Bár sejtem milyen nemű vagy, de hasznosabb ha kiírod a nemed, életkorod, sac/kb. a kinézeted stb.
(Ez egy válasz kismala91 üzenetére (ma 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:47

Elnézést a telefon kijavította, tehát pénteken a hegedűs moziba egy hatalmas faszt szopnék ha lehetne, számba is élvezhet ha akar. De előtte a lukon keresztül dugjon meg.
Csongrád megyében hol van lehetőség glory rá?
Elnézést a telefon kijavította, tehát pénteken a hegedűs moziba egy hatalmas faszt szopnék ha lehetne, számba is élvezhet ha akar. De előtte a lukon keresztül dugjon meg.
(Ez egy válasz kismala91 üzenetére (ma 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:07

Most pénteken, a Hegedűsben hatalmas faszt szopnák, ami utána lyukon keresztül meg is dugnak.
Balatonalmádi Liget kávézó hátamögött nagyon jó
A glory
Jön ma valaki?
A glory
Jön ma valaki?
Nem mind1 párt keresnek?
(Ez egy válasz Partner-in-sin üzenetére (ma 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Most pénteken, a Hegedűsben hatalmas faszt szopnák, ami utána lyukon keresztül meg is dugnak.
Par lesz a hegedusben ?
Barátnőmmel megyek Szóval par vagyunk
Barátnőmmel megyek Szóval par vagyunk
Hello!
Ma délelőtt 11 körül a Hegedűsben valaki?
Ma délelőtt 11 körül a Hegedűsben valaki?
Sziasztok
Szerdan 17:00gele glory caffe ??parok esetleg egy fiatal sraccal ???
Szerdan 17:00gele glory caffe ??parok esetleg egy fiatal sraccal ???
Mindenki alszik, vagy komolytalan
Van itt olyan akit komolyan is lehet venni?
Ki van még ébren hogy szopjon egyet?
Ápolt igényes, női fehérneműket kedvelő bi passzív vagyok. Full csajba nem tudok lemenni a hegedűsbe, de a farmer alatt lesz tanga, combfix, harisnyakötő. Gyantázott, szőrtelen vagyok. Melyik termet javasoljátok az ismerkedésre illetve, mit javasoltok vetkőzzek le és úgy üljek bent? Köszi

Holnap lesznek párok a Hegedűsben ?
Par vagyunk
Par vagyunk
Csak kíváncsi voltam
semmi ilyesmi...
(Ez egy válasz szepfarkumacisfiu üzenetére (tegnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért.... jó cuccot adnak pult alól?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (tegnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább a Glory üzenőfalán kérdezz rá
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (tegnap 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki lesz ma a pultos a Gloryba? Köszi!
Pénteken Kiràly moziban pasikat kényeztetnék délutan 5 fele közös maszti docking szopnék is szivesen. Kissebb mérettel a popom is igénybe veheted. Tangàban leszek. Irj privit ha érdekel csak borotvált