Mi már voltunk egy párszor.... Mindig volt egy jó pár srác akit leápolt a csajom !!!
Bár Miskolcon is lenne ilyen lehetőség...
(Ez egy válasz chippendale87 üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 18. hétfő 19:09

Sziasztok!
Párommal tervezünk menni szept.22 vagy 23án este fele a Király utcai moziba!
Csinos 40es bevállalós,perverz,szexmániás sperma imádó hölgy!
Várja majd a potens ápolt férfiak részvételét
Szia. Én még nem voltam ilyen helyen. Mesélnél róla ? Szívesen meglátogatnám
(Ez egy válasz Tibo12345 üzenetére (ma 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:02

Ma esetleg egy jól ápolt férfi valamelyik szexmoziban? Közös maszti érdekelne a többit meglátjuk.
Szia! Mész ma?!
(Ez egy válasz Tibo12345 üzenetére (ma 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:02

Ma esetleg egy jól ápolt férfi valamelyik szexmoziban? Közös maszti érdekelne a többit meglátjuk.
Voltam ma. Hegedűs szexmoziban. Sajnos az én ízlésemnek megfelelő szexpartner nem volt. De nem volt csalódás! Sohasem jártam még ilyen helyen!
Nem voltam még férfival, de szeretném kipróbálni. Hetero kapcsolatban élő férfit keresek, titkos kapcsolatra. Jómagam is régóta hetero kapcsolatban élek. Ismerkedjünk és szimpátia esetében fedezzük fel egymást! Privátban írj! köszönöm
Nem voltam még férfival, de szeretném kipróbálni. Hetero kapcsolatban élő férfit keresek, titkos kapcsolatra. Jómagam is régóta hetero kapcsolatban élek. Ismerkedjünk és szimpátia esetében fedezzük fel egymást! Privátban írj! köszönöm
M este megy valaki Hegedűsbe?
Szia. Én szívesen társulnék.
(Ez egy válasz chippendale87 üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
csak hétközben érek rá...
(Ez egy válasz nőitangás bi passzív 11 üzenetére (2023. 09. 22. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap este esetleg
(Ez egy válasz Pasi711 üzenetére (2023. 09. 22. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 10:47

Lenne kedve valakinek a mai nap folyamán a Hegedűs szexmoziba rosszalkodni?
Holnap este esetleg!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 22. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 09:47
Törölt felhasználó (883013)

Valamelyik szexmoziban szívesen kipróbálnám egy ápolt úrral a férfi szexet. Orális dolgokat szeretnék. Csak ápolt, jól szituált urak érdekelnek. Esetleg ma délelőtt valaki?
Lenne kedve valakinek a mai nap folyamán a Hegedűs szexmoziba rosszalkodni?
Valamelyik szexmoziban szívesen kipróbálnám egy ápolt úrral a férfi szexet. Orális dolgokat szeretnék. Csak ápolt, jól szituált urak érdekelnek. Esetleg ma délelőtt valaki?
Holnap kb 12-től,a Hegedüs utcai moziba keresek idős urakat 60,70 körülieket.50 es bi passzív vagyok. Lehettek barátok is. Ha tudsz jelezz itt.
Sziasztok
Ha esetleg van itt olyan hölgy aki holnap délután szívesen elkísérne glory, elsőször szeretnék menni, akkor kérlek írj és egyeztessünk, töltsünk együtt egy minőségi időt..
Ha esetleg van itt olyan hölgy aki holnap délután szívesen elkísérne glory, elsőször szeretnék menni, akkor kérlek írj és egyeztessünk, töltsünk együtt egy minőségi időt..

Ma délelőtt megy valaki a király utcai szexmoziba.
Ápolt férfivel szívesen ismerkednék.
Ápolt férfivel szívesen ismerkednék.
szia!
Régóta élek heteró párkapcsolatban. Egy ideje fantáziálok arról milyen érzés lehet egy férfival közösen kényeztetni egymást. Soha nem voltam még férfivel.Ha lenne kedved ismerkedni valamelyik moziban találkozhatnánk. Középkorú jól szituált fárfi vagyok. jól ápoltság maximális feltétel!!
Régóta élek heteró párkapcsolatban. Egy ideje fantáziálok arról milyen érzés lehet egy férfival közösen kényeztetni egymást. Soha nem voltam még férfivel.Ha lenne kedved ismerkedni valamelyik moziban találkozhatnánk. Középkorú jól szituált fárfi vagyok. jól ápoltság maximális feltétel!!
Írjátok ki a fórumra előtte melyik nap és kb. hány óra - garantáltan lesz egy csomó résztvevő

Sziasztok!