Igen, már gondolkozom, ezen a kísérleten, hogy vajon, hány db orgazmus közeli leállás (gyönyörbe fürdőzés) kell ahhoz, hogy potencia vesztés nélkül mindenegyes alkalommal el lehessen élvezni. Ha én 50-szer vagyok 2 nap vagy egy hét alatt orgazmus közelben, amikor elélvezek , akkor újból van orgazmus készségem (tantrához). Ez érdekes kérdés. Meg lesz rá a kísérlet. Addig is gyakorolhatnád, hogy 50 vagy 100 közvetlen orgazmus közeli állapottal lehet fentartani a libidódat? Ha csökken a kedved, akkor kevés az izgalom. Próba szerencse!
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 06. 23. kedd 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 22:00

Akkor spirnteljek 40 percet és a végén verjem ki .ha megfelel ugyan azzal
?

Akkor spirnteljek 40 percet és a végén verjem ki .ha megfelel ugyan azzal
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 23. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 15:09

Törölt felhasználó (439217)

Általában, ha tantrázom és 30-50--szer vagyok orgazmus közelben, addigra kb 40 perc aktusba már annyira csöpögök, lüktetek, a fejem durranna szét, a testem lángol, a szivem kiugrik a helyéről, levegőt alig kapok...
Szóval bevallom kb 40 perc ilyen intenzív érzés, megfelel fokozatosan erősödő 40 perces sprintnek, próbáljátok meg.
Persze a több órás szeretkezés is csodálatos , de nem ilyen magas szintű élvezet, a végére bele lehet fáradni a gyönyörbe, elélvezés nélkül is lehet nagyokat élvezkedni, ilyenkor ettől erősödik a merevedés (hosszútávon kizárólag).
Szóval bevallom kb 40 perc ilyen intenzív érzés, megfelel fokozatosan erősödő 40 perces sprintnek, próbáljátok meg.
Persze a több órás szeretkezés is csodálatos , de nem ilyen magas szintű élvezet, a végére bele lehet fáradni a gyönyörbe, elélvezés nélkül is lehet nagyokat élvezkedni, ilyenkor ettől erősödik a merevedés (hosszútávon kizárólag).
Igyekszek nem átlagosan szeretkezni....
DD
Amúgy nem tudnék átlagot mondani. Van amikor 10 perc, van amikor egy egész nap. Én szeretem húzni magam azzal, hogy az utolsó pillanat előtt egyel, visszafogom magam, aztán van amikor nem sikerül...

Amúgy nem tudnék átlagot mondani. Van amikor 10 perc, van amikor egy egész nap. Én szeretem húzni magam azzal, hogy az utolsó pillanat előtt egyel, visszafogom magam, aztán van amikor nem sikerül...
Figyelj oda, mert potencia esés, merevedési problmák lesznek, vannak!!!!
Egyszer élvezz, de legyetek számtalanszor fent a gyönyörbe, úgy 50-szer, ez jó szám! (Ez egy válasz dior22 üzenetére (2009. 05. 15. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 15. péntek 11:32
Egyszer élvezz, de legyetek számtalanszor fent a gyönyörbe, úgy 50-szer, ez jó szám! (Ez egy válasz dior22 üzenetére (2009. 05. 15. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

mindig más szerintem.
ha pár napja nem volt semmi akkor hamar végünk
vagy ha második harmadik negyedik
akkor megy az idő

Általában, ha tantrázom és 30-50--szer vagyok orgazmus közelben, addigra kb 40 perc aktusba már annyira csöpögök, lüktetek, a fejem durranna szét, a testem lángol, a szivem kiugrik a helyéről, levegőt alig kapok...
Itt már mindent irtak. Lehet válogatni ki mennyit akar...
nem időbe kell mérni amig jol esik kényeztetni egmást
mindig más szerintem.
akkor megy az idő

nekünk volt már,orás,perces, de mindegyik jó volt.csak el kell találni a partnert szerintem
Akkor te is elismered, hogy nem átlagos idő a 3-4 óra, fél-egy nap..
Sztem sokan, akik több órákat írogatnak beérnék egy jó átlaggal is ,ami kb 20-30 perc körül lehet én véleményem szerint.. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 05. 10. vasárnap 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 10. vasárnap 23:45
Sztem sokan, akik több órákat írogatnak beérnék egy jó átlaggal is ,ami kb 20-30 perc körül lehet én véleményem szerint.. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 05. 10. vasárnap 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)

A 3-4 óra és a fél, vagy akár az egész nap sem hihetetlen. Mi közel egy évtizednyi házasságban is eltöltünk alkalmanként ennyi időt egymással, miközben periódusonként váltakozik az szexre szánt idő. Van hogy hetekig 5-10 perc míg máskor 1-2 órás az átlag. de legjellemzőbb a 30-40 perc. Egy időben a tantraszexet is gyakorolgattuk, ami alapban órákig, de van hogy napokig (eddig mi nem jutottunk) is eltart. Időhiány miatt visszatértünk a hagyományoshoz, de ha valakinek rengeteg ideje van a szexre, akkor ki ne hagyja ! Röviden egy átlagos szeretkezés 30-40 perc és ez általában átlagos eredményt is hoz. Mint ahogy több hozzászóló is előtérbe helyezte, az időtartammal szemben inkább a minőség a fontos, és (bár nem jellemző) egy 5 perces is lehet sokkal jobb, mint egy többórás.
Fél óra
30-40 perc
A 3-4 óra és a fél, vagy akár az egész nap sem hihetetlen. Mi közel egy évtizednyi házasságban is eltöltünk alkalmanként ennyi időt egymással, miközben periódusonként váltakozik az szexre szánt idő. Van hogy hetekig 5-10 perc míg máskor 1-2 órás az átlag. de legjellemzőbb a 30-40 perc. Egy időben a tantraszexet is gyakorolgattuk, ami alapban órákig, de van hogy napokig (eddig mi nem jutottunk) is eltart. Időhiány miatt visszatértünk a hagyományoshoz, de ha valakinek rengeteg ideje van a szexre, akkor ki ne hagyja ! Röviden egy átlagos szeretkezés 30-40 perc és ez általában átlagos eredményt is hoz. Mint ahogy több hozzászóló is előtérbe helyezte, az időtartammal szemben inkább a minőség a fontos, és (bár nem jellemző) egy 5 perces is lehet sokkal jobb, mint egy többórás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 05. 10. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 10. vasárnap 17:22
Törölt felhasználó (2677)

Akik írják itt a 3-4 órát, meg fél napot, azok el is hiszik, amit leírnak?
Nos volt már ,hogy csak 5-6percnyí időnk volt de és ez már kevesebb a 2-3 óra most az átlag 35-70 perc de nem is ez a lényeg hanem , a mámor s minőség.
Nem az idötartam, nem a mennyiség, ha nem a minöség számit!! Szerntem!

Akik írják itt a 3-4 órát, meg fél napot, azok el is hiszik, amit leírnak?
év elején kezdődik és év végén van véget ja és csak minden másnap /karácsony és husvét/ nekem ennyi jutott sziasztok
Azért sztem érdemes lenne tisztázni, mit is értünk a szeretkezés időtartamán...
A beteszem és a nem veszem ki a végéig - aktust, vagy a kiveszem 15-ször, hogy nyújtsam iz időt és közben nyalok - tipusút..
na mindegy - maadok a 10-15 perces "futó nyuszi-kaland"tól a 1,5-2 órás többszörösen megszakított "alsó és felső határértéknél)... Akkor még ismételhető a történet
A beteszem és a nem veszem ki a végéig - aktust, vagy a kiveszem 15-ször, hogy nyújtsam iz időt és közben nyalok - tipusút..
na mindegy - maadok a 10-15 perces "futó nyuszi-kaland"tól a 1,5-2 órás többszörösen megszakított "alsó és felső határértéknél)... Akkor még ismételhető a történet

Ebbe a több orás szeretkezésbe a kv-is benne van??
Köszi nekem elég néha a 10 perc is de van mikor 1 ora annál tovább nem hinném, h. tulzottan jo lehet.
Köszi nekem elég néha a 10 perc is de van mikor 1 ora annál tovább nem hinném, h. tulzottan jo lehet.
fél óránál mindíg több, de volt már 3-4 óra is
hangulattól, körülményektől függ

hangulattól, körülményektől függ