401)

Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok,vastag farokkal.Szivesen lenézték valamelyik szex moziba egy hölgy vagy pár kíséretében.Irjatok üzit.Köszi
Szia.Sajnos ma nem jó,dolgozok.De máskor nagyon szivesen.Jo lenne találkozni veletek.
(Ez egy válasz magic28 üzenetére (2017. 03. 22. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Páral vagy hölgyel mennék ma szexmoziba
Gyere ma 19 óra körül a Gloryba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 21. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 21. kedd 17:18
Törölt felhasználó (348401)

Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok,vastag farokkal.Szivesen lenézték valamelyik szex moziba egy hölgy vagy pár kíséretében.Irjatok üzit.Köszi
Valaki moziba most?
Valaki készül délelőtt a Király utcai moziba?
ISZONYATOSAN IMADOK SZOPNI ES TUDOK IS ALLITOLAG! en ha befizetsz
(Ez egy válasz LickIt üzenetére (2017. 03. 18. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 18. szombat 13:55

Sziasztok
Ma este lesz valami a Dob utcai moziban? Vagy ott mindig van? Fiatal szingli hetero pasiként érdemes bemenni?
Ma este lesz valami a Dob utcai moziban? Vagy ott mindig van? Fiatal szingli hetero pasiként érdemes bemenni?
Sziasztok
Sziasztok!
Megy ma valaki gloryba, 19:00 körül?
Megy ma valaki gloryba, 19:00 körül?
Sziasztok nekem az a vágyam hogy hp pár kényesztesen engem sajnos utazni nem igazán tudok én gyöngyösi vagyok .csak ojanok keresenek akik komojan is gondoják köszönöm.privát leveleket várok
én lenézek

Ma hölgyek, párok Gloryba? Holnap lehet pihenni

Ma este 19 órától ápolt pasikat várok a Gloryban egy kis Gang-Bang-re...