Nálunk tegnapelőtt 2 óra volt. Volt egy oboa, aztán én nyaltam. Aztán meg "rendes" szex. Fél 11-től, fél 1-ig.
Igaz, én kétszer mentem el, mert az oboánál is, meg a rendesnél is. Azért tartott olyan sokáig.
Nagyon kanosnak kell lenni, hogy így jöjjön össze. De én az voltam, úgyhogy összejött.
Igaz, én kétszer mentem el, mert az oboánál is, meg a rendesnél is. Azért tartott olyan sokáig.
Nagyon kanosnak kell lenni, hogy így jöjjön össze. De én az voltam, úgyhogy összejött.
Hülye topichoz méltó válasz!
Férfi a nőnek:
Mit vinnyogsz, hogy nem volt jó? Neked is annyi időd volt rá!
Férfi a nőnek:
Mit vinnyogsz, hogy nem volt jó? Neked is annyi időd volt rá!
HA összeszokott párosról van szó akkor előjátékkal együtt 20-30 perc elég rá, de ha van időd több és külön-külön is szeretitek egymást kényeztetni akkor lehet 2 óra is összesen...
Ti az időt szoktátok nézni? Én valami mást.
MOstanában a balkezemmel 5 perc....
Fürdéssel együtt 2 perc,be-ki be-ki kész.Minek az a sok huza vona ebben a korban!
Na ahogy elnézem itt sem kéne partnert keresni. :)
ameddig a nö birja+5perc
Nekem volt már 4.5 órás is......és nem tulzok....
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2006. 10. 11. szerda 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
fél órától 2-3 óráig...
Csak gratulálni tudok :))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 00:29
Törölt felhasználó (57133)
Nekem volt már 4.5 órás is......és nem tulzok....
Csak megköszönni tudom...:)))
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Én pl el kébzelni sem tudok sexet fél órában :)))
Sima dugást azt nem szoktam :)
átlagos? mekkora baromság! tedd az egyik lábad egy jéggel teli lavórba, a másikat pedig egy forróvizzel telibe! átlagosan pont jól érzed magad!
Namost.. ez kétértelmű...
Sok vagy kevés? Ha sok akkor sajnállak...
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
a lényeg nem az, hogy mindketten (ill., minden résztvevő) kielégüljenek?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 10:12
Namost.. ez kétértelmű...
Átlagosan elvagyok 1-2 órában :)
Na így már ok
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Rejtelmes üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőtől és pasitól függ amúgy :D

Coleman

lefti84