Történt végre egy kis előre lépés
sajnos még mindig nem teljesen a spermás csók, de közeledünk
délután egymásnak estünk, fantasztikusat szeretkeztünk. Ez most lassabb szex volt, mint általában (a párom nagyon keményen szereti), így sokkal tovább bírtam. Próbáltuk nagyon elnyújtani, amennyire csak lehet. A vége felé jeleztem, hogy már nem nagyon bírom tovább. Kérlelt, hogy még ne élvezzek el, de már minden mozdulat után meg kellett állnom, annyira közel volt az orgazmus. Ki is kellett rántani, majd megkért hogy nyaljam ki. Alaposan kinyaltam, ezalatt kicsit lehiggadtam. Miután elment, a hatamra feküdtem, ő pedig istenien szopni kezdett. Megkértem hogy lassan csinálja, hogy minél tovább elvezkedhessek. Annyira finoman csinálta, és persze látványra is baromi izgató volt. Imádom mikor a szemembe néz szopás közben... A vége felé szólt, hogy szóljak mikor jön. Nem is értettem, mert mindig a szájában megyek el, mikor szopatom. (Néha az arcára verem). Jött a vége, és szóltam neki, hogy el fogok élvezni. Kivette a szájából a farkam, és keményen verni kezdte. Nem bírtam tovább, ordítva élveztem egy hatalmasat. Egyébként is baromi nagyot szoktam spriccelni, most pedig az elnyújtott szexnek köszönhetően még több jött. A lényeg, hogy az arcomig fellőttem, én meg nagyra nyitottam a számat, így a spermám jelentős része a nyelvemen landolt.... Óriási orgazmusom volt... Az utolsó cseppet is kifacsarta belőlem, közben mosolyogva nézett. A végén nyeltem egy nagyot
amikor vége lett megkérdezte, hogy "és ez neked jó?" Én valamiért baromi zavarba jöttem, eluralkodott rajtam a szégyen érzet. Nem értem miért, mert hihetetlenül felizgatott, illetve többször utaltam már rá neki, hogy mennyire izgatja egy spermás csók... Annyit tudtam mondani, hogy "aha" aztán adott egy zsepit hogy megtoroljem magam. Még annyit hozzátettet, hogy "imádom mikor ilyen nagyot élvezel" (erről már többször beszéltünk, hogy nagyon felizgatja a spriccelo farkam látványa) azóta nem beszéltünk róla, de többször úgy éreztem mikor rám nézett és sejtelmesen mosolygott, hogy ez jár a fejében.

szerintem szuper a spermás csók, mi imádjuk konkrétan, ezt nem győzöm elégszer hangsúlyozni
még mindig favorit nálunk

Sajnos még mindig nem kaptam meg a habcsókomat, pedig az elmúlt hónapokban 3x is jeleztem finoman, hogy erre vágyok
Én vendág voltam és a hölgy szájában mentem el és a férjel heves csókba kezdtek nagyon jó érzés volt látni.

Még így konkrétan nem sikerült , de szopás közben kicsi szünetekkel imádok csókolózni vele. Neki is tetszik. oral kedvelőként szerintem ez nem lesz tabu....
A hölgyek is szeretik, ha egy végletekig elhúzott punci nyalás után jó mélyen megcsókolják őket?
(Punci nedvesen)
Mind a kettőre volt példám. Volt aki imádta, olyan is aki nem szerette volna.
(Punci nedvesen)
Mind a kettőre volt példám. Volt aki imádta, olyan is aki nem szerette volna.

Sziasztok!
Én is szeretem nagyon megcsókolni a hölgyet a farkam szopása után is, illetve ha a szájába végzem akkor is.
Nem feltétlen amikor teljesen tele van a szája
mondjuk 1nyelés után
Én is szeretem nagyon megcsókolni a hölgyet a farkam szopása után is, illetve ha a szájába végzem akkor is.
Nem feltétlen amikor teljesen tele van a szája

Imádom nagyon ….

egyik kedvenc jatekunk . Imadom iezt
Hölgyeket mennyire izgatja a téma?
Sziasztok! Én sajnos még arra a vágyam kiélésére nem találtam nőt aki partner lenne abban, hogy ráélvezek a melleire és utána lenyalom róla a cuccot
Utána ha a szájába átcsorgathatnám az lenne a menyország

Sziasztok! Én sajnos még arra a vágyam kiélésére nem találtam nőt aki partner lenne abban, hogy ráélvezek a melleire és utána lenyalom róla a cuccot

Írd majd meg ha összejön
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 09:12

Köszi
már rendben
este szeretkeztünk is egy nagyot
a végén óriásit élveztem a szájába, rengeteg jött... De sajnos a csókocska elmaradt :( nem baj, majd ráerősítek, hogy mennyire vágyom rá

Nekem 2 covid volt, annyira kanos voltam közben, a párom meg immunins a covidra így meg is kaphattam a magamét.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 09:12

Köszi
már rendben
a végén óriásit élveztem a szájába, rengeteg jött... De sajnos a csókocska elmaradt :( nem baj, majd ráerősítek, hogy mennyire vágyom rá

Köszi
már rendben
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Jobbulást nektek.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 07:21

Dehogy történt :( mindketten belázasodtunk... Azóta covidosak vagyunk :( élni nincs erőnk... De már kezdünk jobban lenni végre, szóval nemsokára bevetés

Ez nálunk alap,mindketten èlvezzük!
Dehogy történt :( mindketten belázasodtunk... Azóta covidosak vagyunk :( élni nincs erőnk... De már kezdünk jobban lenni végre, szóval nemsokára bevetés
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk rég óta ez a befejezés módja ,van hogy a combom is remeg utánna jó ideig!
(Ez egy válasz circumcised_ üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 11. csütörtök 07:25

Sziasztok! Eleinte bizarrnak hatott amikor az akkori barátnőm azt mondta hogy lenyeli, ha én is... Végül is lenyelte
meg én is
Kellemesebb élmény mint amilyennek elsőre gondoltam. Azóta sem nagyon találtam erre nőt, aki megtenné.

Kellemesebb élmény mint amilyennek elsőre gondoltam. Azóta sem nagyon találtam erre nőt, aki megtenné.