Sziasztok! Holnap dèlután jön valaki a Király moziba ?
Sziasztok privátba mesélne valaki a Glory café roll vagy valami jó glory helyről ahová érdemes menni ki lehet fogni több faszt is akár ,imádok szopni
valaki ma almádi gloory 16-17 között
Ma este 22:00 körül Hegedűsben?

Sziasztok mikor és hol?
(Ez egy válasz Szexetkeresek75 üzenetére (tegnap 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonföldvár
(Ez egy válasz Szexetkeresek75 üzenetére (tegnap 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szolnokon tud valaki Glory helyet?
Én is kipróbálnám.
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (tegnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (tegnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonalmádiban van valaki?
Szeretnénk egy bi “spricc partyt”

Igen vannak, de nyilvánvalóan kevesebben mint péntek-szombat este.
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 09:21

Vasárnap délután-este is vannak látogatók a moziban, cafe-ban?

Ma este későn almàdiban valaki?
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Sziasztok! A vasárnap amolyan levezetős az összes helyen, szerencse kérdése a felhozatal...
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 09:21

Sziasztok jön inen pár glory cafe ba ?
Azt írta, hogy szégyenlős a hölgy. A Hegedűs a nagy lyukak miatt, nem annyira diszkrét mint a Glory! Ezt figyelembe vettem amikor írtam.
(Ez egy válasz Roberto82 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 13:56

Már a Hegedűsben is vannak kabinok, sokkal igényesebb lett egy pár hónapja.
Ma valaki almádi liget gloory kölcsönős szopásra 16-17 óra kozott