Vasárnap reggel lehet benéznék az m5 tescoba
üríteni egy jót!
üríteni egy jót!
Ma kora delutan beugranek a Hegedusbe, kivernem a kemeny farkamat. Lehet csatlakozni, elvezzunk egyutt!
Most reggel valaki m5 tesco 7 körül?
Sziasztok!
Október 1-en csütörtökön délelőtt érdemes menni
a Hegedűsbe!
Már eg jót szopatnék meg egy szép faszt is szopnék!
Október 1-en csütörtökön délelőtt érdemes menni
a Hegedűsbe!
Már eg jót szopatnék meg egy szép faszt is szopnék!
Sziasztok!
November 1-én délelőtt mennék a
Hegedűsbe szopni sopatni érdemes olyankor menni?
Lehet viszek egy lányt is aki imádja a spermát!
Mindig lényegi!
November 1-én délelőtt mennék a
Hegedűsbe szopni sopatni érdemes olyankor menni?
Lehet viszek egy lányt is aki imádja a spermát!
Mindig lényegi!
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!mindenre nyitottak vagyunk
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!mindenre nyitottak vagyunk
Ha kevesebb ilyen ember lenne, mint te, akkor sokkal nehezebben terjednének az ilyen dolgok...
(Ez egy válasz CreamBoy üzenetére (2026. 09. 20. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 20. vasárnap 15:36
Szifilisz járvány...szifilisz veszély.....most milyen már kottonba szoptatni...blö...èlvezhetettlen szar....szifilisz....minezba szifilisz járvány...rothadàs meg minden?szifilisz.....szex moziba nincs szifilisz?
Szegeden van glory hole ??? Szivesen mennék oda !
M5 tescóba, vagy más gloryba aki szeret járni írjon nyugodtan!
illetve 11 ker, Budaors, törökbálint érd környéke is játszik!!!
illetve 11 ker, Budaors, törökbálint érd környéke is játszik!!!
Ma du 3-4 korul a hegedus en keresem kenyezteto partnerem. Csak gumiban…
Most valaki a Hegedűsben?
20/6-al kalqndoznék
20/6-al kalqndoznék
Na akkor egy kis gloryba èlvezès?
Szifilisz járvány...szifilisz veszély.....most milyen már kottonba szoptatni...blö...èlvezhetettlen szar....szifilisz....minezba szifilisz járvány...rothadàs meg minden?szifilisz.....szex moziba nincs szifilisz?
Sziasztok! Holnap 13ora körül jön valaki a Király utcai moziba?
Tehát ez a két opció van: cölibátús, vagy a nemi betegségek kockázata?
Ajánlom figyelmedbe a védekezést. Az említett szifiliszen kívül nekem nem hiányzik a farkamra / számra egy jó kis herpesz, szemölcs vagy bármi más "szexi" dolog, de nem vagyunk egyformák.
(Ez egy válasz breatht4ker üzenetére (2026. 09. 19. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 19. szombat 15:07
Ajánlom figyelmedbe a védekezést. Az említett szifiliszen kívül nekem nem hiányzik a farkamra / számra egy jó kis herpesz, szemölcs vagy bármi más "szexi" dolog, de nem vagyunk egyformák.
(Ez egy válasz breatht4ker üzenetére (2026. 09. 19. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ennyire fosol a nemi betegségektől mért nem fogadsz cölibátust?
Hello!
Ma nyitásra a Hegedűsben, lány, pár travi?
Ma nyitásra a Hegedűsben, lány, pár travi?
Ma délelőtt Békás?
Sziasztok!
M5 valaki most reggel?
Tele vagyok!
M5 valaki most reggel?
Tele vagyok!
Barátom! Kár gúnyolódnod, mert a nyilvános férfi wc-k glory hole-jában a lehető legnagyobb a nemi betegség kockázata, ez tény. Sokpartnerű emberek, homoszexuális emberek, borzasztó higiénia - ezek mind emelik a kockázatot.
Ez persze nem azt jelenti, hogy ha odamész, biztosan beteg leszel, de több nagyságrenddel nagyobb a kockázat, mintha megdugnál egy átlagos helyen, átlagos módon felszedett idegen csajt. Mondjuk ha gumit húzol, máris sokat tettél ellene... (Ez egy válasz breatht4ker üzenetére (2026. 09. 19. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 19. szombat 15:07
Ez persze nem azt jelenti, hogy ha odamész, biztosan beteg leszel, de több nagyságrenddel nagyobb a kockázat, mintha megdugnál egy átlagos helyen, átlagos módon felszedett idegen csajt. Mondjuk ha gumit húzol, máris sokat tettél ellene... (Ez egy válasz breatht4ker üzenetére (2026. 09. 19. szombat 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ennyire fosol a nemi betegségektől mért nem fogadsz cölibátust?

vazelinator

N_iki
Lucie J.