sziasztok Pesten keresnék egy párt vagy hölgyet ma estére helyem van 28 é srác vagyok
Hello. Dob u. Ma most valaki?
Párt keresunk
Este csatlakoznánk párokhoz
Bocs a Dob utcában
(Ez egy válasz Feri 88 üzenetére (2017. 04. 22. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha minden igaz akkor majd 5 körül megy egy pár Borsodból
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 21. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 21. péntek 15:28
Törölt felhasználó (1221662)

Sziasztok. Ma 5-6 korul lesz esetleg lennt par vagy holgy? Glory vagy Dob utca ?

hi
kézimunka vagy több is? (Ez egy válasz magic28 üzenetére (2017. 04. 21. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 21. péntek 16:45
kézimunka vagy több is? (Ez egy válasz magic28 üzenetére (2017. 04. 21. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este 10-től egyedül várom az ápolt és potens jelentkezőket a Gloryban! Mary

Ma este 10-től egyedül várom az ápolt és potens jelentkezőket a Gloryban! Mary

Sziasztok. Ma 5-6 korul lesz esetleg lennt par vagy holgy? Glory vagy Dob utca ?

Sziasztok
Szombaton valaki megy e a Dob utcaba?
Szombaton valaki megy e a Dob utcaba?
Sziasztok! 27 éves kíváncsi bi srácként keresek maximum 30 éves korig sportos vagy vékony bi vagy kíváncsi hetero férfit közös farokveréshez Budapesten. Helyre szükség lenne, de nyitott vagyok az alternatív dolgokra is, pl. szexmozira.
Nyíregyházán van szexmozi?
Szombat estére keresünk jóképű, fiatal kísérőt a Gloryba párosunk hölgytagja részére.
Sziasztok!
Múltkor már próbálkoztam itt információt gyűjteni szexmozi terén, de sajnos sikertelenül.
De hátha most van itt valaki aki segít, informál
Sose voltam még ilyen jellegű helyen, viszont nagyon izgatja a fantáziámat a dolog.
Kérdésem, hogy miként is működik egy ilyen mozi? Mi az alap viselkedési forma?
valamint Hetero ( Enyhe aktív bi hajlam) pasiként érdemes-e lenézni?
Előre is köszönöm
Múltkor már próbálkoztam itt információt gyűjteni szexmozi terén, de sajnos sikertelenül.
De hátha most van itt valaki aki segít, informál

Sose voltam még ilyen jellegű helyen, viszont nagyon izgatja a fantáziámat a dolog.
Kérdésem, hogy miként is működik egy ilyen mozi? Mi az alap viselkedési forma?
valamint Hetero ( Enyhe aktív bi hajlam) pasiként érdemes-e lenézni?
Előre is köszönöm

Jogos az észrevétel! Vasárnap szünnap a Gloryban. Elnézést
Viszont a Dob utca nem kizárólag annak jön be aki pasit keres..... Tapasztalat.
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2017. 04. 16. vasárnap 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 16. vasárnap 17:01

Viszont a Dob utca nem kizárólag annak jön be aki pasit keres..... Tapasztalat.

Ha már annyira képben vagy,akkor miért nem tudod hogy ma zárva van a Glory Cafe?
Sziasztok!
A Dob utcai szexmoziban szombaton délután 5 felé mekkora élet van?
A Dob utcai szexmoziban szombaton délután 5 felé mekkora élet van?
Glory pompás ma, kár hogy amatőr párokba még nem futottam bele, de a hely szerintem és a mai gyönyörű nő nagyon rendben van !
Dob utcait ilyenkor érdemes felkeresni? Van ilyenkor ott valami élet?
Még sosem voltam ilyen helyen....
Még sosem voltam ilyen helyen....
Vékony, bi hölgytagú párt keresnénk aki eljönne velünk a Glory Cafe-ba valamelyik nap !
Ha már annyira képben vagy,akkor miért nem tudod hogy ma zárva van a Glory Cafe?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 16. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 16. vasárnap 16:42
Törölt felhasználó (1360742)

Persze. A Glory Cafe Pesten.