Köszönjük az infót és az ajánlatot
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (ma 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:54
Szerda nagyon változó. Ha bejelentkezik bevállalós pár, akkor nyilván többen. Hóvége van, sokadik a, ennek függvényében kell gondolkodni. Írjatok, mit szeretnétek, szóló pasikat, esetleg kabinozást, és akkor többen lesznek.
A képeitek alapján a hölgy gyönyörű! Ha kabinoztok és biztosan megyek és felkínálom a 17/5-öst.
ma 19:54
Szerda nagyon változó. Ha bejelentkezik bevállalós pár, akkor nyilván többen. Hóvége van, sokadik a, ennek függvényében kell gondolkodni. Írjatok, mit szeretnétek, szóló pasikat, esetleg kabinozást, és akkor többen lesznek.
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (ma 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:42
Kaptunk azóta 5 levelet mindenféle ajánlattal, de a kérdésünkre senki nem válaszolt! Köszöjük!
Kaptunk azóta 5 levelet mindenféle ajánlattal, de a kérdésünkre senki nem válaszolt! Köszöjük!
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (ma 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:50
Mennyien szoktak lenni ilyenkor (szerdá este) a Glory Cafféban és milyen a társaság és az arámyok
Igen, de legtöbbször nem "úri" társaság, hogy finoman fogalmazzak. Szerintem a legjobb előre lebeszélni. Vagy ha nem, akkor próbáld meg felismerni az igénytelenséget a túloldalon.
(Ez egy válasz fiatalsrac028 üzenetére (ma 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Írtam Privit (Ez egy válasz goni13 üzenetére (ma 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:50
Írtam Privit (Ez egy válasz goni13 üzenetére (ma 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Mennyien szoktak lenni ilyenkor (szerdá este) a Glory Cafféban és milyen a társaság és az arámyok
Nyíregyházán a hősök terén nyilvános wc szoktak menni?
Holnap reggel 8-kor békásmegyeri gloryba kalandozna valaki? Aktív vagyok!
Sziasztok! A héten megyek a gloryba. Pár vagy lány esetleg aki csapódna hozzám?
Szia!
A mélygarázs szintjén található a WC.Bejárat a lépcsőházból, ahol a lift is van.
A bemenetelhez legyen nálad 2 db 100 forintos vagy egy darab 200 as
Múlthéten mikor voltam, szerintem pont takarítás után lehettem mert tisztaság, és jó illat volt.
Az első kettő WC között van a lyuk.
Legutoljára mikor voltam, közel 30 percet töltöttem el odabent, de nem jött senki.
Holnap délelőtt lesz a következő alkalom mikor meglátogatom a helyet. (Ez egy válasz Pongyola üzenetére (tegnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:32
A mélygarázs szintjén található a WC.Bejárat a lépcsőházból, ahol a lift is van.
A bemenetelhez legyen nálad 2 db 100 forintos vagy egy darab 200 as
Múlthéten mikor voltam, szerintem pont takarítás után lehettem mert tisztaság, és jó illat volt.
Az első kettő WC között van a lyuk.
Legutoljára mikor voltam, közel 30 percet töltöttem el odabent, de nem jött senki.
Holnap délelőtt lesz a következő alkalom mikor meglátogatom a helyet. (Ez egy válasz Pongyola üzenetére (tegnap 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A Békési glory-ról tudtok nekem több infót mondani és vagy képeket küldeni?
köszi előre is!
köszi előre is!
Sziasztok!
köszi előre is!
köszi előre is!
Szia! Én holnap fél 11 körül ott leszek, egy bő órácskát biztosan....
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (tegnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:22
Voltam párszor lent abban az idősávban, kevés sikerrel… ha van miért, szívesen megyek akár ma is.
Sziasztok mai estefele lenne igeny egy 24eves fiura? Hegedusbe mennek gloryhole kabinba ha menjek akkor irjatok minel tobben
Voltam párszor lent abban az idősávban, kevés sikerrel… ha van miért, szívesen megyek akár ma is.
(Ez egy válasz Marabu20 üzenetére (tegnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok . Hegedűsben 10.30 11.30 között valaki esetleg jön le?:
Irtam.. hová mikor kell menni spriccelni
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 27. hétfő 23:24
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Sziasztok! Balatonalmádiba esetleg lenne kedve párnak vagy lánynak kalandozni? (Liget mosdó)
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.

vazelinator

endyny
Summer Breeze