Szerintem egy rövidebb de fergeteges is lehet olyan , mint ami órákig tart. Ebből hogy kell átlagot vonni?
Én 20 perc alatt is ki tudok elégülni, de 3 óra alatt is, attól függ milyen a szitu, és hol vagyunk...
veled az elsö biztos nem tartana sokaig....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 23. hétfő 21:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
Én 20 perc alatt is ki tudok elégülni, de 3 óra alatt is, attól függ milyen a szitu, és hol vagyunk...
ejjnye-no, hát barátja van, nem tudtad?
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
azért egy óra kell!!
Nekem 6 óra volt eddig a leg több egy 32 éves bombázóval, és csak 17 vagyok :)
Nagyot mondtál, öblíthetsz!
Ha meg 17 éves vagy, akkor mit keresel egy +18-as oldalon, ráadásul este 11-kor? Inkább menjél aludni, mert anyuci elveri a feneked, mert reggel nem tudsz felkelni, hogy elindulj az iskolába!
Ha meg 17 éves vagy, akkor mit keresel egy +18-as oldalon, ráadásul este 11-kor? Inkább menjél aludni, mert anyuci elveri a feneked, mert reggel nem tudsz felkelni, hogy elindulj az iskolába!
olyan nehezen állt fel?
(Ez egy válasz GangstaDave üzenetére (2006. 10. 23. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 23. hétfő 22:57
Nekem 6 óra volt eddig a leg több egy 32 éves bombázóval, és csak 17 vagyok :)
egy perctől 40 percig
sztem is nagyon valtozo,nekem volt mar 5perces szupergyorgys allati elvezes, miutan több, mint ket hetig nem elveztük egymast, meg 8oras hosszutömködes is, söt 3napos, kissebb,5-10perces szünetekkel is!
gondolom, tapasztalat, akellla!
Szerintem egy átlagos szeretkezés 2 perc és 14 óra között van. Higgyétek el, egy kétperces is, ha olyan a partner, tud olyan jó lenni, mint egy 6 órás díszdugás. Csak nem szabad belőle rendszert csinálni.
3 másodperctől akár 10-12 másodpercig is :-)
5 perctől 2 óráig, attól függően, hogy sietek-e, vagy fáradt vagyok-e.
minimum 3/4 óra kell szerintem!
3 másodperc, de nem mindíg hzom olyan sokáig.
Al Bundy
Al Bundy
Sziasztok!
1-2 óra, ha jó a partner ez több kielégülést is jelenthet.
1-2 óra, ha jó a partner ez több kielégülést is jelenthet.
Lehet akár rövid akár hósszú is csak mindenkinek jó legyen.Nekem volt részem már 10 perces és 2 órás szexben is.
attól függ kivel
1 perc és 4 óra között volt már minden.
az átlag talán fél óra. persze nettó fél óra.:)
az átlag talán fél óra. persze nettó fél óra.:)

Coleman

Marcy 2