Ki nem hagynám!
Ez az egyik perverzióm!
Imádom!

IMÁDOM. CsAK RITKÁN VAN.
Mi a baj? Miért ritka?
Nagy neki készülődést nem kíván igazán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 20. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 20. szerda 17:42

Törölt felhasználó (896683)

IMÁDOM. CsAK RITKÁN VAN.
Egyem a zúzádat
ha már nyitsz egy témát ne egy smiley-vel meg ???jelekkel....
Legalább regéld el mi a szitu..kaptál már spriccet csókkal vagy vágysz rá vagy adni szeretnéd vagy mi a búbánat van.
Amúgy meg a kinyeli le témába bele is férne...de ha már... akkor tessék tuningolni különben kuka (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 20. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 20. szerda 16:29

Legalább regéld el mi a szitu..kaptál már spriccet csókkal vagy vágysz rá vagy adni szeretnéd vagy mi a búbánat van.
Amúgy meg a kinyeli le témába bele is férne...de ha már... akkor tessék tuningolni különben kuka (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 20. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (414042)

Egyen a zúzádat ! Ez aranyos volt . Extraxl
imádom a spermás csókot...
Sajna az asszony ritkán csinálja de akkor a csók az feltétel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 20. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 20. szerda 17:46
Törölt felhasználó (745787)

Mi a baj? Miért ritka?

Olyan selymes...

Ha mar a Holgy a szajaba veszi nedumet akkor en miert ne vennem???
Amikor a csajom szájába élvezek,utána midig smárolni akar. De eddig nem bírtam megcsókolni.Ez nem túl "meleg"?
Sziasztok! Az Én páromnak is vannak ilyen jellegű vágyai,teleélvezett száj,punci nyalása,csók de nekem ez nem megy,soha nem tudnám megtenni!
Szerintem az a melegszerű, hogy ilyenekre gondolsz!
Már azon a síkon gondolkodva, ha mindenben buziságot látsz, akkor az utalhat, látens és/vagy elnyomott homoszexualitásra.
A logikai utat végig járva, akkor soha nem csókolsz meg vagy nyalsz ki egy puncit, mert járt már benne fasz, sőt vélhetően bele is élvezett? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 23:26

A logikai utat végig járva, akkor soha nem csókolsz meg vagy nyalsz ki egy puncit, mert járt már benne fasz, sőt vélhetően bele is élvezett? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (806850)

Amikor a csajom szájába élvezek,utána midig smárolni akar. De eddig nem bírtam megcsókolni.Ez nem túl "meleg"?
Ez nem meleg! Én szeretem ha tele szájjal csokolnak közben még álló farkamba beleülnek közben
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 22. péntek 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 23:26
Törölt felhasználó (806850)

Az én párom átadja a számba ha megkérem.Ezért külön imádom.
heló.
felességem nem szereti hogy szájába élvezek(élvezünk).......de ha a puncijából kinyalom a nedűmet és csók által átadom azt nagyon élvezi.
nem tartjuk melegnek a helyzetet mivel szeretjük egymást.
felességem nem szereti hogy szájába élvezek(élvezünk).......de ha a puncijából kinyalom a nedűmet és csók által átadom azt nagyon élvezi.

nem tartjuk melegnek a helyzetet mivel szeretjük egymást.
Sziasztok4
Én szeretem, a párom az első spricc után szokott lesmárolni, amikor még élvezek. Ha elélveztem már nem tetszik annyira. Van még ezzel valaki így?
Én szeretem, a párom az első spricc után szokott lesmárolni, amikor még élvezek. Ha elélveztem már nem tetszik annyira. Van még ezzel valaki így?
heló.
miután élveztél,lesmárolt a párod gecis szájal ne fordulj le róla mint a nyulak.öleld át,élvezd teste melegét és útó rezgéssé.csókold ahol éred.súgjál szépeket a fülébe...........még a végén követelőzni fog egy újabb menetre.
(Ez egy válasz bisrac34 üzenetére (2013. 11. 24. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 24. vasárnap 10:19
miután élveztél,lesmárolt a párod gecis szájal ne fordulj le róla mint a nyulak.öleld át,élvezd teste melegét és útó rezgéssé.csókold ahol éred.súgjál szépeket a fülébe...........még a végén követelőzni fog egy újabb menetre.

Sziasztok4
Hmmm... kipróbálnám : )
nalunk ez gyakori sokszor mgcsokolom lesmarolom a ferjem gecis szajjal,de soha se a sajatjaval