M5 tesco fiatal? Mostanában?
M5 glory 5-6 között?
(Ez egy válasz CreamBoy üzenetére (ma 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:47
Délután valaki valahol szájjal?kibe mehet az èlvezetem....helyel rendelkezők előnyben
Sziasztok m3 autópálya valaki
Délután valaki valahol szájjal?kibe mehet az èlvezetem....helyel rendelkezők előnyben
M5 tesco valaki?
Mai napon Balatonalmádiban 10:00 órától passzívként szopok, ha van rá igény valakiknek
Ma 11 körül BékásI glory?
Szopatenkzvagy dugnek!
Szopatenkzvagy dugnek!
Ma vagy holnap ki elègiteni ki..szájjal ,kézzel vagy popsival?
Amennyiben összejön (nem tudom 100%-ra ígérni) szombat délelőtt mennék a Békási gloryba. Írj, ha érdekel.
Mostanában békasi glory?
Szopatnek egy jót!
Szopatnek egy jót!
Mostanában békasi?
Szopatnek egy jót?
Szopatnek egy jót?
Remélem még ott vagy mert akkor úgy leszoplak mint még soha senki számba élhet élvezhetsz
(Ez egy válasz petymeg üzenetére (tegnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedűsben előre megbeszélt időpontban tali? Szombat 14-15ó után szoktam ráérni
Lehet én beugrok kb. 20 perc múlva.
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (tegnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten keresek Gloryt, tud valaki?
M5 tesco valaki 20 perc múlva?
Sziasztok pénteken miskolcról budapestre megyek szívesen elviszek valakit privátba
Sziasztok. Valaki tud esetleg Heves megye nyugati részén glory helyet?
Szia! A "hetero" teremben 5 bezárható glorys kabin van egymás mellett. És 1 nagyobb bezárható kabin, amin van lyuk. A meleg részen 2 bezárható kabin van. Van még másik 2, az is zárható de van rajtuk gloryhole. És van még 2 zárható, egymás mellett, ezek közt van 1 gloryhole lyuk. Napi belépőt veszel, nincsenek plusz költségei a kabin használatnak. Ahogy elnézem az adatlapod, úgy gondolom mindet kipróbálnám veled. Többször is.
(Ez egy válasz just_a_guy üzenetére (2026. 09. 23. szerda 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz just_a_guy üzenetére (2026. 09. 23. szerda 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

barflyqw