Délután valaki Glory?
Mai napra keresek egy aktív méretes,nagyfarkú(19-20cm)bikát,aki kegyetlenül megszopatna. Pesten vagy környékén. Autós is lehet, de szexmozi is. 15 óra utan ráérek bármeddig. Csak egészséges,ápolt legyél. Van ilyen aktív méretes pasi? Arcpakolást szeretnék
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
ma este vki jönne gloryba?
Sziasztok!
Fiatal 23 éves fiú vagyok és nem voltam még szexmoziban. Szívesen kipróbálnám egy párral vagy hölgyel ma 14.00 körül.
Fiatal 23 éves fiú vagyok és nem voltam még szexmoziban. Szívesen kipróbálnám egy párral vagy hölgyel ma 14.00 körül.
Leszopna ma délután a Hegedüsben valaki egy hetvenéves farkat?
Péntek este Gloryban 9 órától ismét dugatnánk gyönyörű szilikonos szőke hölgytagunkat minél több méretes pasival. 1 órás játék lesz, senki ne időzzön, gyors cseréket szeretnénk. Semmi duma a hölggyel, dugás csak gumiban és kizárólag punciba. Ismét végig videózunk nyaktól lefele, de lehet maszk is mindenkin. Élvezés popsira, hasra vagy cicire, gumiban a hölgybe légyszi ne a biztonság kedvéért. A minimum elvárás a normál testalkat, túlsúlyos partnereket nem szeretnénk. A barátunk a helyszínen igazgatja majd a pasikat.
Sziasztok! Este lenézek a glory cafeba. Tervez esetleg innen lejönni nő vagy pár?
Szombaton Glory Café? Potens urak? Hetero alapon?
Sziasztok, f6-kor erkezem, nagy borotvalt farkat keresek.
Sziasztok, f6-kor erkezem, nagy borotvalt farkat keresek.
4-5 körül lesz valaki Hegedűsben? Szívesen szopnék egy pár finom farkat.
A Bartók mozi 20 éve, a Bartók szexmozi 5 éve van zárva!
(Ez egy válasz Milankov üzenetére (2026. 01. 21. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv! Ma dél körül valamelyik szexmoziban egy tali? 20/6 uni vagyok
Sziasztok. Jön most valaki a Gloryba?
Sziasztok. Ma hölgy vagy pár nem akar jönni Bartók moziba?
Sziasztok, 5 körül nagyobb borotvàlt farkat szopnék a Hegedűsben. Írjatok ha érdekel.
Az enhen is érdekelne
(Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2026. 01. 21. szerda 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Lesz valaki 17 óra körül a glory cafe-ban méretes aktív?
Dunaharaszti körül tud valaki gloryt?
Hegedűsbe szopnék mostanában.

vazelinator

Jolena