Nagyon szuper évekig csináltuk
Csak érinti a témát, a minap olvastam egy viccet.
Fiú, lány, első randin, moziban.
A fiú a lány fülébe súgja: szeretnélek megcsókolni.
Engem, csodálkozik a lány. Dehát most szoptalak le. Mire a fiú: engem???
Fiú, lány, első randin, moziban.
A fiú a lány fülébe súgja: szeretnélek megcsókolni.
Engem, csodálkozik a lány. Dehát most szoptalak le. Mire a fiú: engem???
Az a baj, ha én elmegyek elillan a vágy is. Viszont volt egy szép srác akivel együtt voltam, ő a löves után is kanos maradt. Amikor egy dögös pasi teleélvezi a szád aztán magához húz és vadul lesmárol mielőtt nyelhetnél egyet.... huh na az naggyon durva. Bele is merevedtem már a gondolatába is

elsö találkozás igy volt azota egyutt vagyunk szájba élvezés csókal
Mi szoktuk csinálni elég gyakran.....sőt....azt is mondhatnam hogy mindig.....mindig a szájába élvezek....imadja nyelni....de előtte azért mondom hogy ne nyelje le..
Teli szájal szoktunk csókolózni
Teli szájal szoktunk csókolózni
Velem kipróbálnád? Vagy mást?
(Ez egy válasz Schefszex üzenetére (2020. 02. 08. szombat 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Kipróbálnám.
Remelem egyszer kapok már tőle egy igazi teli szajas csókot. Engem ez nagyon vonz. Multkor is ugy felallt egyből a farkam, pedig akkor a javát kikopte sajnos. Persze azért maradt így is a szájában
mikor megcsokolt utána. De én szeretném az egész adagot megkapni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 07. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 07. péntek 09:58

Törölt felhasználó (3925392)

mi igy ismerkedtunk meg szájba élvezés csókal elsö volt mind kettönknek hála az ota is egyutt
nagyon izgi mindenkinek ki kell probálni egyszer
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2020. 02. 07. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 07. péntek 12:24

mi is szoktuk csinálni van hogy le szop a feleségem utána szájon csókol szerintem izgató !
mi is szoktuk csinálni van hogy le szop a feleségem utána szájon csókol szerintem izgató !
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 07. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 07. péntek 09:58
Törölt felhasználó (3925392)

mi igy ismerkedtunk meg szájba élvezés csókal elsö volt mind kettönknek hála az ota is egyutt
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 02. 07. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 07. péntek 07:37

Mostmar van egy kicsi elorelepes
a párom nem szokta lenyelni, csak kikopi, es kiobloti a száját. Most legutobb cumi után kikopte, de nem oblitett szájat, es finoman megcsokolt. Volt azért sperma bőven a szajaban
nagyon felallt tőle. Első lépésnek nem rossz, de én egy igazi teli szajas csókra vágyom

Mostmar van egy kicsi elorelepes
a párom nem szokta lenyelni, csak kikopi, es kiobloti a száját. Most legutobb cumi után kikopte, de nem oblitett szájat, es finoman megcsokolt. Volt azért sperma bőven a szajaban
nagyon felallt tőle. Első lépésnek nem rossz, de én egy igazi teli szajas csókra vágyom

keress priviben....
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 07:16

Akinek volt ilyenben része, irja le légyszi, hogy az első alkalom higy jött. Igazabol arra vagyok kivancsi, akinel ugy volt, hogy elore nem beszélték meg, csak vagy a lány lesmarolta cumi utan, vagy forditva. A lányok mit szolnak ehhez? Engem nagyon vonz a dolog, csak nem mertem még ravenni magam
Akinek volt ilyenben része, irja le légyszi, hogy az első alkalom higy jött. Igazabol arra vagyok kivancsi, akinel ugy volt, hogy elore nem beszélték meg, csak vagy a lány lesmarolta cumi utan, vagy forditva. A lányok mit szolnak ehhez? Engem nagyon vonz a dolog, csak nem mertem még ravenni magam
Hmmm

Az nagyon jó
Így van!
)
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2019. 11. 26. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Elvezz a testére, es nyald le
(Ez egy válasz BiLaci68 üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 23:13

régi vágyam, de a párom nem engedi, hogy a szájába menjek el... :(
régi vágyam, de a párom nem engedi, hogy a szájába menjek el... :(
Engem felizgat, ha arra gondolok, hogy megcsókol, miután a szájába élveztem. Nem túl gyakran, de szoktuk csinálni. Az is nagyon finom, amikor beleélvezek, és utána kinyalom. A párom nem bánja, de nem is indul be különöse tőle, azt mondja, hogy megváltozik valahogy a vagina viszkozitása. Most, hogy írom, máris kedvem lenne hozzá, este ismét megejtjük.... Mondjuk azt is szívesen kipróbálnám, hogy más megy el benne, és utána nyalom ki, csókolom meg, de sajnos nem vevő az ilyesmire.