s 69-be tervezünk pénteki Gender free programra menni délután 3-körül max fél 5- 5-ig
Örülnénk másik pár és intelligens, női IGEN iránt nyitott pasik közeledésének!
Örülnénk másik pár és intelligens, női IGEN iránt nyitott pasik közeledésének!
Én kéthete voltam 10-12 ig ,szopatni akartam tele zacsival távoztam volt össz -vissz rajtam kívül kb három korombeli igénytelen ,bűdös forma na meg vagy öt nyugger akik szintén ink. a lecsuszotabb kategóriábol valók ,nincs baj az idősekkel de az igénytelen ápolatlan embereket azt messziről kerülöm..
(Ez egy válasz Mr.szex üzenetére (ma 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Csütörtökön delutan lemennék a hegedusbe szopatni egyet. Lenne jelentkező? Mostanság nem volt szerencsém.
Szia!
Ne számíts segítségre! Ha egy nő vagy pár lemegy egy ilyen helyre, akkor gyakorlatilag végtelen számban válogathatnak a "konyhakész" jelenlévő férfiakból, semmi szükségük nem lesz istápolgatni egy idegent.
Azonban ha arra sincs bátorságod, hogy egyedül elmenj párszor ilyen helyekre, kezdetnek mondjuk a Glory Caféba vagy a Hegedűsbe, hogy magadtól felfedezd a dolgokat, akkor hidd el, jobban jársz, ha el sem kezded beleölni az időt. Ugyanis félreértés ne essék, nincs olyan hely, ahol beleölt idő és energia nélkül rád omlanak majd a csajok, mindenhol jutni fog egy nőre 8-10 pasi, akik közül így vagy úgy, de révbe kell érned.
Úgyhogy ha komolyan gondolod, akkor szedd össze magad és menj el párszor ilyen helyekre, nem fognak megenni sehol! (Ez egy válasz Mister_X 23 üzenetére (ma 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:17
Ne számíts segítségre! Ha egy nő vagy pár lemegy egy ilyen helyre, akkor gyakorlatilag végtelen számban válogathatnak a "konyhakész" jelenlévő férfiakból, semmi szükségük nem lesz istápolgatni egy idegent.
Azonban ha arra sincs bátorságod, hogy egyedül elmenj párszor ilyen helyekre, kezdetnek mondjuk a Glory Caféba vagy a Hegedűsbe, hogy magadtól felfedezd a dolgokat, akkor hidd el, jobban jársz, ha el sem kezded beleölni az időt. Ugyanis félreértés ne essék, nincs olyan hely, ahol beleölt idő és energia nélkül rád omlanak majd a csajok, mindenhol jutni fog egy nőre 8-10 pasi, akik közül így vagy úgy, de révbe kell érned.
Úgyhogy ha komolyan gondolod, akkor szedd össze magad és menj el párszor ilyen helyekre, nem fognak megenni sehol! (Ez egy válasz Mister_X 23 üzenetére (ma 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Nekem idegen terület ez. Van itt olyan hölgy/ hetero pár aki segít megismerkedni a világgal? Ad egy két tanácsot? Esetleg a jövőben közös találkozó is szóva jöhet.
Írj egy üzenetet, ha szívesen segítenél egy 23 éves férfinek.
Diszkréció és illedelmes viselkedés adott és elvárt!!
Képet kapsz, ha szeretnél!
Sziasztok! Hegedűsbe érdemes menni ilyenkor?
Csütörtök/pénteken 11 körül Hegedűs? 50 alatt.
M5 valaki??
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok!
Ma valaki békási glory kaland?
Ma valaki békási glory kaland?
Sziasztok. Nekem idegen terület ez. Van itt olyan hölgy/ hetero pár aki segít megismerkedni a világgal? Ad egy két tanácsot? Esetleg a jövőben közös találkozó is szóva jöhet.
Én csak szoptatni mennnèk
(Ez egy válasz Obrazsy üzenetére (tegnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap valaki a békásiban???
Sziasztok ! ÉN bÁCS-MEGYÉBEN KERESEK ,valos Glory helyet .
Sziasztok ! ÉN bÁCS-MEGYÉBEN KERESEK ,valos Glory helyet .
Most valaki békási glory?
Békásiba nincs vállalkozó aki átdugná??
Békási glory 16 körül? Ki mire lenne nyitott?
Kb 16h körül ott vagyok
(Ez egy válasz Fa szára üzenetére (tegnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Békási glory ma d.után valaki?
Üdv. Engem érdekelne a dolog. Meddig leszel ott? Én olyan 18 óra körül érnek oda.
(Ez egy válasz sinzen üzenetére (tegnap 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:43
Ma, Hegedűsben? Passzív vagyok. Meztelenül pucsítok, térdelek. Dughatsz vagy szopathatsz. Kor, alkat mindegy! Írj előtte és tali ott.

vazelinator