7 másodperc

szerintem at attól is függ hogy valaki gumiba csinálja vagy nem én szerintem legalábbis
Hmm, átmegyünk melldöngetésbe? Bibi nekem 43napig volt erekcióm és a nőm 34milliószor élvezett el, számoltam :P
1 X-er? Nekem v. 5-6 szor elmegy, mire én 1X-er... :)
Igazad van--az már szerelMESkedés.azt pedig bármeddig el lehet húzni

Fáradtan vagyok az igazi..... ilyenkor néha 1 óránál is tovább bírom az elsőt! ;-)
Nos, attól függ, ki - kit mennyire szeret, vagy mennyire kíván? Milyen rég voltak együtt, és mennyire vannak felturbózva egymás iránt? Egyáltalán tudják e, mi az, hogy szeretkezés, vagy csak az orgazmus ténye a cél? Ha magamról beszélek, akkor általában egy óra, vagy kicsit több annál, és akkor általában 1:1 az arány:-)
előrehoztam skylinegtr kedvéért
Egyesek itt eltévesztették a topic címét és nem azt írták hogy mennyi egy átlagos szeretkezés időtartama, hanem hogy mennyi egy átlagos aktus /gy.k.: dugás/ időtartama. Szeretkezésnél előjáték is van! Aminek legalább fél óráig illendő tartania, de ez ugye egyrészt attól is függ hogy mennyire van kiéhezve a párocska egymásra meg attól is hogy a nő mennyire könnyen vagy nehezen jut el az orgazmusig a férfihez képest, tehát ez tapasztalást igényel, és most nem arra gondoltam hogy gépiesen az időt kell nézni hanem a nő visszajelzéseit. Igen is szükség van előjátékra, a nő kényeztetésére mert ha kapom faszom aztán baszok hozzáállással megy, akkor eléggé valószínűtlen hogy a nő átél egy orgazmust amíg a féri ki nem dől. Általában itt gyökeredzik a szexuális kielégületlenség miatti megcsalás oka! Én speciel imádok kényeztetni, jobb szeretek adni mint kapni és előfordul hogy a nyelvem által 4x lesz orgazmusa a páromnak míg az ötödiket aktus közben éli meg!
Hát itt nagy össze-visszaság van szeretkezni lehet akár napokon keresztül is de pl ha konkrétan egy szopatásról van szó aból elég 5-10 perc utána már megkerdezik,hogy odafigyelek e mi történik
1 perc és 4 óra között volt már minden.
az átlag talán fél óra. persze nettó fél óra.:)
az átlag talán fél óra. persze nettó fél óra.:)
attól függ kivel
Lehet akár rövid akár hósszú is csak mindenkinek jó legyen.Nekem volt részem már 10 perces és 2 órás szexben is.
Sziasztok!
1-2 óra, ha jó a partner ez több kielégülést is jelenthet.
1-2 óra, ha jó a partner ez több kielégülést is jelenthet.
3 másodperc, de nem mindíg hzom olyan sokáig.
Al Bundy
Al Bundy
minimum 3/4 óra kell szerintem!
5 perctől 2 óráig, attól függően, hogy sietek-e, vagy fáradt vagyok-e.
3 másodperctől akár 10-12 másodpercig is :-)
Szerintem egy átlagos szeretkezés 2 perc és 14 óra között van. Higgyétek el, egy kétperces is, ha olyan a partner, tud olyan jó lenni, mint egy 6 órás díszdugás. Csak nem szabad belőle rendszert csinálni.
gondolom, tapasztalat, akellla!