Üdv szexmozi pontos cimét megtudná adni valaki üzenetben? Köszönöm
Balatonalmádiban mostanság esetleg kíváncsi hölgy?
A pár férfi tagja vagyok ma csak egyedül.
A pár férfi tagja vagyok ma csak egyedül.
Rovidnadragban, also nelkul erkezem baseball sapkaban kb 15 percen belul
Sziasztok én már lent vagyok
Szia ! Én megyek igen.
(Ez egy válasz Kivancsi21per6 üzenetére (tegnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hegedus moziba del korul megy valaki?
Én is szívesen lemennék veled. Bár gondolom van sok jelentkező.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 09. 02. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 02. kedd 15:33

ha minden igaz 12. délutántól és 13.-a teljesen szabad lesz, szóval akár este is ki tudok menni bárhova

Sziasztok!
Nemrég voltam a Hegedűs moziban, nagyon bejött. Viszont a Király utcai még kimaradt. Írnátok róla pár infót akár itt akár privátban? Előre is köszönöm.
Nemrég voltam a Hegedűs moziban, nagyon bejött. Viszont a Király utcai még kimaradt. Írnátok róla pár infót akár itt akár privátban? Előre is köszönöm.
Sziasztok hegedusbe ma lesz lent pár nyitás környéken ?
Sziasztok!
Budapesten ma este?
Budapesten ma este?
Az almádi helyen nem volt szerencsém, péntek este és szombaton napközben is vártam egy órát a férfi oldalon, hátha átdugja valaki... Pedig azt írták többen is, hogy spontán össze szokott jönni valami. Hétvégén mikor érdemes menni?
Ugyan olyan szép farkú kis macis srácot keresek akinek van helye és nem kell szex moziba menni...hanem nála lazába lehetne farkazni
Sziasztok! Most a hegedűsben? Mindenre nyitottan

Sziasztok én egy 30 éves sportos srác élveznek egy nagyot a király utcába valaki csatlakozna ?
Sziasztok én egy 30 éves sportos srác élveznek egy nagyot a király utcába valaki csatlakozna ?
Én addig a csajoddal lennék ha nem gond...
(Ez egy válasz Joco725 üzenetére (2025. 09. 07. vasárnap 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Én szívesen elkísérlek
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 09. 05. péntek 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 05. péntek 11:24

12. vagy 13.-ban mennék a hegedüsben este gloryra, ehhez keresek megbízató pasit aki eljönne velem
15-16 ra keresek pasikat a Hegedűsbe vagy a király utcai moziba Paromal mennek és az asszonyka nagyon szeret baszni. Több faszra van szüksége hogy rendesen meglegyen baszva. Többit priviben.
Glorycafeba sétálj álló fasszal!
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (2025. 09. 06. szombat 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 06. szombat 21:44

Sziasztok! Nem lenne kedvetek glory után előtte velem találkozni és kicsit odébb mellékutcán vagy amerre csak élveznétek még egy pervi fiatal helyes sráccal rosszalkodni? Kirakott állófarokkal szoktam arra sétálgatni
)