Akkor te is elismered, hogy nem átlagos idő a 3-4 óra, fél-egy nap..
Sztem sokan, akik több órákat írogatnak beérnék egy jó átlaggal is ,ami kb 20-30 perc körül lehet én véleményem szerint.. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 05. 10. vasárnap 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 10. vasárnap 23:45
Sztem sokan, akik több órákat írogatnak beérnék egy jó átlaggal is ,ami kb 20-30 perc körül lehet én véleményem szerint.. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 05. 10. vasárnap 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)

A 3-4 óra és a fél, vagy akár az egész nap sem hihetetlen. Mi közel egy évtizednyi házasságban is eltöltünk alkalmanként ennyi időt egymással, miközben periódusonként váltakozik az szexre szánt idő. Van hogy hetekig 5-10 perc míg máskor 1-2 órás az átlag. de legjellemzőbb a 30-40 perc. Egy időben a tantraszexet is gyakorolgattuk, ami alapban órákig, de van hogy napokig (eddig mi nem jutottunk) is eltart. Időhiány miatt visszatértünk a hagyományoshoz, de ha valakinek rengeteg ideje van a szexre, akkor ki ne hagyja ! Röviden egy átlagos szeretkezés 30-40 perc és ez általában átlagos eredményt is hoz. Mint ahogy több hozzászóló is előtérbe helyezte, az időtartammal szemben inkább a minőség a fontos, és (bár nem jellemző) egy 5 perces is lehet sokkal jobb, mint egy többórás.
nekünk volt már,orás,perces, de mindegyik jó volt.csak el kell találni a partnert szerintem
mindig más szerintem.
ha pár napja nem volt semmi akkor hamar végünk
vagy ha második harmadik negyedik
akkor megy az idő

nem időbe kell mérni amig jol esik kényeztetni egmást
Itt már mindent irtak. Lehet válogatni ki mennyit akar...
Általában, ha tantrázom és 30-50--szer vagyok orgazmus közelben, addigra kb 40 perc aktusba már annyira csöpögök, lüktetek, a fejem durranna szét, a testem lángol, a szivem kiugrik a helyéről, levegőt alig kapok...
Szóval bevallom kb 40 perc ilyen intenzív érzés, megfelel fokozatosan erősödő 40 perces sprintnek, próbáljátok meg.
Persze a több órás szeretkezés is csodálatos , de nem ilyen magas szintű élvezet, a végére bele lehet fáradni a gyönyörbe, elélvezés nélkül is lehet nagyokat élvezkedni, ilyenkor ettől erősödik a merevedés (hosszútávon kizárólag).
Szóval bevallom kb 40 perc ilyen intenzív érzés, megfelel fokozatosan erősödő 40 perces sprintnek, próbáljátok meg.
Persze a több órás szeretkezés is csodálatos , de nem ilyen magas szintű élvezet, a végére bele lehet fáradni a gyönyörbe, elélvezés nélkül is lehet nagyokat élvezkedni, ilyenkor ettől erősödik a merevedés (hosszútávon kizárólag).
Figyelj oda, mert potencia esés, merevedési problmák lesznek, vannak!!!!
Egyszer élvezz, de legyetek számtalanszor fent a gyönyörbe, úgy 50-szer, ez jó szám! (Ez egy válasz dior22 üzenetére (2009. 05. 15. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 15. péntek 11:32
Egyszer élvezz, de legyetek számtalanszor fent a gyönyörbe, úgy 50-szer, ez jó szám! (Ez egy válasz dior22 üzenetére (2009. 05. 15. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

mindig más szerintem.
akkor megy az idő

Igyekszek nem átlagosan szeretkezni....
DD
Amúgy nem tudnék átlagot mondani. Van amikor 10 perc, van amikor egy egész nap. Én szeretem húzni magam azzal, hogy az utolsó pillanat előtt egyel, visszafogom magam, aztán van amikor nem sikerül...

Amúgy nem tudnék átlagot mondani. Van amikor 10 perc, van amikor egy egész nap. Én szeretem húzni magam azzal, hogy az utolsó pillanat előtt egyel, visszafogom magam, aztán van amikor nem sikerül...
Akkor spirnteljek 40 percet és a végén verjem ki .ha megfelel ugyan azzal
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 23. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 15:09

Törölt felhasználó (439217)

Általában, ha tantrázom és 30-50--szer vagyok orgazmus közelben, addigra kb 40 perc aktusba már annyira csöpögök, lüktetek, a fejem durranna szét, a testem lángol, a szivem kiugrik a helyéről, levegőt alig kapok...
Igen, már gondolkozom, ezen a kísérleten, hogy vajon, hány db orgazmus közeli leállás (gyönyörbe fürdőzés) kell ahhoz, hogy potencia vesztés nélkül mindenegyes alkalommal el lehessen élvezni. Ha én 50-szer vagyok 2 nap vagy egy hét alatt orgazmus közelben, amikor elélvezek , akkor újból van orgazmus készségem (tantrához). Ez érdekes kérdés. Meg lesz rá a kísérlet. Addig is gyakorolhatnád, hogy 50 vagy 100 közvetlen orgazmus közeli állapottal lehet fentartani a libidódat? Ha csökken a kedved, akkor kevés az izgalom. Próba szerencse!
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 06. 23. kedd 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 22:00

Akkor spirnteljek 40 percet és a végén verjem ki .ha megfelel ugyan azzal
?

Ez szerintem egyéntől függő.... mert szerintem valaki sokáig birja de valaki meg épphogy csak elkezdi és vége is van a dolognak és kűlőmben az ilyenekböl vannak a megcsalások mikor általában az egyik fél csak magára gondol és a partnerével pedig cseppet sem foglalkozik és nem adja meg neki az igazi élményt amire vágyik és sajnos az a legroszabb hogy ezt az emberek nem tudják meg beszélni hanem inkább csak utalnak rá hogy esetleg majd csak észre veszi a párjuk és nem ..... sok ilyenel beszélgetem már telefonon és nagy kudarc ez .. de nagyon elkanyarodtam a dolog elől
.... nálam ez tejesen más és ez nem azért van mert most csak dicsérni akkarom magam hanem én igy is gondolom .... szeretem a partneremnek meg adni maximálisan ami szerintem jár és ez szerintem nem mérhető időben ha kell és volt már rá példa hogy egész este csak a sex volt a fő szerep szoval nem szeretem el kapkodni és szeretem meg adni a modját hogy jól érezük magunkat .....

Sziasztok!
Mindig más és más...
Amikor azonban az aktus az előjátéktól stb.. függetlenül.. a behatolástól számítva, belecsúszik az órás időintervallumba, az már nekem nagyon nem ok és fáj is.
Ez többnyire idegen pasikkal van akik valamiért úgy érzik, akkor jó nekem ha több órán keresztül raknak, pedig jaj de tévednek.
Általában az a vége hogy se ő nem megy el se én.
Nem nagyon van értelme ennek a bizonyítási vágynak.
Bár lehet csak velem van így.
Párommal átlagosan előjátékkal mindennel 45 per 1 óra egy aktus.Na az úgy tökéletes.

Mindig más és más...
Amikor azonban az aktus az előjátéktól stb.. függetlenül.. a behatolástól számítva, belecsúszik az órás időintervallumba, az már nekem nagyon nem ok és fáj is.
Ez többnyire idegen pasikkal van akik valamiért úgy érzik, akkor jó nekem ha több órán keresztül raknak, pedig jaj de tévednek.
Általában az a vége hogy se ő nem megy el se én.
Nem nagyon van értelme ennek a bizonyítási vágynak.
Bár lehet csak velem van így.
Párommal átlagosan előjátékkal mindennel 45 per 1 óra egy aktus.Na az úgy tökéletes.
Végre valaki aki nem azt akarja h órákig döngessék.
MI is így vagyunk a párommal. Nagyon max fél órát bírja ha benne vagyok. Inkább hosszú előjáték, sok orál. Meg jobb is a változatosság.
MI is így vagyunk a párommal. Nagyon max fél órát bírja ha benne vagyok. Inkább hosszú előjáték, sok orál. Meg jobb is a változatosság.
Szerintem, a helytől és a partnertől függ! De,gondolom,senki sem stopperórával a kezében szeretkezik! Mellesleg az igazi szeretkezésnek nem az a lényege, hogy valaki minél gyorsabban elévezzen, mert a lényeg az orgazmus előtt van!. Hogy meddig?Az a partnerektől függ!
Minimum 10 perc max ameddig az élet tart. Nekem volt már 8-10 órás is.
Tíz órás mi? 10 pasival?
Azért kicsit nagyképűnek tartom. Szerintem (tapasztalataim szerint max 2 óra, de az már nagyon hosszú.
Azért kicsit nagyképűnek tartom. Szerintem (tapasztalataim szerint max 2 óra, de az már nagyon hosszú.
Tudom Cati, hatalmas méretűből egyszerre kettő van benn, s azok is órákon át.
Mégis mindig itt vagy....
Mégis mindig itt vagy....
Mit nevezünk egy szeretkezésnek?
Egy szeretkezés lehet "több menetes"?
Ha egy nap 6-szor vagyunk együtt folyamatosan - az 6-8 órás szeretkezésnek minősül vagy 6 szeretkezésnek (pl. 0,2-0,5-1-1,5-1,8-2 órásakból)?
Mivel ezt még nem tisztáztuk
Egy szeretkezés lehet "több menetes"?
Ha egy nap 6-szor vagyunk együtt folyamatosan - az 6-8 órás szeretkezésnek minősül vagy 6 szeretkezésnek (pl. 0,2-0,5-1-1,5-1,8-2 órásakból)?
Mivel ezt még nem tisztáztuk

Szerintem "egy átlagos szeretkezés időtartama" valószinű egy darad egy menetes átlagos szeretkezésre vonatkozik
! Szerintem ez pártól ,helyzettől és a" hevességtől "függ ! Természetesen itt mindenki csak a saját maga átlagát hozhatja fel példának. Nálunk a nagyátlag 20-30 perc közötti . Ha a helyzet és a vérmérséklet úgy kivánja akkor pl főzés közben egy gyors 6-8 perces is tud olyan jó lenni mint egy elhúzott 30 -40 perces . Sőttt esetenként sokkal jobb !!!

Ez volt a korrekt jellemzés
Teljesen 1et értek
(Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 07. 27. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 27. hétfő 14:16

Teljesen 1et értek

Szerintem "egy átlagos szeretkezés időtartama" valószinű egy darad egy menetes átlagos szeretkezésre vonatkozik
! Szerintem ez pártól ,helyzettől és a" hevességtől "függ ! Természetesen itt mindenki csak a saját maga átlagát hozhatja fel példának. Nálunk a nagyátlag 20-30 perc közötti . Ha a helyzet és a vérmérséklet úgy kivánja akkor pl főzés közben egy gyors 6-8 perces is tud olyan jó lenni mint egy elhúzott 30 -40 perces . Sőttt esetenként sokkal jobb !!!