Balatonalmádiba 14-15 között hölgy vagy pár a liget kávézó melletti nyilvános férfi wc-ben a lyukon keresztül? Privátban írj, köszönöm.
Melyik stadionba mennyek (sic!), hogy biztosan a 38. percben lássak egy fejesgólt?
(Ez egy válasz Jezsik üzenetére (tegnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:01

Melyik moziba mennyek, hogy biztos legyen jelentkező aki le ápolná a farkam és akár be is lehet tenni neki?
Jelentkező mindkettőben lesz, csak nem lesz mind nő
(Ez egy válasz Jezsik üzenetére (tegnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:01

Melyik moziba mennyek, hogy biztos legyen jelentkező aki le ápolná a farkam és akár be is lehet tenni neki?
ma este valaki almádi liget egy cumira?
Ez lemaradt: legjobban a macis és idős pasikra izgulok
Sziasztok 9-10 körül megyek ma le délelőtt a hegedűsbe, van esetleg aki jönne ? Női ruha kedvelő pasika vagyok szeretném ha minél többen játszanának velem, alázást is szeretem, irányítható kis szolgád leszek perverz dolgokat is imádom mondd majd nyugodtan a vágyad megcsinálom Szeretnék egyszerre minél több aktív pasival lenni és kielégíteni a vágyaikat . Rózsaszín tűsarkú cipőben leszek szőke haj, ez az első alkalom de vágyom rá nagyon gyertek segítsetek rajtam.
Sziasztok
Passzív pasi vagyok, holnap délelőtt Hegedűs?
Passzív pasi vagyok, holnap délelőtt Hegedűs?
Sziasztok! Van olyan szexmozi Budapesten ahol van esetleg privát szoba?
Hello! Szívesen segítenék!
(Ez egy válasz Tattoo126 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 09:09

Sziasztok! Új vagyok ebben. Eddig egyszer volt benne részem. Házhoz mentem, és fenomenális érzés volt. Ahogy egy teljesen ismeretlen helyen, nem tudod ki van a másik oldalon, csak átdugod és átadod magad az érzésnek és csak élvezed. Isteni érzés volt.
Szeretném újra átélni ezt az érzést, de ugyan úgy anonim módon. Más glory helyeken még nem voltam. Írjatok bátran

Van. SZólj ha mennél
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 07:30

Sziasztok! A Hegedűsben késő este is van élet? Olyan este 22:00 után ?
Sziasztok! Új vagyok ebben. Eddig egyszer volt benne részem. Házhoz mentem, és fenomenális érzés volt. Ahogy egy teljesen ismeretlen helyen, nem tudod ki van a másik oldalon, csak átdugod és átadod magad az érzésnek és csak élvezed. Isteni érzés volt.
Szeretném újra átélni ezt az érzést, de ugyan úgy anonim módon. Más glory helyeken még nem voltam. Írjatok bátran

Sziasztok!
Szerintem menjetek el, és nézzetek körül. Semmi sem kötelező! Felhozatal mindig nagy, én is válogatni szoktam magamnak
Mi is így kezdtük, és már sokat járunk. Itt szeretném megköszönni a résztvevőknek a tegnap esti bulit, kitűnőre sikeredett!! Üdv.: csajok a sarokból
(Ez egy válasz Sexynurse üzenetére (2025. 05. 31. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 31. szombat 17:27
Szerintem menjetek el, és nézzetek körül. Semmi sem kötelező! Felhozatal mindig nagy, én is válogatni szoktam magamnak

Sziasztok
Érdeklődjöként mennénk a Glory Cafe-ba, milyen hely mert amit a neten lehet olvasni időnként elbizonytalanit.Leginkább a glory része izgatna milyen a férfi felhozatal? Köszönöm
Érdeklődjöként mennénk a Glory Cafe-ba, milyen hely mert amit a neten lehet olvasni időnként elbizonytalanit.Leginkább a glory része izgatna milyen a férfi felhozatal? Köszönöm
Sziasztok mostanában valaki király utca szex mozi élveznek egy nagyot
Nagyon változó… volt, hogy tök jó brigád volt lent, volt hogy pár ember lézengett…
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 07:30

Hello!
Ma nyitásra, valaki a Hegedűsben?
Akár privát üzenetben is egyeztethetünk.
Ma nyitásra, valaki a Hegedűsben?
Akár privát üzenetben is egyeztethetünk.
Kedvenc helyem PB-n, a negativ velemenyeket altalaban azok irtak akiknek nem jott ossze a dolog mert tul nyomulosak voltak es el lettek utasitva. Menjetek el, nem fogtok csalodni
(Ez egy válasz Sexynurse üzenetére (2025. 05. 31. szombat 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 31. szombat 17:27

Sziasztok