Kipróbálnám izgatja a fantáziám
Ez attól is függ, hogy ki élvezett a szájába.
Engem nagyon izgat
Más az, ha szopás vagy puncimyalás után csókolóztok. Az kevésbé extrém.
Viszont ha bármilyen testnedv a szájba kerül és utána csókolóztok, az sokkal komolyabb és bensőségesebb dolog.
Volt egy idősebb barátnőm, aki eleinte nem engedte, hogy orálisan juttassam csúcsra. Azt mondta, hogy ez neki furcsa és szégyenli. Mígnem egyszer nem engedtem neki és az utolsó pillanatig, kicsit erőszakosan kényeztettem. Ő közben elvesztette az önkontrollt és orgazmus pillanatában egy hatalmas nagyot spriccelt, bele az arcomba. Mint utólag kiderült, ettől félt, hogy mit szólok hozzá, ha nem tudja visszatartani. Amikor hagytam egy picit lenyugodni, utána rögtön elkezdett velem smárolni. Utánna mondta, hogy azért tette, mert olyant tettem vele, amit előtte még soha senki és így akarta tompítani azt, hogy az arcomba élvezett.
Hozzá kell tenni, hogy ez nekem akkora örömöt okozott, hogy sima aktussal kb. 2 perc alatt kivégzett
Viszont ha bármilyen testnedv a szájba kerül és utána csókolóztok, az sokkal komolyabb és bensőségesebb dolog.
Volt egy idősebb barátnőm, aki eleinte nem engedte, hogy orálisan juttassam csúcsra. Azt mondta, hogy ez neki furcsa és szégyenli. Mígnem egyszer nem engedtem neki és az utolsó pillanatig, kicsit erőszakosan kényeztettem. Ő közben elvesztette az önkontrollt és orgazmus pillanatában egy hatalmas nagyot spriccelt, bele az arcomba. Mint utólag kiderült, ettől félt, hogy mit szólok hozzá, ha nem tudja visszatartani. Amikor hagytam egy picit lenyugodni, utána rögtön elkezdett velem smárolni. Utánna mondta, hogy azért tette, mert olyant tettem vele, amit előtte még soha senki és így akarta tompítani azt, hogy az arcomba élvezett.
Hozzá kell tenni, hogy ez nekem akkora örömöt okozott, hogy sima aktussal kb. 2 perc alatt kivégzett

Más az, ha szopás vagy puncimyalás után csókolóztok. Az kevésbé extrém.
Hozzá kell tenni, hogy ez nekem akkora örömöt okozott, hogy utána sima aktussal kb. 2 perc alatt kivégzett
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 31. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 31. kedd 12:44
Hozzá kell tenni, hogy ez nekem akkora örömöt okozott, hogy utána sima aktussal kb. 2 perc alatt kivégzett

Törölt felhasználó (328538)

Sziasztok szerintem ebben nincs semmi rossz volt párommal szopás után mindig csokokoloztunk ,èn vèlemènyem szerint jó volt ☺️
Különleges dolog, elöször fura volt, és utána meglepődtem hogy ez mennyire erotikus , adogatni egymas szájaba-átcsorgatni-visszakérni.. a nyállal kevet spermaval imadok nyalni...
Sziasztok. Örülök ennek a fórumnak itt leltem rá a szex legvadabb huncut dolgaira is. Sokat olvasgatok a Fórumon, úgy gondoltam hogy teszek egy próbát és a feleségemmel kipróbáljuk a szájba élvezés majd utána csókolózás. Eleinte nem tudtam mire számítsak, de amilyen kétes volt a dolog annyira jól sült el azóta rendszeresen így fejezzük be az aktusai nk az egyik legjobb módja a kettőnk szeretetének kimutatására. legjobb az egészben amikor orálisan elégít, majd érzi hogy közel a vég és a szemembe nézve kérleli hogy élvez a számba basz szét a szám és hasonlók az annyira beindít hogy legutóbb is mikor itt fejeztük be akkorát élveztem a szájába hogy egyből felugrott És vadul csókolózni keztünk elképesztő amit át lehet élni ilyenkor orgazmus közben mindenki csak bátorítani tudok. Esetleg témában jártasabb fórumozók véleményét szívesen olvasnám.
Sziasztok szerintem ebben nincs semmi rossz volt párommal szopás után mindig csokokoloztunk ,èn vèlemènyem szerint jó volt ☺️
Így van,aztán a többi kiderül.Megy-e tovább a dolog vagy sem
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2023. 10. 30. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 30. hétfő 12:25

Ha ő szeretné, mert neki ez örömöt okoz és nekem esetleg nem jönne be, akkor is megtenném a kedvéért! Szerintem ez a kölcsönös örömszerzés alapja. ...nem utolsó sorban, engem pl. kimondottan felizgat, ha azt érzem, hogy a partner igazán örömét leli valamiben.
Ha ő szeretné, mert neki ez örömöt okoz és nekem esetleg nem jönne be, akkor is megtenném a kedvéért! Szerintem ez a kölcsönös örömszerzés alapja. ...nem utolsó sorban, engem pl. kimondottan felizgat, ha azt érzem, hogy a partner igazán örömét leli valamiben.
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2023. 10. 28. szombat 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 28. szombat 05:29

Így van,aztán kiderül mennyire izgató számodra a dolog.Én szoktam kérni,hogy utánna csómolózzunk
Így van,aztán kiderül mennyire izgató számodra a dolog.Én szoktam kérni,hogy utánna csómolózzunk
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2023. 10. 27. péntek 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 15:31

Még nem volt benne részem.
De igen! Ha ő megteszi a kedvemért (esetleg kéri) hogy a szájába élvezzek, akkor alap, hogy én is megengedem, hogy megcsókoljon. Az egy másik kérdés, hogy nekem tetszik e vagy sem.

De igen! Ha ő megteszi a kedvemért (esetleg kéri) hogy a szájába élvezzek, akkor alap, hogy én is megengedem, hogy megcsókoljon. Az egy másik kérdés, hogy nekem tetszik e vagy sem.
Még nem volt benne részem.

Várjuk a részleteket
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 15:21

Pár hónapja utaltam rá óvatosan, hogy izgatna a dolog,de sajnos nem voltam elég konkrét,szerintem nem esett le neki a vágyam. Most végre elhatároztam magam, hogy a napokban konkrétan elmondom a páromnak, hogy izgat ez a téma. Majd beszámolok a következményekről

Ha túl vagyok rajta,mindenképp elmesélem
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 20:38

Nem köllött volna javítanod..."meséled"...reméljük,majd meséled,elmeséled nekünk...
sima ügy
Nem köllött volna javítanod..."meséled"...reméljük,majd meséled,elmeséled nekünk...
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
*megélem
Nekem is ilyen vágyaim vannak. Remélem jövő héten mesélem őket
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 10. 26. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 26. csütörtök 18:35

Természetes!!!A nagyfokú elfogadás jele!!!Ha a szájába élveztem,utánna hosszan csókolóztunk.inkább játszottunk az anyaggal,számba engedte az egészet,majd én vissza a szájába,Ő megint az én számba,aztán vissza,és még egy jó darabig oda-vissza...ISTENI PERVERZ Játék ez,de csak kevesen értékelik,és kevesen étrelmezik jól.Amikor a Pinájába élveztem,akkor meg kinyaltam a spermát a Pinájából,és megint kezdődött a szájból-szájba játék.Akinek tetszik.az szerencsés-a negatív véleménykre meg nem vagyunk kíványcsiak...!!!Kívánok mindenkinek sok hasonló "perverz" játékot...!!!
Természetes!!!A nagyfokú elfogadás jele!!!Ha a szájába élveztem,utánna hosszan csókolóztunk.inkább játszottunk az anyaggal,számba engedte az egészet,majd én vissza a szájába,Ő megint az én számba,aztán vissza,és még egy jó darabig oda-vissza...ISTENI PERVERZ Játék ez,de csak kevesen értékelik,és kevesen étrelmezik jól.Amikor a Pinájába élveztem,akkor meg kinyaltam a spermát a Pinájából,és megint kezdődött a szájból-szájba játék.Akinek tetszik.az szerencsés-a negatív véleménykre meg nem vagyunk kíványcsiak...!!!Kívánok mindenkinek sok hasonló "perverz" játékot...!!!
Szerintem nem férfias és nem mennék bele a vitaba, ez a véleményem. Kérem tiszteletben tartani. 2 nő vsókolózhat úgy azt elnézem, mert nőiesnek tartom