Holnap valaki a békásiban???
Sziasztok ! ÉN bÁCS-MEGYÉBEN KERESEK ,valos Glory helyet .
Sziasztok ! ÉN bÁCS-MEGYÉBEN KERESEK ,valos Glory helyet .
Most valaki békási glory?
Békásiba nincs vállalkozó aki átdugná??
Békási glory 16 körül? Ki mire lenne nyitott?
Kb 16h körül ott vagyok
(Ez egy válasz Fa szára üzenetére (ma 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Békási glory ma d.után valaki?
Üdv. Engem érdekelne a dolog. Meddig leszel ott? Én olyan 18 óra körül érnek oda.
(Ez egy válasz sinzen üzenetére (ma 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:43
Ma, Hegedűsben? Passzív vagyok. Meztelenül pucsítok, térdelek. Dughatsz vagy szopathatsz. Kor, alkat mindegy! Írj előtte és tali ott.
Én megyek. Írtam…
(Ez egy válasz Gloryyfan üzenetére (ma 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:51
Valakinek esetleg van kedve békásmegyeri gloryban kalandozni egyet ma? Aktív vagyok!
Valakinek esetleg van kedve békásmegyeri gloryban kalandozni egyet ma? Aktív vagyok!
Ma, Hegedűsben? Passzív vagyok. Meztelenül pucsítok, térdelek. Dughatsz vagy szopathatsz. Kor, alkat mindegy! Írj előtte és tali ott.
Én azt vettem észre milyen
tegnap 23:01
ko
zárva, privát b****** meleg van kint a alf
rm alf
án alf
yra piacgy
családok száma is gyakorlatilag nulla. Maxima biztonsági őr ség
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (tegnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek alf
es
Legyetek szívesek válaszolni 2 kérdésre!
1. Amennyiben sikeres lesz ez a jó előre beírt felhívásotok és legalább 2 ember odatalál a jelzett idősáv elejére (azt hiszem ez minimális elvárásnak tekinthető), ezáltal elfoglalják előttetek a "kabinokat", akkor ti hogyan akartok oda bejutni, egy hölggyel a fedélzeten a férfi wc-be? Hangosan kiküldtök valakit? Ha igen, melyiket a kettő közül? Ha nem, mi a terv egyáltalán?
2. Amennyiben sikerül megoldani az első kérdést, hogyan képzelitek el a sorbanállást? Nyilvánvalóan egy nyilvános férfi wc-ben nem lehet direktben azt csinálni, mint a Glory Caféban, hiszen bármikor jöhet gyanútlan ember, akár
Nem akarok senkit se elkeseríteni, se eltántorítani, de ha ezekre, különösen az elsőre délelőttig nem érkezik megnyugató válasz, akkor mindenki csak akkor induljon el, ha nagyon nincs jobb dolga. Sok sikert!
1. Amennyiben sikeres lesz ez a jó előre beírt felhívásotok és legalább 2 ember odatalál a jelzett idősáv elejére (azt hiszem ez minimális elvárásnak tekinthető), ezáltal elfoglalják előttetek a "kabinokat", akkor ti hogyan akartok oda bejutni, egy hölggyel a fedélzeten a férfi wc-be? Hangosan kiküldtök valakit? Ha igen, melyiket a kettő közül? Ha nem, mi a terv egyáltalán?
2. Amennyiben sikerül megoldani az első kérdést, hogyan képzelitek el a sorbanállást? Nyilvánvalóan egy nyilvános férfi wc-ben nem lehet direktben azt csinálni, mint a Glory Caféban, hiszen bármikor jöhet gyanútlan ember, akár
gy
is. És ez a kérdés szintén már 2 embernél fennáll, hát még többnél... alf
er alf
ek alf
kelNem akarok senkit se elkeseríteni, se eltántorítani, de ha ezekre, különösen az elsőre délelőttig nem érkezik megnyugató válasz, akkor mindenki csak akkor induljon el, ha nagyon nincs jobb dolga. Sok sikert!
Jön vki a békásiba,ha már a pár lemondta?
Köszi hogy írtatok akkor nem indulok. Puszi pacsi
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (ma 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos a mai nap az storno.
Mindenkitől bocsi
Mindenkitől bocsi
Senki?
Én is jövök..de kotton nélküli èlvezet érdekelne... gyorsan a wcben kutyus pózba..pikk pakk jön majd az öröm
(Ez egy válasz Catcicaa üzenetére (tegnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
A Hejedűs Moziban?

vazelinator

kisnikol