Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! A bejegyző pedig tiltásra!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#577   2023. 11. 01. szerda 17:50
X Törölt felhasználó (3969472)
Kipróbálnám izgatja a fantáziám
#576   2023. 11. 01. szerda 15:57
X Törölt felhasználó (4447572)
Ez attól is függ, hogy ki élvezett a szájába.
#575   2023. 11. 01. szerda 09:18
bikíváncsi1 bikíváncsi1
Engem nagyon izgat
#574   2023. 10. 31. kedd 22:03
Chaba5X Chaba5X
Más az, ha szopás vagy puncimyalás után csókolóztok. Az kevésbé extrém.
Viszont ha bármilyen testnedv a szájba kerül és utána csókolóztok, az sokkal komolyabb és bensőségesebb dolog.
Volt egy idősebb barátnőm, aki eleinte nem engedte, hogy orálisan juttassam csúcsra. Azt mondta, hogy ez neki furcsa és szégyenli. Mígnem egyszer nem engedtem neki és az utolsó pillanatig, kicsit erőszakosan kényeztettem. Ő közben elvesztette az önkontrollt és orgazmus pillanatában egy hatalmas nagyot spriccelt, bele az arcomba. Mint utólag kiderült, ettől félt, hogy mit szólok hozzá, ha nem tudja visszatartani. Amikor hagytam egy picit lenyugodni, utána rögtön elkezdett velem smárolni. Utánna mondta, hogy azért tette, mert olyant tettem vele, amit előtte még soha senki és így akarta tompítani azt, hogy az arcomba élvezett.
Hozzá kell tenni, hogy ez nekem akkora örömöt okozott, hogy sima aktussal kb. 2 perc alatt kivégzett smile
#573   2023. 10. 31. kedd 22:03
Chaba5X Chaba5X
Más az, ha szopás vagy puncimyalás után csókolóztok. Az kevésbé extrém.
Viszont ha bármilyen testnedv a szájba kerül és utána csókolóztok, az sokkal komolyabb és bensőségesebb dolog.
Volt egy idősebb barátnőm, aki eleinte nem engedte, hogy orálisan juttassam csúcsra. Azt mondta, hogy ez neki furcsa és szégyenli. Mígnem egyszer nem engedtem neki és az utolsó pillanatig, kicsit erőszakosan kényeztettem. Ő közben elvesztette az önkontrollt és orgazmus pillanatában egy hatalmas nagyot spriccelt, bele az arcomba. Mint utólag kiderült, ettől félt, hogy mit szólok hozzá, ha nem tudja visszatartani. Amikor hagytam egy picit lenyugodni, utána rögtön elkezdett velem smárolni. Utánna mondta, hogy azért tette, mert olyant tettem vele, amit előtte még soha senki és így akarta tompítani azt, hogy az arcomba élvezett.
Hozzá kell tenni, hogy ez nekem akkora örömöt okozott, hogy utána sima aktussal kb. 2 perc alatt kivégzett smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 31. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (328538)
2023. 10. 31. kedd 12:44
Sziasztok szerintem ebben nincs semmi rossz volt párommal szopás után mindig csokokoloztunk ,èn vèlemènyem szerint jó volt ☺️
#572   2023. 10. 31. kedd 21:56
apu1950 apu1950
Különleges dolog, elöször fura volt, és utána meglepődtem hogy ez mennyire erotikus , adogatni egymas szájaba-átcsorgatni-visszakérni.. a nyállal kevet spermaval imadok nyalni...
#571   2023. 10. 31. kedd 16:49
bipasi27 bipasi27
Sziasztok. Örülök ennek a fórumnak itt leltem rá a szex legvadabb huncut dolgaira is. Sokat olvasgatok a Fórumon, úgy gondoltam hogy teszek egy próbát és a feleségemmel kipróbáljuk a szájba élvezés majd utána csókolózás. Eleinte nem tudtam mire számítsak, de amilyen kétes volt a dolog annyira jól sült el azóta rendszeresen így fejezzük be az aktusai nk az egyik legjobb módja a kettőnk szeretetének kimutatására. legjobb az egészben amikor orálisan elégít, majd érzi hogy közel a vég és a szemembe nézve kérleli hogy élvez a számba basz szét a szám és hasonlók az annyira beindít hogy legutóbb is mikor itt fejeztük be akkorát élveztem a szájába hogy egyből felugrott És vadul csókolózni keztünk elképesztő amit át lehet élni ilyenkor orgazmus közben mindenki csak bátorítani tudok. Esetleg témában jártasabb fórumozók véleményét szívesen olvasnám.
#570   2023. 10. 31. kedd 12:44
X Törölt felhasználó (328538)
Sziasztok szerintem ebben nincs semmi rossz volt párommal szopás után mindig csokokoloztunk ,èn vèlemènyem szerint jó volt ☺️
#569   2023. 10. 31. kedd 06:04
Sopianae01 Sopianae01
Így van,aztán a többi kiderül.Megy-e tovább a dolog vagy sem
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2023. 10. 30. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 30. hétfő 12:25
Ha ő szeretné, mert neki ez örömöt okoz és nekem esetleg nem jönne be, akkor is megtenném a kedvéért! Szerintem ez a kölcsönös örömszerzés alapja. ...nem utolsó sorban, engem pl. kimondottan felizgat, ha azt érzem, hogy a partner igazán örömét leli valamiben.
#568   2023. 10. 30. hétfő 12:25
Chaba5X Chaba5X
Ha ő szeretné, mert neki ez örömöt okoz és nekem esetleg nem jönne be, akkor is megtenném a kedvéért! Szerintem ez a kölcsönös örömszerzés alapja. ...nem utolsó sorban, engem pl. kimondottan felizgat, ha azt érzem, hogy a partner igazán örömét leli valamiben.
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2023. 10. 28. szombat 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 28. szombat 05:29
Így van,aztán kiderül mennyire izgató számodra a dolog.Én szoktam kérni,hogy utánna csómolózzunk
#567   2023. 10. 28. szombat 05:29
Sopianae01 Sopianae01
Így van,aztán kiderül mennyire izgató számodra a dolog.Én szoktam kérni,hogy utánna csómolózzunk
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2023. 10. 27. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 15:31
Még nem volt benne részem. smile
De igen! Ha ő megteszi a kedvemért (esetleg kéri) hogy a szájába élvezzek, akkor alap, hogy én is megengedem, hogy megcsókoljon. Az egy másik kérdés, hogy nekem tetszik e vagy sem.
#566   2023. 10. 27. péntek 15:31
Chaba5X Chaba5X
Még nem volt benne részem. smile
De igen! Ha ő megteszi a kedvemért (esetleg kéri) hogy a szájába élvezzek, akkor alap, hogy én is megengedem, hogy megcsókoljon. Az egy másik kérdés, hogy nekem tetszik e vagy sem.
#565   2023. 10. 27. péntek 10:25
Sopianae01 Sopianae01
Várjuk a részleteket
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 15:21
Pár hónapja utaltam rá óvatosan, hogy izgatna a dolog,de sajnos nem voltam elég konkrét,szerintem nem esett le neki a vágyam. Most végre elhatároztam magam, hogy a napokban konkrétan elmondom a páromnak, hogy izgat ez a téma. Majd beszámolok a következményekről wink
#564   2023. 10. 27. péntek 08:09
viking1988 viking1988
Ha túl vagyok rajta,mindenképp elmesélem wink
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 20:38
Nem köllött volna javítanod..."meséled"...reméljük,majd meséled,elmeséled nekünk...
#563   2023. 10. 26. csütörtök 21:17
Kicsi79 Kicsi79
sima ügy
#562   2023. 10. 26. csütörtök 20:38
BUKKAKE BUKKAKE
Nem köllött volna javítanod..."meséled"...reméljük,majd meséled,elmeséled nekünk...
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 20:15
*megélem
#561   2023. 10. 26. csütörtök 20:15
viking1988 viking1988
*megélem
#560   2023. 10. 26. csütörtök 20:15
viking1988 viking1988
Nekem is ilyen vágyaim vannak. Remélem jövő héten mesélem őket
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 18:35
Természetes!!!A nagyfokú elfogadás jele!!!Ha a szájába élveztem,utánna hosszan csókolóztunk.inkább játszottunk az anyaggal,számba engedte az egészet,majd én vissza a szájába,Ő megint az én számba,aztán vissza,és még egy jó darabig oda-vissza...ISTENI PERVERZ Játék ez,de csak kevesen értékelik,és kevesen étrelmezik jól.Amikor a Pinájába élveztem,akkor meg kinyaltam a spermát a Pinájából,és megint kezdődött a szájból-szájba játék.Akinek tetszik.az szerencsés-a negatív véleménykre meg nem vagyunk kíványcsiak...!!!Kívánok mindenkinek sok hasonló "perverz" játékot...!!!
#559   2023. 10. 26. csütörtök 18:35
BUKKAKE BUKKAKE
Természetes!!!A nagyfokú elfogadás jele!!!Ha a szájába élveztem,utánna hosszan csókolóztunk.inkább játszottunk az anyaggal,számba engedte az egészet,majd én vissza a szájába,Ő megint az én számba,aztán vissza,és még egy jó darabig oda-vissza...ISTENI PERVERZ Játék ez,de csak kevesen értékelik,és kevesen étrelmezik jól.Amikor a Pinájába élveztem,akkor meg kinyaltam a spermát a Pinájából,és megint kezdődött a szájból-szájba játék.Akinek tetszik.az szerencsés-a negatív véleménykre meg nem vagyunk kíványcsiak...!!!Kívánok mindenkinek sok hasonló "perverz" játékot...!!!
#558   2023. 10. 26. csütörtök 16:49
GirlforFoursome GirlforFoursome
Szerintem nem férfias és nem mennék bele a vitaba, ez a véleményem. Kérem tiszteletben tartani. 2 nő vsókolózhat úgy azt elnézem, mert nőiesnek tartom

... 3 4 5 6 7 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 11. 20. szerda
Üzenetek: 657db
Utolsó üzenet: tegnap 07:27

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!