Szia.
Nyaralni voltunk, de hétfőn 19 órára megyek egy kis Gang-Bang-re a Gloryba.
(Ez egy válasz lightsex üzenetére (2017. 03. 29. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyaralni voltunk, de hétfőn 19 órára megyek egy kis Gang-Bang-re a Gloryba.

A Királyból jövök. Kong az ürességtől.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 02. vasárnap 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 02. vasárnap 15:02
Törölt felhasználó (885995)

Ma este fel 7 - 7 korul lenezunk a baratnommel a Kiraly utcai moziba.
Vagy tudtok masikat, ami ilyenkor nyitvavan? Sok kemeny farokra szamit a kisholgy...
Vagy tudtok masikat, ami ilyenkor nyitvavan? Sok kemeny farokra szamit a kisholgy...

Ma este fel 7 - 7 korul lenezunk a baratnommel a Kiraly utcai moziba.

Igényes, jóképűnek mondott 30 éves férfiként kedves, ápolt párt kényeztetnék orálisan Budapesten és környékén
irj privát uzenetet
(Ez egy válasz rocco001 üzenetére (2017. 03. 31. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
hány éves vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 31. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 31. péntek 18:03
Törölt felhasználó (1317832)

Igen
Te már ott vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 31. péntek 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 31. péntek 17:47
Törölt felhasználó (1317832)

Ma dob utca. Holgy vagy par tervez esetleg jonni?
Ma dob utca. Holgy vagy par tervez esetleg jonni?
Holnap napközben valaki a Királyba?
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy érdemes-e mostanság Moziba beülni-e egy HETERO fiatal férfiúnak?
Illetve privátba szívesen fogadok élményeket/tapasztalatokat a "mozizásról" ugyanis még sosem volt benne részem, de nagyon izgat a dolog.
Előre is köszönöm
Érdeklődnék, hogy érdemes-e mostanság Moziba beülni-e egy HETERO fiatal férfiúnak?
Illetve privátba szívesen fogadok élményeket/tapasztalatokat a "mozizásról" ugyanis még sosem volt benne részem, de nagyon izgat a dolog.
Előre is köszönöm

Ma megyek az új cafe-ba du. 16 óra után.
Magic28!
Te/ti valamikor leszel/tek lent?
Te/ti valamikor leszel/tek lent?

Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok,vastag farokkal.Szivesen lenézték valamelyik szex moziba egy hölgy vagy pár kíséretében.Irjatok üzit.Köszi
28é srác vagyok párt keresnék ma estére 14. kerületbe lakom helyem is van

Sziasztok.
Ma este érdemes fiatal hetero pasi ként be menni valahova moziba?
Hölgyek és párok érdekelnének
Ma este érdemes fiatal hetero pasi ként be menni valahova moziba?
Hölgyek és párok érdekelnének
Sziasztok!
Jönne ma pár a Gloryba?
Akár akcióra, akár csak néző lennék, élveznék Előttetek...
Jönne ma pár a Gloryba?
Akár akcióra, akár csak néző lennék, élveznék Előttetek...

A mai délután a Királyban tényleg király volt. Felébredtek a téli álmukból a fiatal nagyfarkú srácok. Annyian voltunk, mint a piacon, ilyen sok jó pasit egyszerre már régen láttam egy helyen.
Sziasztok, ma, péntek este készül valaki a Gloryba?
Szia! Holnap Király? Mesélj valamit magadról...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 23. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 23. csütörtök 11:33
Törölt felhasználó (940280)

Sziasztok!
Megy ma valaki moziba Király utca Dob?
Én bi uni.
Megy ma valaki moziba Király utca Dob?
Én bi uni.